شهرک راه آهن

شهرک راه‌آهن یا شهرک گلستان تهران کجاست؟ آشنایی با امکانات و شرایط زندگی

[vc_row][vc_column][vc_column_text]شهرک راه آهن به دلیل همجواری با دریاچه و بوستان چیتگر مراکز تفریحی بسیاری دارد. همچنین وجود مجموعه بام‌لند در نزدیکی این محله، ساکنان شهرک راه‌آهن را از تفریح بی‌نیاز کرده است. از زمانی که نظر انبوه‌سازان و برج‌سازان به این محله جلب شد، برج‌های فراوانی در آن ساخته شدند. معروف‌ترین برج‌های شهرک راه آهن هانا، دانشگاه تهران و پارسیان نام دارند. این محله دسترسی خوبی به بزرگراه‌های حکیم، آزادگان، تهران-کرج، خرازی و همت دارد. اگر به دنبال زندگی در محله‌ای آرام و خوش آب‌وهوا هستید، سری به فایل‌های خانه در شهرک راه‌آهن در دیوار بزنید.

شهرک راه آهن کجاست؟

شهرک راه‌آهن یکی از مناطق شمال‌ غربی تهران است که در منطقه ۲۲ شهرداری تهران قرار دارد. اگر در مسیر رفتن به شهرک راه‌آهن قرار بگیرید فضای سبز و خانه‌های با متراژ بالا در این منطقه نظر شما را به خود جلب می‌کند. همین آب‌وهوای مطبوع و متراژ بالای زمین‌ها قیمت خانه در شهرک راه آهن و اجاره آپارتمان در شهرک راه‌آهن را همپای مناطق غربی و حتی همسایهٔ این منطقه یعنی دهکده المپیک رسانده است. شهرک راه‌آهن از شمال به بزرگراه خرازی، از شرق به بزرگراه آزادگان، از غرب به دریاچه چیتگر و از جنوب به پارک جنگلی چیتگر منتهی می‌شود.

خرید مسکونی شهرک راه آهننقشه شهرک راه‌ آهن

در تصویر زیر می‌توانید نمای محله را در نقشه تهران مشاهده کنید. در این نقشه، دسترسی‌ها و مکان‌های نزدیک هم به‌خوبی قابل دیدن هستند.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gmaps link=”#E-8_JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZ29vZ2xlLmNvbSUyRm1hcHMlMkZlbWJlZCUzRnBiJTNEJTIxMW0xOCUyMTFtMTIlMjExbTMlMjExZDExNDU1LjczMjQxMDg3NDM4MSUyMTJkNTEuMjM5MDg1MTk4NjU1OTklMjEzZDM1Ljc1MjAwNjcyNzQ0NTI4JTIxMm0zJTIxMWYwJTIxMmYwJTIxM2YwJTIxM20yJTIxMWkxMDI0JTIxMmk3NjglMjE0ZjEzLjElMjEzbTMlMjExbTIlMjExczB4M2Y4ZGU1NmRlYTBhYWE3ZiUyNTNBMHhlNWM3NGMzMDI2MjFiYzM2JTIxMnoyTFRaaDlpeDJxa2cyTEhZcDltSElOaWkyWWZaaGclMjE1ZTAlMjEzbTIlMjExc2ZhJTIxMnMlMjE0djE2NDQxMzYxNDk4NTUlMjE1bTIlMjExc2ZhJTIxMnMlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjYwMCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjQ1MCUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyYm9yZGVyJTNBMCUzQiUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRCUyMiUyMiUyMGxvYWRpbmclM0QlMjJsYXp5JTIyJTNFJTNDJTJGaWZyYW1lJTNF”][/vc_column][/vc_row]

تاریخچه شهرک راه‌آهن

برای پیشینهٔ این محله باید گریزی به پیدایش شرکت راه‌آهن بزنیم. اولین بار در دوران قاجار و در سال ۱۲۲۷ بود که خبر ساخت خط تراموا از رشت به بندر انزلی بیرون آمد. از سال ۱۲۲۷ تا سال ۱۳۱۴ تاسیس شرکت راه‌آهن در کش‌وقوس‌های فراوانی قرار داشت و برای ساخت خطوط راه‌آهن پای مهندسان زیادی از خارج از ایران، از جمله روس‌ها و انگلیسی‌ها را به ایران باز کرد. در نهایت در سال ۱۳۱۴ خورشیدی بهره‌برداری از راه‌آهن انجام شد و علی منصور که وزیر راه بود، لایحه‌ای برای تشکیل موسسهٔ راه‌آهن دولتی را به تصویب مجلس شورای ملی رساند. از آن زمان، موسسه دولتی راه‌آهن در زیرمجموعه وزارت راه قرار گرفت.

