کاهش کیفیت خودروهای داخلی با افزایش تولید خودروسازان

کاهش کیفیت خودروهای داخلی با افزایش تولید خودروسازان

ارزیابی کیفیت خودروهای سواری تولید شده در مهر ماه سال ۹۹ نشان می‌دهد که خودروسازان علی‌رغم اعلام افزایش تیراژهای تولید خود، اما از توجه به کیفیت غافل مانده‌اند.

شرکت بازرسی کیفیت و استاندار ایران هر ماه خودروهای داخلی را مورد سنجش و ارزیابی قرار داده و در گزارشی کیفیت خودروهای داخلی را سنجیده و به معرفی با کیفیت‌ترین و بی‌کیفیت‌ترین نمونه‌های داخلی می‌پردازد. در این گزارش، رده کیفی خودروها با ستاره‌هایی از یک تا پنج به نمایش در می‌‌آید. متأسفانه در این گزارش‌ها خبری از نمره‌های منفی خودروها و همچنین نوع عیوب کشف‌ شده آن‌ها نیست. بنابراین مشخص نمی‌شود که وزن ستاره‌های دریافتی یا از دست رفته بیشتر بر اساس سیستم‌های فنی و مکانیکی بوده یا تزییناتی و رفاهی و این اشکالات و عیوب با چه هزینه‌ای و به چه صورتی قابل رفع است.

طبق ارزیابی صورت گرفته، پژو ۲۰۰۸ تنها خودرویی است که توانسته هر پنج ستاره کیفی را بگیرد و این در حالی است که تنها سه خودرو موفق به اخذ چهار ستاره شده‌اند. البته از سوی دیگر خودروهای تک ستاره‌ تولید نشده و فقط دو خودرو، دو ستاره‌ای شده‌اند.

در گزارش ارزیابی صورت گرفته توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) برای بررسی اوضاع کیفی خودروهای سواری تولیدی مهرماه امسال، تنها یک خودرو پنج ستاره دیده می‌شود، اما از سوی دیگر خودروی تک ستاره کیفی هم تولید نشده است. طبق ارزیابی‌ها سه خودرو سواری چهار ستاره و ۲۰ خودرو سه ستاره کیفی و همچنین دو خودرو، دو ستاره شده‌اند.

بیشتر بخوانید: وقتی ما به اروپا خودرو صادر می‌کنیم!

در این گزارش برای خودروهای سواری تولیدی در شهریورماه، در سطح قیمتی یک، تنها به خودروی تیگو ۷ اشاره شده که توانسته سه ستاره از پنج ستاره کیفی را به خود اختصاص دهد.

در سطح قیمتی دو، پژو ۲۰۰۸ تولیدی شرکت ایران‌خودرو پیکاپ توانسته نمره کامل را در این ارزیابی کسب کند و تنها خودرو پنج ستاره کیفی این گزارش باشد. پس از آن هایما S۷ اتوماتیک در رده‌ خودروهای چهار ستاره کیفی قرار گرفته است.
در همین سطح قیمتی، خودروهای جک S۵، جک S۳، تیگو ۵، SWM G01 و آریزو ۵ توربو سه ستاره کیفی را کسب کرده‌ و MVM X۳۳ S هم دو ستاره از پنج ستاره کیفی را دریافت کرده است.

در گروه قیمتی چهار و در میان خودروهای سواری تولیدی در مهرماه امسال، پژو ۲۰۷ و دنا پلاس در این ارزیابی موفق به کسب چهار ستاره کیفی شده‌اند.

علاوه بر این، محصولات پژو ۲۰۶ صندوقدار و مدل بدون صندوق آن، دنا، رانا، سورن (ایران‌خودرو تبریز)، پژو پارس اتوماتیک (تولید ایران‌خودرو کرمانشاه)،  پژو پارس (ایران‌خودرو کرمانشاه، فارس، تهران، خراسان، مازندران و صنایع خودروسازی فردا) و سمند تبریز توانسته‌اند سه ستاره از پنج ستاره کیفی را در سطح قیمتی چهارم به خود اختصاص دهند. در این گروه، پژو ۴۰۵ خراسان نیز در رده دو ستاره کیفی قرار گرفته است.

در خودروهای سواری در سطح قیمتی پنج نیز محصولات کوییک (سایپا) و کوییک R (پارس‌خودرو)، تیبا ۲ و تیبا ۲ پلاس (سایپا)، تیبا و ساینا (سایپا-سیتروئن) موفق به کسب سه ستاره کیفی شده‌اند.

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search