راهنمای خرید تلفن دست دوم

چطور یک تلفن دست دوم خوب بخریم؟

پیچیدگی زندگی امروز باعث شده تا انسان‌ها هم از نظر مسافت و هم روابط عاطفی ناگزیر به تحمل دوری‌ از دوستان و خانواده خود شوند، البته با پیشرفت علم و تکنولوژی‌های جدید زمینه‌های مختلف برقراری رابطه بسیار تسهیل شده و می‌توان با گرفتن چند شماره یا اتصال به اینترنت برای دقایقی هم که شده از حال همدیگر باخبر شد. یکی از ابزارهایی که در ایجاد و استحکام روابط نقش پررنگی در زندگی امروز دارد، تلفن است.
پیش از این، تلفن‌های منازل فقط برای شماره‌گیری بود اما امروزه تلفن‌ها قابلیت ضبط مکالمه، شماره‌گیری سریع، تکرار شماره و… را دارند. امروزه تلفن‌‌ها انواع مختلفی دارند و روزانه بارها مورد استفاده قرار می‌گیرند اما آنچه در میان مدل‌های مختلف نقطه اشتراک محسوب می‌شود این است که با ورود تکنولوژی‌های جدید در هر لحظه امکانات بیشتری در دسترس بشر قرار گرفته است.

تلفن کابلی یا بی‌سیم؟
در دهه‌های اخیر، تلفن‌های منازل نیز  مانند سایر وسائل الکترونیکی تغییراتی در راستای مدرن‌ترشدن داشته‌اند. برای مثال تلفن‌هایی که سال‌ها پیش به خانه‌ها آمدند در یک مکان قرار می‌گرفتند، در حالی که امروزه با ورود انواع تلفن‌های بی‌سیم، افراد قادر هستند در هر قسمت از خانه یا محل کار پیام‌ها و اخبار خود را مخابره کنند یا نسبت به هر چیزی اطلاعات بدست آورند. به‌واسطه این قابلیت معمولا امروزه نوع بی‌سیم تلفن متقاضیان بیشتری دارد. تلفن‌های بی‌سیم با گذشت زمان و رفته‌رفته مجهزتر از انواع اولیه‌شان شده‌اند به طوریکه می‌توان یکی از ویژگی‌های مهم تلفن‌های جدید بی‌سیم را سیستم نویزگیر آن‌ها معرفی کرد که امکان شنیدن صدایی شفاف و رساتر را میسر می‌کنند،. بنابراین اگر به دنبال خرید تلفن بی‌سیم هستید بهتر است در گام نخست با امکانات جدید گوشی‌های تلفن بی‌سیم آشنا شوید. تلفن‌های بی‌سیم جدید فرکانس ۱/۹ (یک ممیز۹) دارد که نویز و نوسان‌های ناشی از اینترنت و گوشی‌های همراه را رفع می‌کند و این در حالی است که مدل‌های قدیمی‌تر تلفن‌های بی‌سیم فرکانس۲/۴ (۲ ممیز۴) دارند و همین باعث می‌شود که نیاز به خرید نویزگیر پیدا کنید. یکی دیگر از امکانات گوشی‌های جدید سیستم منشی تلفنی است که باعث می‌شود در زمانی که امکان پاسخگویی ندارید، افراد بتوانند با گذاشتن پیام‌های صوتی آنچه را که هدف از برقراری مکالمه بوده را بگویند و شما در موقعیت مناسب جوابگوی درخواست‌ها باشید.

تمام قابلیت‌های گفته شده می‌تواند جذابیت‌های خاص خود را برای شما داشته باشد و شما را به خرید ترغیب کند. اما اگر قصد خرید تلفن‌های دست دوم دارید لازم است علاوه‌بر آشنایی با امکانات تلفن، با برخی نکات مهم را که در مدت زمان کارایی و استفاده از این وسیله تأثیرگذار است در را نیز بشناسید تا انتخاب خوبی داشته باشید. ما در این مطلب نکاتی را با شما در میان می‌گذاریم که هنگام خرید تلفن دست دوم باید آن‌ها را مدنظر قرار دهید تا خرید خوبی داشته باشید.

بررسی قیمت روز مدل تلفن
توجه داشته باشید که پشت گوشی‌های تلفن کدی وجود دارد که معرف آن مدل است. بر همین اساس می‌توانید به‌صورت اینترنتی یا مراجعه حضوری به نمایندگی‌ها و فروشندگان تلفن‌، قیمت‌های روز هر گوشی را بدست آورید تا بر اساس قیمت روز هر مدل تلفن بی‌سیم، بتوانید گوشی دست دوم به قیمت مناسب را خریداری کنید.

