کیفیت پایین SWM

SWM G01 تنها سه ستاره کیفی دریافت کرد‍

بعد از آنکه سیف خودرو در تحویل بیسو T5 به‌دلیل تحریم‌ها ناکام شد، به‌سراغ شرکت SWM رفت و توانست خط تولید کراس‌اوور جدیدش با نام اس دبلیو G01 را به ایران بیاورد. در اواسط زمستان ۹۸، سیف خودرو حواله‌های بیسو T5 را با SWM جایگزین و حتی قیمت دعوت‌نامه‌ای آن را برای حواله‌های تکمیل وجه شده اعلام کرد. سرانجام در ۱۶ اردیبهشت ۹۹، تحویل اولین سری SWMهای پلاک‌شده به تعداد محدود آغاز شد.

با انتشار آخرین گزارش کیفی خودروهای تولید داخل در اسفندماه سال ۹۹، مشخص شد شاسی‌بلند SWM همچنان در کسب ستاره چهارم ناتوان است. این موضوع برای خودروی مدعی کیفیت خودروسازی ایتالیا و ترکیب آن با صنعت خودروی چین، می‌تواند یک شکست باشد.

در گزارش‌های تازه منتشرشده، رده کیفی خودروها با ستاره‌‌هایی از ۱ تا ۵ مشخص شده است. متأسفانه در این گزارش‌‌ها خبری از نمره‌‌های منفی خودروها و همچنین نوع عیوب کشف‌شده آنها نیست. بنابراین مشخص نمی‌شود که وزن ستاره‌های دریافتی یا ازدست‌رفته بیشتر بر اساس سیستم‌های فنی و مکانیکی بوده است یا تزییاتی و رفاهی. همچنین این مشکلات و عیب‌ها با چه هزینه‌ای و به چه صورتی قابل رفع است. به‌علاوه مشخص نیست که محصول خروجی از کارخانه در بازه زمانی مثلاً ۳ماهه، چه مشکلات و معایب جدیدی را تجربه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: SWM G05 شاسی‌بلند تازه وارد بازار خودرو

کیفیت پایین SWM

در آخرین گزارش ارزشیابی کیفی خودروهای تولید داخل که مربوط به وضعیت کیفی خودروهای تولیدشده در اسفندماه سال ۱۳۹۹ است، آن‌چنان تغییری نسبت به ماه‌های پیش از آن به‌خصوص در حوزه خودروهای چینی تولید داخل روی نداده است. یکی از خودروهایی که در این جدول به چشم می‌آید، محصول SWM G01 از سیف خودرو است که در تبلیغات خود تمرکز زیادی روی کیفیت ایتالیایی این محصول دارد.

SWM G01 در تست‌های انجام‌شده در چین، وضعیت خوبی ندارد و از مؤسسه CNCAP تنها ۲ ستاره دریافت کرده است که نسبت به بسیاری از رقبای خود امتیاز کمی محسوب می‌شود؛ درحالی‌که این مؤسسه معمولاً در اعطای ستاره به خودروهای تولید چین خساست به خرج نمی‌دهد و با دست و دل‌بازی برخورد می‌کند.

کسب تنها ۳ ستاره برای خودرو SWM G01 شرکت سیف خودرو در گزارش اسفندماه شرکت ISQI در حالی به ثبت رسیده است که خودروهایی نظیر دنا پلاس توربو، دنا پلاس توربو اتومات، دنا پلاس، پژو ۲۰۷ و حتی کوییک به‌عنوان خودرویی اقتصادی توانسته است ۴ ستاره کیفی را به خود اختصاص دهد.

گروه‌های خودروسازی در چین متشکل از برندها و شرکت‌های متعدد زیرمجموعه‌ هستند. SWM شاخه‌ای از برلیانس محسوب می‌شود که پیش‌تر با سایپا همکاری می‌کرد. بنابر ادعای مدیران برلیانس، SWM شرکتی ایتالیایی است که در طراحی و مهندسی خودرو با گروه چینی همکاری می‌کند. البته این کار می‌تواند با خرید مجموعه‌ای یا تأسیس شرکتی به‌ دست برلیانس چین در ایتالیا انجام شده باشد.

***

شما می‌توانید اخبار روز خودرو را در بلاگ دیوار بخوانید.

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *