مدیران خودرو قیمت محصولات خود با آپشن اضافی را افزایش داد

مدیران خودرو قیمت محصولات خود با آپشن جدید را افزایش داد

مدیران خودرو قیمت تیگو ۷ با رکاب برقی را ۱ میلیارد و ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومن اعلام کرده که نسبت به نسخه قبلی ۲۳ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است

مردم ایران هر روز بیشتر از روز پیش به کراس‌اوورها علاقه‌مند می‌شوند و همین موضوع به‌خوبی مورد بهره‌برداری شرکت‌های چینی واقع شده است. محبوبیت و موفقیت شاسی‌بلندهای شرکت چری در بازار خودروی ایران، بر کسی پوشیده نیست.

بعد از چری تیگو ۷ اکسلنت و تیگو ۷ تیپ IE، مدیران خودرو می‌خواهد سومین تیپ این کراس‌اوور را با نام IE Sport به بازار بیاورد. تنها تفاوت تیگو ۷ اسپرت با تیپ IE، در داشتن رکاب برقی خلاصه می‌شود.

مدیران خودرو قیمت تیگو ۷ با رکاب برقی را ۱ میلیارد و ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومن اعلام کرده که نسبت به نسخه قبلی ۲۳ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است. این خودرو با ظرفیت محدود از ۱۷ شهریور در نمایندگی‌های مجاز مدیران‌خودرو به‌صورت اقساطی به فروش می‌رسد.

این رکاب کاملاً اتوماتیک است. زمانی که سرنشین تصمیم بگیرد سوار خودرو شود، به‌صورت اتوماتیک بیرون خواهد آمد. باتوجه‌به ارتفاع بیشتر کراس‌‌اوورها از سطح زمین در مقایسه با سدان‌ها و هاچ‌بک‌ها، وجود این رکاب سبب می‌شود که سوار یا پیاده‌شدن از خودرو آسان‌تر از گذشته صورت بگیرد.

چری تیگو ۷ در بازارهای جهانی با ۲ پیشرانه ۲ لیتری تنفس طبیعی و ۱٫۵ لیتری توربوشارژ در دسترس مشتریان قرار دارد. بنابر صلاحدید شرکت مدیران‌خودرو، چری تیگو ۷ با موتور ۱٫۵ لیتری توربوشارژ در بازار ایران عرضه می‌شود. موتور چری تیگو ۷ دارای ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ است که توان تولید ۱۴۷ اسب بخار قدرت در ۵۵۰۰ دور در دقیقه و ۲۱۰ نیوتن‌متر گشتاور در ۴۰۰۰ دور در دقیقه را دارد.

مدیران‌خودرو در سال ۱۴۰۰، برنامه‌های زیادی برای خانواده چری تیگو دارد. این شرکت در ابتدا نسخه تولید محدود چری تیگو ۵ توربو را به بازار کشورمان آورد. در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ هم می‌خواهد تیگو ۸ پرو را عرضه کند. علاوه بر اینها، مدیران‌خودرو در تلاش است تا در آینده‌ای نزدیک، چری تیگو ۷ پلاس و همچنین فیس‌لیفت ام‌وی‌‌ام X55 را در ایران مونتاژ کند.

 

آگهی‌های خرید و فروش چری تیگو ۵

آگهی‌های خرید و فروش چری تیگو ۷

***

شما می‌توانید اخبار روز خودرو را در بلاگ دیوار بخوانید.

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

2 پاسخ

  1. من اصلا متوجه نمی شوم مگر واردات ممنوع نیست پس اینها چطور وارد میکنند .اگر اینها اجازه واردات دارند چرا بجای واردات ماشین های بی کیفیت چینی ماشینهای خوب وارد نمیکنند که پول مردم حیف و میل نشود .

  2. جان ناموستون نخرین این ماشینهای آشغال رو کلاهبرداران عوضی به اسمه خودرو سازی دزدی اشکار میکنن اونم تو ۲۰۲۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search