به رسم هر ساله، مجموعه صاحبنام و معروف Consumer Reports با بررسی دقیق و ارائه اعداد، معیارها و آمارهای تحلیلی دقیق، فهرستی از بهترین و بدترین برندهای خودرو بازار ایالات متحده را مشخص کرده است. در این برنامه آماری، امتیازات به دست آمده از تستهای جادهای، رضایت مالکان، ایمنی، قابلیت اطمینان گنجاندهشده و همه این موارد برای استخراج یک عدد یا امتیاز کلی از ۱۰۰ استفاده میشود که بر این اساس، امتیاز یا نمره «سوبارو» در سال ۲۰۲۲ از همگان بالاتر است. در واقع، سوبارو تنها خودروسازی است که توانسته از عدد ۸۰ عبور کند و در رتبه ۸۱ قرار بگیرد و جایگاه اول را به خود اختصاص دهد.
این جایگاه در سال ۲۰۲۱ متعلق به مزدا بود، هرچند مزدا با کسب امتیاز ۷۸ به رده دوم سقوط کرد و در کنار آن بامو نیز در همین جایگاه یعنی ۷۸ قرار گرفت. پس از این دو برند ژاپنی و آلمانی، هوندا در رده چهارم و لکسوس در رتبه پنجم قرار گرفت. این دو برند، امتیاز ۷۷ را کسب کردند. نکته جالب آنکه در لیست امسال CR، ژاپنیها و آلمانیها علاقه بیشتری به کسب دَهها دارند چرا که آئودی، پورشه، مینی، تویوتا و اینفینیتی در این فهرست قرار دارند.
بیشتر بخوانید: قابل اعتمادترین خودروهای بازار آمریکا در سال ۲۰۲۲
مینی در این بین ارتقای چشمگیری داشت و در مقایسه با سال گذشته، ۹ رتبه صعود کرد و با ۷۴ امتیاز به پایان رقابت رسید. اما برند آمریکایی بیوک، با از دست دادن ده رتبه و ۷۲ امتیاز، دو پله سقوط کرد اما این بالاترین امتیاز کسب شده توسط یک برند آمریکایی در برنامه امسال است. حال که صحبت از برندهای آمریکایی شد، بد نیست بدانید تسلا با امتیاز ۶۰ به عنوان بهترین از بدترینها رتبه بندی شد. این شرکت نسبت به سال گذشته هفت رتبه سقوط کرد و Consumer Reports فرمان یوغی شکل آن را را به عنوان یکی از عوامل منفی مهم در تست های جادهای خود معرفی کرد، ضمن اینکه مشکلات کیفی کابین و کیفیت پایین مواد مصرفی داشبورد، رودریها و … این خودرو همچنان باقی است.
دَه رده پایینی جدول با شورلت و مرسدس بنز و امتیاز ۶۰ ادامه یافته و پس از آن لینکلن، جگوار و آلفارومئو با امتیاز ۵۰ یا کمی بالاتر قرار گرفتند. لندرور و میتسوبیشی با ۴۹ امتیاز مساوی هستند و GMC با ۴۸ امتیاز به آنها بسیار نزدیک است. با این حال، در لیست امسال عنوان بدترینِ بدترینها به جیپ تعلق گرفت که با سه پله سقوط به امتیاز ۴۵ دست یافت.
تیم کارشناسان Consumer Reports نگرانیهای مربوط به قابلیت اطمینان و عملکرد متوسط در تست جاده را به عنوان موارد منفی یا سیاه جیپ ذکر میکند که بر اساس بررسیها کم هم نبوده است. لازم به ذکر است برندهای رَم، فیات، پولستار و مازراتی در این رتبه بندی قرار نگرفتند، زیرا Consumer Reports برای بررسیهای خود به حداقل دو خودرو از این شرکت ها نیاز داشت.
[horizontal_slider url=’tehran/car?has-photo=true’ title=”جدیدترین آگهیهای خودرو”]