شاید بهتر باشد که جیلی امگرند X7 را فقط با هموطنان خود مقایسه کنیم، چون سطح کیفی تولید و طراحی آن باعث میشود حتی مقایسه با مدلهای کرهای هم قیاس معالفارق باشد.
رقبای جیلی امگرند X7 در بین هموطنانش مانند لیفان X60، تیگو ۷، جک S5، برلیانس V5 و چانگان CS35 هم کم نیست. در این مقاله، ما به مقایسه جیلی امگرند X7 با تیگو ۷ و لیفان X60 میپردازیم.
مقدمهای بر جیلی امگرند X7
با استقبال فراوان عموم مردم از خودروهای کراساوور، چند سالی است که تقریباً تمامی کمپانیهای خودروسازی اقدام به تولید مدلهای مختلفی از این کلاس خودرو کردهاند. به طور کلی، از هر برند انتخابهای زیادی با آپشنها و امکانات فراوان در بازار وجود دارد. جیلی امگرند X7 یک کراساوور چینی کوچک است، بنابراین رقبای زیادی را باید پشت سر بگذارد.
در بازار ایران کراساوورهای زیادی در ردههای قیمتی مختلف و نسخههای متفاوت از برندهای اروپایی و آسیایی وجود دارد؛ از بامو و پورشه گرانقیمت گرفته تا مدلهایی از کیا، تویوتا و هیوندای آسیایی مقبول و میانقیمت و شاسیبلندهایی از برندهای چینی مانند چری، لیفان و جک.
مقایسه جیلی امگرند X7 با چری تیگو ۷
چری X33 یا MVM X33 در همان ابتدای کار، یعنی در نامگذاری از بلاتکلیفی معمول محصولات چینی رنج میبرد. این خودرو که به چری تیگو هم معروف است، مانند دیگر هموطنان خود کپی سوزوکی گرند ویتارا است.
برخلاف جیلی امگرند که بهخوبی از موتور، جعبهدنده و تاحدودی طراحی تویوتا راو ۴ بهره برده، چری تیگو در الهامگرفتن خود از سوزوکی گرند ویتارا چندان موفق عمل نکرده است؛ بهطوریکه در نگاه اول به نظر میآید که ایرادهای ظاهری از مونتاژ ضعیف قطعات است، اما وقتی دقیقتر میشویم، میبینیم که همهچیز از طراحی ضعیف ناشی میشود.
فضای زیاد بین گلگیرها با نمای جلو و عقب خودرو، ظاهری غیرحرفهای و اقتصادی به آن بخشیده است. شاید بتوان گفت طراحی ظاهری جیلی امگرند X7 کمی قدیمی است، اما از تناسب خوبی در بیشتر قسمتها سود میبرد. درون کابین هم اختلاف زیادی بین دو خودرو وجود دارد. هرچه فضای داخلی جیلی امگرند X7 بزرگ و جادار است، در چری X33 فضایی باز و راحت نمیبینیم. صندلیهای عقب کاملاً تا نمیشود تا بتوان قطعات بزرگ را در صندوقبار جا داد. صندلیهای عقب هم راحت نیست و با وجود کلاس کراساوور خودرو، فضا برای سرنشینان کافی نیست.
ازنظر فنی جیلی امگرند دارای پیشرانه ۲۳۷۸ سیسی است و تیگو ۷ موتوری ۱۴۹۸ سیسی دارد. طبق معمول با این حجم موتور، برنده تولید قدرت هم جیلی خواهد بود که میتواند ۱۶۲ اسب بخار قدرت تولید کند. در مقابل قدرت تیگو ۱۴۶ اسب بخار است. حداکثر سرعت این دو خودرو با هم برابر و ۱۸۵ کیلومتر بر ساعت است. در زمینه شتاب دست برتر با تیگو ۷ است که حدود ۱٫۵ ثانیه در مقایسه جیلی امگرند X7 زودتر به سرعت ۱۰۰ کیومتر بر ساعت میرسد.
مصرف سوخت جیلی امگرند X7 هم بهشکل ترکیبی در هر ۱۰۰ کیلومتر حدود ۱٫۵ لیتر بیشتر از تیگو ۷ است. ازنظر ایمنی جیلی سنگتمام گذاشته است. در این مدل حتی کیسه هوای زانویی به کار رفته است، درحالیکه تیگو ۷ این نوع کیسه هوا را ندارد و فقط دارای کیسه هوای راننده، سرنشین جلو، جانبی و پردهای است که در جیلی هم وجود دارد.