بعد از تاسیس موسسهٔ راه‌آهن دولتی، شرکت تعاونی راه‌آهن برای رفاه حال کارمندانش به وجود آمد. عده‌ای از کارکنان شرکت راه‌آهن خانه‌ای برای زندگی نداشتند و شرکت تعاونی هم باید فکری به حال آن‌ها می‌کرد. در سال‌های ۱۳۴۰ شرکت تعاونی راه‌آهن به سراغ زمین‌های حاشیه‌ای شمال غرب تهران رفت. زمین‌هایی در متراژ ۲۰۸، ۳۰۰ و ۵۰۰ متری را در اختیار کارکنان خود برای ساخت‌و‌ساز قرار داد. این محدوده پیش از واگذاری، سراسر باغ بود و صاحبان آن زمین‌داران کن بودند.

برج در شهرک راه آهن

نام قدیمی این محدوده لتمال کن بود. تا پیش از اینکه زمین‌های این محدوده در اختیار شرکت راه‌آهن و هوانیروز قرار بگیرد، تقریبا خالی از سکنه بود و تعداد اندکی جمعیت داشت. شرکت‌های دولتی بودند که با خرید زمین و واگذاری آن به کارمندانشان به این منطقه رونق بخشیدند. بعد از واگذاری، به مرور زمان پای سازندگان به این محدوده باز شد. ابتدا مردم مایل بودند که در زمین‌هایی با آن ابعاد خانه‌های یک طبقهٔ ویلایی بسازند. وسیع بودن قواره زمین‌ها هم ساخت خانه ویلایی شهرک راه‌آهن را می‌طلبید. به این ترتیب شهرک راه آهن به وجود آمد.

بافت آن محدوده، سال‌ها به همان صورت باقی‌ ماند تا سال ۱۳۷۰ که پای برج سازان و انبوه‌سازان به تهران باز شد. به همین دلیل هم قیمت زمین در شهرک راه آهن تهران افزایش یافت و رشد بسیار خوبی کرد. این منطقه هم از دید برج‌سازان دور نماند و آن‌ها در شهرک راه‌آهن هم به ساخت‌و‌ساز مشغول شدند. شهرک راه‌آهن جزو اولین مناطقی بود که نظر برج‌سازان و انبوه‌سازان را به خوب جلب کرد و شاید به همین دلیل هم قیمت برج‌های شهرک راه‌آهن در مقایسه با دیگر مناطق اطراف دریاچه و بوستان چیتگر متفاوت و گران‌تر است. حالا چند سالی است که این شهرک به شهرک گلستان تغییر نام داده؛ اما مردم هنوز هم این شهرک را به نام همان شهرک راه‌آهن می‌شناسند.

امکانات شهرک راه‌آهن (شهرک گلستان)

این محله برای موقعیت‌های اضطراری مانند زلزله، ۱۸ مکان تخلیه عمومی را برای ساکنانش در نظر گرفته که از میان آن‌ها می‌توان بوستان نسترن در بلوار گلها، بوستان یاس در میدان اتریش، بوستان ناز در خیابان گلسار، بوستان پارسیان در انتهای بلوار کاشان، مدرسه شهرداری راه‌آهن در خیابان بنفشه ششم و مدرسه شهید اندرزگو در خیابان بنفشه یازدهم را نام برد.

مراکز درمانی

شهرک راه‌آهن، ۶ درمانگاه دارد:

  • ولیعصر (عج)
  • ساحل غرب
  • گلستان غرب
  • نسیم
  • دکتر تختی

با اینکه این محله بیمارستان ندارد، اما بیمارستان تریتا که یکی از بیمارستان‌های مجهز پایتخت محسوب می‌شود، فاصله بسیار نزدیکی به این محله دارد.

مراکز تفریحی و رستوران‌ها

شهرک راه‌آهن ۲۳ رستوران دارد که اکثر این رستوران‌ها در دسته رستوران‌های متوسط رو به بالا و لوکس قرار می‌گیرند. رستوران رفتاری و رستوران چیتگر از رستوران‌های شناخته شده این محله به شمار می‌روند. سرتاسر این محله را ایستگاه‌های تندرستی و زمین‌های چمن ورزشی فراگرفته‌اند.

این محله ۲ پارک دارد که وسیع‌ترینشان پارک رشد است که در خیابان میلاد پنجم غربی قرار دارد. با این وجود این محله سینما ندارد و تا نزدیک‌ترین سینما به نام المپیک باید دو بزرگراه خرازی و آزادگان را پشت سر گذاشت.

