گریت وال در سالهای گذشته توجه خود را به ساخت خودروهای شاسیبلند و کراساوور معطوف کرده و میتوان به جرئت ادعا کرد که در این زمینه موفق هم بوده است.
هاوال در حال بهروزرسانی محصولات خود و ارائه نسل جدید از آنها است. خودروهایی که نهتنها از نظر پلتفرم و ساختار فنی متحول شده، بلکه شیوه نامگذاری آنها نیز به کلی تغییر کرده است. تا امروز هاوال برای نامگذاری محصولات خود از ترکیب حروف و اعداد استفاده میکرد، اما چند وقتی است که این رویه را تغییر داده است.
جدیدترین محصول این شرکت نیز چند روز پیش با نام هاوال چیتو DHT مدل ۲۰۲۲ رونمایی شد. نامی که ترجمه تحتاللفظی آن در زبان چینی خرگوش قرمز میشود.
مشخصات فنی هاوال چیتو DHT مدل ۲۰۲۲
این خودرو از نظر ابعاد برابر با ۴۴۷۰ میلیمتر در طول، ۱۸۹۸ میلیمتر در عرض و ۱۶۲۵ میلیمتر در ارتفاع توسعه یافته است. فاصله بین محورها نیز برابر با ۲۷۰۰ میلیمتر است. عناصر قرمزرنگ در تزیینات اسپرت بدنه نیز با ویژگیهای مفهوم نام چیتو کاملاً هماهنگ شده است.
هاوال چیتو DHT مدل ۲۰۲۲ در کلاس کراساوورهای کامپکت است و به دلیل قیمت آن، خیلیها آن را ادامهدهنده راه هاوال F5 میدانند. هاوال چیتو در سال ۲۰۲۱ وارد بازار چین شده است و در مدل بنزینی با موتور ۱٫۵ لیتری توربوشارژ 4B15C با قدرت تقریبی ۱۸۴ اسب بخار و گشتاور ۲۷۵ نیوتنمتر به دست خریدارانش میرسد. سیستم ترمز در تمامی چرخ ها دیسکی است. رینگهای آلومینیومی در حالت استاندارد ۱۸ اینچی ارائه میشود.
تحویل هاوال چیتو DHT مدل ۲۰۲۱
هاوال در آخرین روزهای سال ۲۰۲۱ میلادی، مدل هیبریدی چیتو را هم معرفی کرد و آن را با پسوند DHT تحویل خریداران داد. این مدل هیبریدی همان طور که از نام آن مشخص است، از پیشرانه سبز DHT هاوال استفاده میکند؛ یعنی همان موتور ۱٫۵ لیتری را در سینه دارد ولی این بار از نوع 4G15H و تنفس طبیعی است و فقط ۹۵ اسب بخار تحویلتان میدهد.
موتور بنزینی هاوال چیتو DHT مدل ۲۰۲۲ به پکیج باتریهای ۱٫۸ کیلووات ساعت هم متصل شده است؛ به همین دلیل حداکثر قدرت آن تفاوت چندانی با مدل بنزینی ندارد و به حدود ۱۸۷ اسب بخار میرسد. تزیینات مشکی بدنه مانند سقف مشکی، زههای کناری مشکی و کاسه چراغهای دودی عقب، از مهمترین تفاوتهای تیپ DHT با تیپهای بنزینی هاوال چیتو به شمار میرود.
***
شما میتوانید آخرین اخبار خودرو را در بلاگ دیوار بخوانید.