ازنظر امکانات و آپشنها، تیگو ۷ در مقایسه جیلی امگرند X7 جلوتر است و امکاناتی مثل دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم تهویهاتوماتیک دوگانه، کیلس، سنسور باران و … دارد که در جیلی موجود نیست. همچنین صدای واردشده به داخل کابین در چری X33 بهشکل آزاردهندهای زیاد است. کیفیت متریال بهکاررفته درون کابین بسیار کم است، بهطوریکه حتی در خودروهای بیکیفیت داخلی نیز کمتر مشاهده میشود.
در قسمت موتور باید گفت که عملکرد چری X33 چندان بد نیست؛ هرچند نمیتوان تعلیق چندان خوبی از آن انتظار داشت، اما در مقایسه جیلی امگرند X7، باید گفت موتور حجیمتر آن قدرتی بیشتر تولید میکند و عملکرد رضایتبخشتری دارد.
همچنین، چری X33 مصرف سوخت کمتری دارد. شرکت امویام نسخه جدید و فیسلیفت چری X33 یا چری تیگو را در سال ۲۰۱۷ به بازار عرضه کرد که باتوجهبه تغییرات اعمالشده در آن، سطح کیفی خیلی بیشتری دارد که در این مقایسه مدن ظر قرار نگرفته است.
شما میتوانید آخرین آگهیهای خرید و فروش چری تیگو ۷ را در سایت دیوار مشاهده کنید.
مقایسه جیلی امگرند X7 با لیفان X60
گزینه بعدی برای مقایسه جیلی امگرند X7 با یکیدیگر از خودروهای چینی لیفان X60 است. در بخش طراحی ظاهری، لیفان X60 مانند دیگر چینیها یک نمونه کپی از سانتافه به نظر میرسد. هرچند کپی موفقی نیست، اما طراحی ظاهری خودرو قابلقبول است و بهنسبت تناسب خوبی دارد.
در کیفیت مونتاژ نیز قطعات بهخوبی سوار شده است. ازنظر فنی برنده باز هم جیلی است که موتور ۲۳۷۸ سیسی دارد و لیفان دارای موتور ۱۷۹۴ سیسی است. متناسب با این پیشرانه، جیلی میتواند ۱۶۲ و لیفان ۱۳۱ اسب بخار قدرت تولید کند.
با وجود اینکه حجم موتور جیلی بیشتر از لیفان است، اما باز هم در زمینه مصرف سوخت، جیلی موفقتر است و بهشکل ترکیبی ۰٫۳ لیتر سوخت کمتر از لیفان در هر ۱۰۰ کیلومتر مصرف میکند. استاندارد آلایندگی لیفان یورو ۳ است. در مقابل، جیلی از استاندارد یورو ۴ بهره میبرد.
ایمنی این دو خودرو هم چندان با هم قابلمقایسه نیست، چون لیفان فقط ۲ کیسه هوای راننده و سرنشین دارد و جیلی علاوه بر اینها، از کیسه هوای جانبی، پردهای و حتی زانویی هم بهره میبرد.
درون کابین لیفان طراحی بهخوبی صورت گرفته است و فضای باز خوبی وجود دارد، هرچند همچنان مشکل کیفیت متریال قطعات پابرجاست.
بهطورکلی میتوان گفت لیفان X60 در سطح خود خوب ظاهر شده است، اما در مقایسه جیلیامگرند X7 امکانات کمتر و موتور ضعیفتری دارد و جیلی اینبار نیز گوی سبقت را از هموطن خود ربوده است؛ بهعنوان مثال در زمینه آپشنها، جیلی سیستم تهویهاتوماتیک و لیفان سیستم تهویهدستی دارد و یا تنظیم صندلی راننده در جیلی برقی و در لیفان دستی است.
شما میتوانید با مراجعه به سایت دیوار از آخرین قیمت خرید و فروش لیفان X60 مطلع شوید.
جمعبندی
امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده و اطلاعات خوبی از مقایسه جیلیامگرند X7 در اختیارتان قرار داده باشد. همچنین شما میتوانید با مراجعه به لینک زیر از جدیدترین قیمت خرید و فروش این خودرو در بازار مطلع شوید:
آگهیهای خرید و فروش جیلیامگرند X7
نظر شما درباره خودروهای بالا چیست؟ به نظر شما کدام یک از این خودروها ارزش خرید بیشتری دارند؟ نظرات و تجربیات خودتان را از طریق ثبت دیدگاه با ما و سایر خوانندگان بلاگ دیوار در میان بگذارید.