از دیگر مراکز تفریحی می‌توان به پاساژها و مجتمع‌های تجاری اشاره کرد. این محله ۶ مرکز خرید دارد. البته شهرک راه‌آهن با مجموعه تجاری و تفریحی بام‌لند همجوار است. این مجموعه و دریاچهٔ چیتگر نیاز‌های تفریحی ساکنان شهرک راه‌آهن را به خوبی برطرف می‌کند. همچنین دو بازار شهدای آتش‌نشانی در خیابان یاس و بازار روز امیرکبیر در خیابان قائم برای تامین مایحتاج مردم این محله ساخته شده‌اند.

از مراکز آموزشی این محله می‌توان به دانشگاه هوا و فضای عاشورا-نیروی هوایی سپاه در خیابان نسیم شانزدهم غربی، دانشگاه غیرانتفاعی صدرالمتالهین صدرا در بلوار علامه قزوینی و دانشگاه علمی کاربردی آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران در خیابان طوبی اشاره کرد.

 

خیابان‌هان مهم شهرک راه‌ آهن

هسته اولیه شهرک راه‌آهن در سه خیابان هوانیروز، امیر کبیر و یاس شکل گرفت. با کوچ مردم به این منطقه، خانه‌ها در داخل این سه خیابان و اطراف آن ساخته شدند. این سه خیابان و اطراف آن به بهترین منطقه شهرک راه‌آهن تبدیل شدند. به مرور زمان جمعیت بیشتر شد و ساخت‌و‌ساز رو به فزونی رفت. خیابان‌ها گسترش پیدا کردند و تعداد خانه‌ها و برج‌ها افزایش یافت. از دیگر خیابان‌های مهم این محله می‌توان به خیابان گلها‌، علامه قزوینی، هاشم‌زاده، اقاقیا و سروستان اشاره کرد.

قیمت خانه در شهرک راه‌ آهن

با نگاه اجمالی به نقشهٔ تهران متوجه می‌شویم که شهرک راه‌آهن به دلیل همجواری با دریاچه و بوستان چیتگر یکی از مناطق خوش آب‌وهوای پایتخت محسوب می‌شود. این منطقه به دلیل توجه ویژهٔ برج‌سازان و انبوه‌سازان در چند سال اخیر رشد بسیار خوبی داشته و به یکی از محله‌های محبوب برای سرمایه‌گذاری املاک تبدیل شده است.

اگر به سایت دیوار مراجعه کرده و به جستجوی شهرک راه‌آهن بپردازید، با نگاهی به فایل‌های فروش خانه، متوجه متراژ بالای ۱۰۰ متر خانه‌ها در این منطقه می‌شوید. اگر قصد خرید خانه در شهرک راه‌آهن را داشته باشید، باید بدانید که در بهمن ۱۴۰۰ خانه از متری ۲۵ تا ۶۰ میلیون تومان در این محله آگهی می‌شود. برای خرید خانه با متراژ ۲۷۵ باید متری ۶۰ میلیون تومان بپردازید. اگر شیفته آب‌وهوای این منطقه هستید و بودجه کمتری دارید، به سراغ خانه‌های با متراژ پایین‌تر بروید. به طور مثال برای خرید خانه ۱۰۲ متری باید متری ۲۵ میلیون تومان پرداخت کنید. اما این شهرک به برج‌هایی که در خود جا داده هم معروف است. از برج‌های مهم این محله می‌توان به برج هانا، پارسیان و دانشگاه تهران اشاره کرد. در این برج‌ها خانه از متری ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

[horizontal_slider url=’tehran/buy-residential/shahrak-rahahan?has-photo=true’  title=”جدیدترین آگهی‌های فروش مسکونی شهرک راه‌آهن” class=”real-estate-click-desktop”]

حمل‌ونقل عمومی در شهرک راه‌آهن

شهرک راه‌آهن در موقعیت مناسبی از منطقه ۲۲ تهران قرار دارد. همین موقعیت هم دسترسی این محله را به سایر نقاط تهران به امری آسان بدل کرده است. شهرک راه‌آهن دسترسی مناسبی به اتوبان‌های حکیم، همت، خرازی، آزادگان و بزرگراه تهران کرج دارد. ساکنان این محله می‌توانند به وسیله این بزرگراه‌ها خود را به راحتی به سایر نقاط پایتخت برسانند. نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به شهرک راه‌آهن ایستگاه چیتگر است که فاصله چندانی با شهرک ندارد. در داخل شهرک خطوط اتوبوسرانی فراوانی وجود دارند و عبور و مرور را برای ساکنان محله بسیار آسان کرده‌اند.

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search