برای مقایسه دیاس ۷ کراسبک ریولی با خودروهای همسطح باید به سراغ رکستون G4 و هیوندای سانتافه بروید. خودروهایی که هرکدام مشتریان پروپاقرص خود را دارند و بهخاطر تفاوت در چند آیتم دستبهدست میشوند و هنوز نقطه مشترکی در خریداران این دسته از خودروهای خارجی در بازار ایران دیده نمیشود. برای همین بهسراغ هرکدام از این خودروها رفتیم تا نقاط مثبت و منفی هرکدام از آنها را بررسی کنیم.
مقایسه دیاس ۷ کراسبک با رکستون G4
خودروهای کرهای رکستون G4 در مدلهای مختلفی تولید شدهاند که نمونه وارداتی آن مجهز به جعبهدنده خودکار ۶ سرعته و سیستم دو دیفرانسیل خواهد بود.
G4 دارای پیشرانه ۴ سیلندر با حجم ۲ لیتر است که میتواند ۲۲۰ اسب بخار در دور موتور ۴۰۰۰ دور در دقیقه تولید کند و گشتاور ۳۵۰ نیوتنمتر از دور موتور ۱۴۰۰ تا ۲۶۰۰ را در اختیار راننده قرار دهد. اتفاقی که با توجه به وزن خودرو باعث میشود تا ظرف مدت ۹.۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و میانگین مصرف سوخت ۸ لیتر را در هر ۱۰۰ کیلومتر ثبت کند. درحالیکه اگر شما پشت فرمان ریوولی بنشینید میتوانید در مدتزمان ۸.۵ ثانیه از سرعت صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسید و مصرف بنزینتان در هر ۱۰۰ کیلومتر فقط ۶ لیتر باشد.
با مقایسه دیاس ۷ کراسبک ریولی با رکستون G4 متوجه میشویم که برتری دیاس ۷ ریولی نسبت به G4 به همینجا ختم نمیشود، بلکه حداکثر سرعت G4 ،۱۸۵ کیلومتر بر ساعت یعنی ۴۵ کیلومتر بر ساعت کمتر از همتای فرانسویاش ثبت شده است.
از نظر آپشنها و امکانات رفاهی G4 حرفهای زیادی برای گفتن دارد، اما باز هم در این زمینه همسطح و همپای کراسبک فرانسوی عمل میکند. آینههای کناری راهنمادار برقی مجهز به گرمکن داخلی، ریل باربند، شیشههای دودی عقب و فتوکرومیک جلو، برفپاککن ضدیخ، چراغهای جلوی HID و LED عقب، مهشکنهای LED جلو و عقب، روشنایی کنار سپر هنگام گردش فرمان و سانروف دوحالتی بخشی از آپشنهایی است که سازندگان کرهای برای رکستون G4 تدارک دیدهاند.
صندوق بار G4 مجهز به بازشونده خودکار برقی است یعنی هنگام نزدیک شدن سوئیچ خودرو به فضای بار فقط ۳ ثانیه زمان کافی است تا بتوانید از این قابلیت استفاده کنید.
در فضای داخل کابین هم خلاف خودروی دیاس ۷ که با یک نمایشگر ۱۲ اینچی طراحی شده، یک نمایشگر استاندارد ۸ اینچی وجود دارد. صندلیهای جلو دارای تنظیمات برقی ۸ و ۶ جهتی هستند و فرمان برقی حساس به سرعت که با بالا رفتن سرعتتان دچار افزایش وزن میشود از دیگر آپشنهای داخل کابین این خودرو هستند.
دوربین ۳۶۰ درجه با نمای سهبعدی، کروز کنترل، فرمان چرم تلسکوپی مجهز به گرمکن داخلی، دستهدنده با پوشش چوب، دستگیره درهای استیل، سیستم هوشمند ورود به خودرو (Smart Key System) همراه با دکمه استارتر موتور، ناوبری ماهوارهای، دوربین عقب، سیستم صوتی مجهز به ۶ اسپیکر و دکمههای کنترل روی فرمان، مبدل برق شهری ۲۲۰ ولت در صندوقعقب، زاپاس فول سایز، تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه، سیستم اتوماتیک ضد بخار شیشهها با قابلیت کنترل کیفیت هوای کابین مهمترین آپشنهای رفاهی در G4 وارداتی هستند که رانندگی را برایتان آسانتر خواهند کرد.
با مقایسه دیاس ۷ کراسبک ریولی با رکستون G4 باید گفت برای کسانی که شتاب، مصرف سوخت و زیبایی ظاهری خودرو اهمیت دارد، پرداخت مبلغی بیشتر و راندن دیاس ۷ ریولی لذتبخشتر است.
مقایسه دیاس ۷ کراسبک با هیوندای سانتافه
حال به سراغ مقایسه دیاس ۷ کراسبک ریولی با هیوندای میرویم؛ خودروی دیگری که در حال حاضر میتواند با دیاس ۷ ریوولی رقابت کند. موتور این خودرو ۴ سیلندر است و ۲۳۵۹ سیسی حجم دارد. این پیشرانه در دور موتور ۶۳۰۰ دور در دقیقه میتواند ۱۸۸ اسب بخار قدرت و در دور موتور ۴۲۵۰ دور در دقیقه ۲۴۵ نیوتنمتر گشتاور تولید کند.
بااینحال نکتهای که در این مدل هیوندای به چشم میخورد مصرف سوخت بالای آن است که در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۰ لیتر بنزین مصرف میکند درحالیکه کراسبک فرانسوی از نظر شتاب و حتی مصرف سوخت یک سر و گردن بالاتر از این مدل کرهای قرار میگیرد.
سانتافه جعبهدنده و موتور هماهنگی دارد که رانندگی با آن را برایتان روان و لذتبخش میکند. این خودروی کرهای شتاب و کشش قابل قبولی دارد، اما نه در مقابل دیاس ۷ کراسبک بلکه در برابر حجم موتور و قدرتی که تولید میکند.
با مقایسه دیاس ۷ کراسبک ریولی با هیوندای سانتافه باید گفت که سانتافه بیشتر مناسب افرادی است که فروش و نداشتن افت قیمت و بازار عالی در مورد خودرو برای آنها اهمیت دارد. در غیر این صورت، اگر کسی بهدنبال کاربردی بودن خودرو، کشش عالی و طراحی زیبا و فوقالعاده باشد بدون شک دیاس ۷ ریوولی برایش ایدهآل خواهد بود.
امیدواریم که این مقایسه دیاس ۷ کراسبک ریولی با خودروهای همرده توانسته باشد اطلاعات مفیدی از ارزش خرید این خودرو در اختیارتان قرار دهد.