انتخاب شغل پرستاری سالمند

۶ سوال مهم که باید پیش از انتخاب شغل پرستاری سالمند از خود بپرسید

شغل پرستاری سالمند چندان آسان نیست و باید قبل از آن که وارد بازار کار شوید، دیدی روشن نسبت به آن پیدا کنید.

بدون شک شغل پرستاری سالمند چندان آسان نیست و باید قبل از آن که وارد بازار کار شوید، دیدی روشن نسبت به آن پیدا کنید. آنچه در ادامه می‌خوانید به شما کمک خواهد کرد که در هنگام انتخاب شغل پرستاری سالمند بهتر تصمیم بگیرید.


۱- آیا برای انتخاب شغل پرستاری سالمند به تحصیلات آکادمیک نیاز دارید؟

پرستاری سالمند به تحصیلات آکادمیک نیاز ندارد و داشتن مدرک برای استخدام افراد اجباری نیست؛ اما وارد شدن به این حوزه از طریق تحصیلات دانشگاهی در رشته‌های مرتبط، شرایط ایده‌آلی را رقم می‌زند و علاوه بر دانشی که به شـما می‌بخشد افراد و سازمان‌ها را هم به استخدامتان ترغیب می‌کند.
اگر امکان تحصیلات دانشگاهی برای شما فراهم نیست، بهتر است در دوره‌های آموزشی پرستار سالمند شرکت کنید و گواهی این دوره‌ها را به‌دست بیاورید. این گواهی‌ها به شما کمک می‌کنند تا شانس بیشتری برای استخدام شدن داشته باشید.

تحصیلات دانشگاهی در رشته‌های مرتبط با پرستاری سالمند علاوه بر دانشی که به شـما می‌بخشد، افراد و سازمان‌ها را هم به استخدامتان ترغیب می‌کند.

۲- آیا به اصول مراقبت‌های بهداشتی مسلط هستید؟

ممکن است که این سؤال برای شما هم پیش بیاید که برای انتخاب شغل پرستاری سالمند آیا لازم است به همه اصول و مراقبت‌های بهداشتی آگاه باشید یا نه. از آنجا که پرستاری سالمند یک شغل حساس است و در صورت بروز کوچک‌ترین اشتباه، ممکن است جان سالمند به خطر بیفتد، جواب این سؤال «بله» است. شما باید بتوانید مراقبت‌های بهداشتی لازم را به‌صورت اصولی پیاده کنید و در شرایط اضطراری، سلامتی فرد سالمند را کنترل کنید.
به‌عنوان یک پرستار سالمند باید با داروهای تجویزشده برای فرد سالمند آگاه باشید. همچنین باید بتوانید شرایط طبیعی و غیرطبیعی بیمار را تشخیص دهید و آن شرایط را به پزشک یا افراد مربوطه گزارش دهید.

با مهارت های پرستار سالمند بیشتر آشنا شوید

۳- برای موفقیت در شغل پرستاری سالمند چه باید کرد؟

پیش از انتخاب شغل پرستاری سالمند باید به مسیرهای موفقیت در آن فکر کنید. نکات زیر برای ارائه بهترین عملکرد در این شغل توصیه می‌شوند:

  • در دوره‌های آموزشی کمک‌های اولیه شرکت کنید و جدیدترین متدها را یاد بگیرید.
  • آموزش را متوقف نکنید و به‌روزترین شیوه‌های مراقبتی را یاد بگیرید.
  • اگر از طریق دانشگاه وارد این رشته شوید، بسیار موفق‌تر خواهید بود.
  • سعی کنید که با سالمندان ارتباط صمیمی و دوستانه داشته باشید.
  • در رابطه با بیماری‌های دوران سالمندی و نشانه‌های آن‌ها اطلاعات کسب کنید.
  • حتماً در دوره‌های تخصصی پرستار سالمندی شرکت کنید تا تجربه بهتری در این زمینه کسب کنید.

۴- آیا پرستار سالمندی با روحیه شما سازگار است؟

یکی از نکات مهمی که باید قبل از انتخاب شغل پرستاری سالمند به آن توجه کنید، سازگاری این شغل با روحیه شماست. بسیاری از ما ذاتاً شغل پرستاری را دوست نداریم و توانایی تحمل وظایف این شغل از اراده‌مان خارج است. برای شغل پرستار سالمند شما به روحیه مضاعف نیاز دارید و باید خودتان را برای چالش‌های گوناگون و حتی ناخوشایندی آماده کنید.
ممکن است از فردی سالمند و بیمار مراقبت کنید که گاهی شما را با شرایط ناخوشایندی روبه‌رو کند و حتی تحت چنین شرایطی باید به‌خوبی از پس وظایف محول‌شده بربیایید.

یکی از نکات مهمی که باید قبل از انتخاب شغل پرستاری سالمند به آن توجه کنید، سازگاری این شغل با روحیه شماست.

۵- آیا مسئولیت‌ پرستاری از یک سالمند سنگین است؟

یک پرستار سالمند قطعاً مسئولیت سنگینی بر عهده دارد و هرکسی توانایی رسیدگی به یک بیمار مسن را ندارد. شما باید همه امور مربوط به بیمار را زیر نظر داشته باشید و به بهداشت، تغذیه، رفتار و … آن‌ها توجه کنید و در صورت بروز رفتار یا علامت غیرطبیعی فوراً آن را گزارش دهید.

بهترین فرصت‌های شغلی برای پرستار سالمند را ببینید


 

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search