تلفنی را بخرید که از نظر ظاهری سالم باشد
در زمان خرید تلفن دست دوم به ظاهر گوشی و تمیزی آن دقت کنید، چراکه پاک شدن چیزهایی که نشان می‌دهد هر دکمه برای چه کاری است نشانگر مدت زمان کارکردن یک وسیله است. همچنین سعی کنید در خرید تلفن‌های دست دوم به ال‌سی‌دی یا همان نمایشگر توجه کنید تا خط‌و‌خش نداشته باشد زیرا با خش‌هایی که در نمایشگر وجود خواهد داشت شماره‌هایی که با شما تماس برقرار شده یا شما شماره‌گیری کرده‌اید خوانا نخواهد بود.

جعبه‌ و کارتن تلفن‌ها را بخواهید
سعی کنید در زمان خرید تلفن، از فروشنده جعبه تلفن را بگیرید. این امر باعث می‌شود هم از مالکیت فرد اطمینان پیدا کنید و هم بتوانید اصل بودن گوشی تلفن را بررسی کنید. توجه کنید که امروزه بازار از جنس‌های چینی پر شده و با اینکه محصول این کشور چندین درجه کیفیت دارد ممکن است بی‌‌دقتی در زمان خرید منجر به پول دادن برای کالایی نامرغوب شود و پشیمانی و ضرر مالی در آینده نه چندان دور را به دنبال داشته باشد.

خرید محصولات شرکت‌های معتبر و توجه به خدمات پس از فروش
هر تلفن ساخت یک کشور است اما شما می‌توانید با خرید کالایی که بهترین کاربری را دارد و برندی که قطعاتش در کشورمان یافت می‌شود، امکان وارد شدن خسارت‌ بیشتر را در خرید تلفن‌های دست دوم کاهش دهید. ممکن است یک کالا پس از خریداری دچار خرابی شود. بنابراین اگر قطعات آن تلفن در بازار وجود داشته باشد از پرداخت هزینه اضافی بابت تهیه تلفنی دیگر خودداری خواهد شد.

به زمان خریداری تلفن توجه کنید
توجه به زمان خریداری شدن تلفن و مدتی که تا پایان خدمات پس از فروش آن باقی مانده از مواردی است که باید در خرید تلفن دست دوم به آن توجه شود. در کشور ما قطعات تلفن‌های بی‌سیم که تولید شده شرکت‌هایی مختلفی چون آلکاتل و زیمنس هستند وجود ندارند و همین امر امکان تعمیر این تلفن‌ها را از صاحبان‌شان می‌گیرد بنابراین با خراب شدن تلفن مجبور می‌شوند گوشی دیگری خریداری کنند.

دکمه‌های تلفن را امتحان کنید
با وصل کردن تلفن، حتما در زمان خرید، شماره یکی از آشنایان یا نزدیکان خود را بگیرید تا با مکالمه‌ای کوتاه متوجه شوید که تلفن مورد نظر چقدر سالم است. در این آزمایش صدای بلندگو و قسمتی که صدای شما را انتقال می‌دهد بررسی می‌شود و شما با سئوال از کسی که آن سوی خط است متوجه می‌شوید که صدای شما تا چه حد واضح است.همچنین لازم است تا دکمه تکرار شماره، بلندگو، نویزگیر و… را هم بررسی کنید تا با خیالی راحت خریدی از هر نظر سودآور داشته باشید.

نحوه پرداخت
پیشنهاد می‌کنیم اگر قرار است تلفن دست دوم خریداری کنید، بهتر است با فروشنده این موضوع را در میان بگذارید که بخشی از هزینه توافقی بعد از چند روز استفاده پرداخت شود. هر فروشنده‌ای پس از پرداخت کل مبلغ کالا، مشکلی که برای کالا و جنس تحویلی به شما پیش بیاید را نخواهد پذیرفت. هنر شما این است که مذاکره کنید و بپرسید آیا می‌توانید پس از چند روز تست، بخشی از هزینه یا قیمت مانده را پرداخت کنید؟
اگر فروشنده در مورد سلامت کالا و آزمایش آن شک و تردید نداشته باشد، آنگاه شما یک کپی از کارت شناسایی خود تهیه و پای آن کالا را رسید کنید. این کار به فروشنده نشان می‌دهد که شما در دسترس و قابل اعتماد هستید و می‌توانید از این طریق اعتماد او را جلب کنید. این حسن معاشرت باعث می‌شود که زمان کافی برای تست محصول و کالا را در اختیار شما بگذارد.

امیدوارم با استفاده از این نکات بتوانید یک تلفن دست دوم مناسب برای منزل یا محل کار خود خریداری کنید. درنظر داشته باشید که رعایت نکردن هرکدام از این موارد می‌تواند شما را یک قدم از خرید یک تلفن دست دوم سالم و باکیفیت دور کند.

اخبار مرتبط

راهنمای کامل خرید آیفون دست دوم | بررسی نکات مهم قبل از خرید

گوشی HTC وایلدفایر E پلاس ریبرندی از گوشی UMIDIGI G1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *