نقد طراحی و بررسی تویوتا پروباکس 2022

جوجه اردک زشت تویوتا!

صنعت جهانی خودرو آنچنان گسترده است که با وجود افراد با سابقه و سایت‌های خودرویی متخصص در این زمینه که به مسائل مختلف پیرامون آن نیز اشراف کاملی دارند، اما باز شاهد حضور و معرفی محصولاتی هستیم که در دنیای خودرو برای بسیاری ناشناخته‌اند. تویوتا Probox نیز نمونه‌ای از این محصولات است. یک مینی ون تجاری از تویوتا که در سال ۲۰۰۲ در بازار ژاپن عرضه شد و در سال ۲۰۱۴ به‌روزسانی‌هایی را تجربه کرد.

حال، تویوتا از نسخه جدید این خودرو رونمایی کرده که می‌توان گفت با برخورداری از ظاهری زشت و بسیار‌ معمولی و کابینی با استایل ساده و البته قدیمی، بازار ون‌های تجاری سبک را هدف قرار داده است. البته همین ابتدا باید تاکید کنیم که پروباکس خودرویی است صد در صد کاربردی، مینی ونی با حداکثر فضای داخلی در کنار کیفیتی بالا اما به شدت ساده در طراحی و امکانات.

همانطور که اشاره شد، ون پروباکس از ظاهر و استایلی بسیار ساده و قدیمی و نه‌چندان زیبا برخوردار است، خودرویی که با فرم بدنه‌ای جعبه‌ای شکل، در طراحی بدنه آن خبری از مُد و فرم‌های هندسی امروزی نیست و نمایی به‌شدت تکراری و فاقد هیجان را به نمایش گذاشته است.

با این حال، تنها مزیت آن را می‌توان کاربردی بودن این طرح برای برخی از مصارف تجاری عنوان کرد. هرچند تویوتا سعی کرده با استفاده از برخی جزئیات و المان‌های امروزی مانند جلوپنجره‌ای هماهنگ با فلسفه امروز محصولات تویوتا، ورودی هوا، سپر و قطعات تزئینی مشکی رنگ اجرا شده بر روی آن و نیز ایجاد یک حجم ماهیچه ای ظریف بر روی گلگیرهای جلو و عقب تا حدی از سادگی و قدیمی بودن طراحی این ون بکاهد، اما برای ایجاد نمایی مدرن و امروزی تر، هنوز راه درازی دارد و کایی نیست.

حال اگر نیم نگاهی به طراحی نمای جانبی خودرو بیاندازید، قطعا احساس مشاهده یک خودرو مدل سال ۲۰۲۱ به شما دست نخواهد داد و در بهترین حالت می‌توان طراحی آن را متعلق به یک دهه پیش دانست. همچنین، بخش تیونینگ تویوتا یعنی TRD، برخی آپشن‌های ظاهری مانند اسپویلر جلو، چراغ‌های شفاف و رینگ‌های ۱۴ اینچی با طرح‌های مختلف را نیز برای این مدل عرضه می‌کند.

تویوتا اما در طراحی فضای کابین پا را فراتر گذاشته و از طراحی به مراتب ساده‌تر در مقایسه با ظاهر بیرونی برخوردار است. به عبارت ساده‌تر شما با داشبوردی «پُر از خالی» روبرو هستید، کنترل پنل ساده سیستم تهویه با کلیدهای دایره‌ای شکل، یک پایه نگهدارنده موبایل در کنار فرمان و در نهایت یک سیستم صوتی که البته آن هم به صورت استاندارد عرضه نمی‌شود، کلیت کابین و کنسول میانی داشبورد پروباکس را تشکیل می‌دهند.

در حال حاضر، تویوتا پروباکس با سه پیشرانه در دسترس است که دو گزینه آن بنزینی و گزینه دیگر نیز هیبریدی است. دو پیشرانه بنزینی به حجم ۱/۳ و ۱/۵ لیتری چهار سیلندر است که به ترتیب، قدرتی معادل ۹۴ و ۱۰۷ اسب بخار را از طریق یک گیربکس CVT به چرخ ها منتقل می‌کنند. ضمن اینکه امکان سفارش نسخه دیفرانسیل جلو و یا چهارچرخ متحرک نیز وجود دارد.

قیمت Probox نیز از ۱۳ هزار و ۴۵۰ دلار برای نسخه پایه شروع شده و به ۱۷ هزارو ۳۰۰ دلار برای نسخه فول آن که از امکاناتی همچون شیشه جلو برقی، آینه تاشو برقی و خروجی برق 100W بهره‌مند است می‌رسد.

خرید و فروش و قیمت انواع تویوتا

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search