عکس رنو اسکالا

مقایسه رنو اسکالا با مزدا ۳ و هیوندای i20 و ولستر

رنو اسکالا را باید در حوزه هاچ‌بک‌های نیمه‌لوکس قرار داد. وجود خودروهای دیگر در این حوزه باعث می‌شود که مشتریان خاص و طرف‌داران پروپاقرص هاچ‌بک‌های لوکس، قدرت انتخاب بیش‌تری داشته باشند. از جمله این خودروها می‌توان به مواردی همچون مزدا ۳ هاچ‌بک، هیوندای i20 و … اشاره کرد. در این مطلب به مقایسه رنو اسکالا با مزدا ۳ و هیوندای i20 و i30 و هیوندای ولستر خواهیم پرداخت و مزایای این خودروی فرانسوی را در کنار رقبایش بررسی خواهیم کرد.

مقایسه رنو اسکالا با هیوندای i20 و i30

در ابتدا به مقایسه رنو اسکالا با دو مدل از هیوندای یعنی i20 و i30 نگاهی می‌اندازیم. البته می‌توانیم مدلی مثل هیوندای i20 را با اسکالا ۱.۶ لیتری مقایسه کنیم. حجم موتور دو خودرو برابر است، ولی قدرت ایجادشده توسط هیوندای i20 بیش‌تر است.

هیوندای i20 برای کسانی که دنبال خودرویی اسپرت‌تر هستند، توصیه می‌شود. درکل، رنو به طراحی محافظه‌کارانه معروف است، مگر در مواردی خاص.

در حوزه امکانات غیرفنی باید امتیاز برتر را به مدل هیوندای و در حوزه فرمان‌پذیری نمره بیش‌تر را به اسکالا بدهیم. وضعیت فروش هیوندای i20 در بازار کارکرده‌ها بهتر است و اسکالا در این زمینه با مشکل روبه‌رو است.

ازطرفی، با مقایسه بین نسخه‌های هم‌سطح اسکالا با هیوندای i30 درمی‌یابیم که حجم موتور هردو خودرو یکسان است، اما حداکثر سرعت ایجادشده هیوندای بالاتر است. از نظر امکانات نیز شباهت‌های زیادی بین این دو خودرو وجود دارد.

اما مهم‌ترین تفاوت را باید در همان شکل و شمایل دو خودرو جست‌وجو کرد؛ هیوندای به‌روزتر و اسپرت‌تر و رنو کمی قدیمی‌تر و محافظه‌کارتر. هیوندای i30 فرمان‌پذیری خوبی دارد، ولی فنربندی خشک آن باعث تضعیف تعلیقش شده است. درکل، به‌نظر می‌رسد که از نظر فنی باید حق را به اسکالا بدهیم.

مقایسه رنو اسکالا با هیوندای ولستر

هیوندای ولستر طراحی خاص و منحصربه‌فردی دارد،‌ طوری‌که از همان نگاه اول می‌خواهد این خاص بودن خودش را به مشتری القا کند. ولستر به یک پیشرانه ۴ سیلندر خطی با حجم ۱.۶ لیتر، مجهز است که می‌تواند قدرتی برابر با ۱۲۴ تا ۱۲۸ اسب بخار تولید کند.  جعبه‌دنده ۶ سرعته اتوماتیک AT ولستر عملکرد خوبی دارد و هنگام تعویض دنده‌های آن، شما با هیچ کندی خاصی روبه‌رو نخواهید شد.

با مقایسه رنو اسکالا با هیوندای ولستر باید گفت که بخشی از آپشن‌های ولستر را مواردی همچون شش کیسه هوا، سقف پانوراما، تنظیم برقی صندلی راننده، سیستم کمکی ترمز، سیستم مدیریت پایداری خودرو، سیستم کمکی کنترل شروع حرکت در سربالایی، سیستم صوتی مجهز به شش اسپیکر آمپلی‌فایر و ساب‌ووفر، کروز کنترل، تهویه هوای اتوماتیک و… باید دانست.

درواقع، وقتی که کارکردهای فنی و آپشن‌ها را کنار هم قرار می‌دهیم، برتری با هیوندای ولستر است، مخصوصاً اگر شما به دنبال رانندگی هیجانی و تندوتیز و لذت ناب از لحظه‌های اتومبیل‌سواری خود باشید.

مقایسه رنو اسکالا با مزدا ۳ هاچ‌بک

در نهابت نوبت به مقایسه رنو اسکالا با مزدا ۳ هاچ‌بک می‌رسد. یکی از مزیت‌های بزرگ این هاچ‌بک جادار بودن آن است. استاندارد کیفی مزدا ۳ قابل‌توجه است، به‌طوری‌که می‌تواند با یک پیشرانه ۲ لیتری، به قدرت ۱۴۵ اسب‌بخار برسد. شتاب آن نیز نزدیک به ۱۰ ثانیه است. حداکثر سرعتی هم که می‌توان از این خودرو گرفت، ۲۲۵ کیلومتر است، که برای یک هاچ‌بک عالی است.

مزدا ۳ هاچ‌بک را به‌عنوان خودرویی نرم و بی‌صدا می‌شناسند، هرچند به‌واسطه ارتفاع کمی که از سطح زمین دارد، ممکن است شما را در دست‌اندازها دچار مشکل کند. مصرف این خودرو نیز نسبت به هاچ‌بک بودنش چندان اقتصادی نیست. از سوی دیگر، فضایی که اسکالا در اختیار سرنشینان خود می‌گذارد، کمی بیش‌تر از مزدا ۳ هاچ‌بک است. فرمان‌پذیری اسکالا در مقایسه با مزدا ۳ هاچ‌بک، در سطح پایین‌تری است. امکانات و ایمنی دو خودرو نیز در یک سطح است، اما طراحی مزدا ۳ هاچ‌بک چشم‌نوازتر و به‌روزتر است.

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search