اشکودا اسلاویا 2022 معرفی شد؛ خودروی ایمن اقتصادی!

ازآلمان تا هندوستان!

چند سال قبل اشکودا با مدل رپید در اروپا خداحافظی کرد و آن را با اسکالا که مدلی پیشرفته‌تر بود، جایگزین کرد. اما در روسیه، این مدل پس از یک فیس‌لیفت عمیق همچنان حضور دارد؛ ضمن آنکه چین نیز همچنان میزبان نسخهٔ به‌روز شده این مدل است.

اما در مورد بازار هند، داستان متفاوت است، مشتریان هندی در دو بخش بازار که شامل خودروهای لوکس گرانقیمت یا ارزان و اقتصادی می‌شود همواره علاقه بسیاری به محصولات شرکت‌های اروپایی دارند، اما فاکتور قیمت همواره باعث شده تا بسباری از هندی‌ها نتوانند از امکان خرید یک خودروی به‌روز اروپایی اما اقتصادی بهره‌مند باشند.

کمپانی اشکودا با توجه به درک این موضوع از دو سال قبل پروژه ای تحت عنوان «خودروی ایمن اقتصادی برای هندوستان» را تعریف کرد و بر همین اساس «اسلاویا» با فلسفه‌ای متفاوت در تولید و عرضه برای این بازار خاص و اقتصادی معرفی شده است. نامگذاری این سدان جدید بر اساس نام اولین دوچرخه‌ای که توسط پدران موسس اشکودا واکلاو لورین و واسلاو کلمنت تولید شده، انتخاب شده است و از نظر ابعادی کم و بیش شبیه مدل فابیا البته از نوع صندوقدار است.

از سوی دیگر، این خودرو شباهت زیادی به فولکس واگن ویرتوس دارد، مدلی که در آمریکای جنوبی فروخته می‌شود، جایی که اساساً ویتروس به عنوان مدل سدان پولو حضور دارد که البته نکتهٔ عجیبی نیست چرا که اصولاً فولکس ویرتوس و اشکودا اسلاویا دوقلوهای ناهمسانی محسوب می‌شوند که علی‌رغم ظاهری متفاوت، اما در زیرساخت‌های فنی، پلتفرم و قطعات مشترک داخل کابین و… با یکدیگر یکسان بوده و اتفاقاً هر دو نیز محصولاتی اقتصادی برای بازارهایی با قدرت خرید متوسط و پایین محسوب می‌شوند.

از نظر ابعادی مسافر تازه وارد هندی با طولی معادل ۴۵۴۱ میلی‌متر، ۱۷۵۲ میلی‌متر عرض و ۱۴۸۷ میلی‌متر ارتفاع از نسبت قابل توجه بین دو محور به طول ۲۶۵۱ میلی‌متر برخوردار است ضمن آنکه طراحی فضای کابین شباهت زیادی به فابیا دارد با این تفاوت که رگه‌های پیشرفت و مدرنیته را به‌وضوح در آن شاهدیم.

در طراحی نمای جلو و عقب Slavia، چراغ‌های LED به‌شدت جلب توجه می‌کنند چرا که چیدمان کاسه چراغ و بازی هنرمندانه نوارهای LED آن هم در این کلاس خودرویی بسیار جذاب و متفاوت است. در داخل کابین نیز یک صفحه نمایش لمسی ۱۰ اینچی نمایی از یک خودرویی به‌روز برای سال ۲۰۲۲ را ارائه می‌دهد البته نباید فراموش کرد که این مدل مجهز به صندلی‌های جلویی تهویه‌دار با پوشش چرمی نیز هست.

با توجه به نیاز مصرف‌کنندگان این کلاس خودرویی، اسلاویا از فضای بار مناسبی معادل ۵۲۱ لیتری با امکان افزایش تا ۱۰۵۰ لیتر (با خواباندن صندلی‌های عقب) برخوردار است که به‌نظر می‌تواند نظر بسیاری از مشتریان را تامین نماید. نکتهٔ جالب دیگر در مورد اسلاویا اینکه دیگر نسخه دیزلی از آن وجود نداشته و تنها مدل‌های بنزینی ۱.۰ TSI و ۱.۵ TSI تولید و قابل سفارش هستند.

اسلاویا با پیشرانه سه سیلندر با قدرت ۱۱۵ اسب بخار (۸۵ کیلووات) و ۱۷۵ نیوتن متر (۱۲۹ پوند فوت) گشتاور مناسبی را از طریق یک گیربکس شش سرعته دستی یا اتوماتیک به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. در نسخهٔ چهار سیلندر ۱۵۰ اسب بخار (۱۱۰ کیلووات) و ۲۵۰ نیوتن متر (۱۸۴ پوند فوت) توان از طریق یک گیربکس دستی شش سرعته یا DSG هفت سرعته انجام وظیفه می‌کند.

نکته کلیدی و مهم در Skoda Slavia استفاده از یک پلتفرم بومی به نام MQB-A0-IN که در پونا توسعه و ساخته خواهد شد است که بیش از ۹۵ درصد قطعاتش را از تامین‌کنندگان محلی (در هندوستان) تامین می‌کند. به نظر میرسد برنامه توسعه کمپانی اشکودا در هندوستان نیز علی‌رغم برخی پیش‌بینی‌ها با سرعت زیاد در حال انجام است و پس از روسیه و چین حال هند نیز به‌عنوان یکی از بازوهای توانمند تولیدی اشکودا در منطقه شناخته می‌شود.

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search