هر بار که از بالا بودن قیمت خودروهای داخلی و پایین بودن کیفیت آن انتقاد شد، انگشت اتهام را به سوی انحصار بردند و گفته شد تا زمانی که انحصار تولید خودرو بین دو شرکت دولتی ایران خودرو و سایپا برقرار باشد، این شرایط هم ادامه دارد و مشتری مداری در بازار خودروی کشورمان مفهومی نخواهد داشت.
علی رضا رزم حسینی در این باره اظهار کرد: «در هر صورت به دنبال این هستیم که خودروسازی را از انحصار خارج کنیم و سیاست وزارت صمت این است تا زمانی که خودرو انحصاری است، قیمتها متعادل نیست».
وی ادامه داد: «باید تلاش کنیم تا شرکتهای جدید را در بازار خودرو تقویت کنیم تا اینها بیشتر در بازار فعالیت کنند و کیفیت خودرو نیز مورد توجه خاص خواهد بود».
بیشتر بخوانید: محصولات سایپا با فرمول قبلی قیمت گذاری میشوند
ممنوعیت واردات خودرو هم دیوار این تحدید در بازار را بلندتر کرد و باعث شد این دو شرکت با هر قیمتی و با هر کیفیتی اقدام به تولید خودرو کنند چرا که مطمئن هستند جمعیت ۸۵ میلیون نفری گزینه دیگری جز خرید این خودروها ندارد و حق انتخابی باقی نمانده است.
رزم حسینی ادامه داد: «به رغم تحریمهای ظالمانه و با خروج برخی برندهای خارجی، لوازم خانگی از کشور کارخانههای لوازم خانگی کشور تقویت شده اند و اکنون کیفیت مناسبی دارند و نیاز کشور را تامین میکنند. آذربایجان شرقی توانمندی لازم را در تولید لوازم خانگی تحت یک برند دارد».
بیشتر بخوانید: فیسلیفت سانگیانگ تیوولی وارد بازار شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: «با توجه به ظرفیت بالای آذربایجان در صنعت خودرو باید توجه بیشتری به این بخش شود، خودروسازی توسعه یابد و وزارت صمت نیز در این خصوص آمادگی دارد».
رزم حسینی به ظرفیت بالای شرکت تراکتورسازی نیز اشاره کرد و گفت: «این شرکت میتواند صنعت خودروسازی را هم در کنارش ایجاد کند و ایدرو هم میتواند در آذربایجان شرقی کمک و مشارکت داشته باشد».
وزارت صمت و تمامی اقتصاددانهای کشور، بر این باور هستند که برای داشتن خودروی با کیفیت، با قیمت مناسب و ایمن باید بازار رقابتی در داخل، ایجاد شود.