عکس نیسان پاترول

مقایسه نیسان پاترول با پاژن و تویوتا لندکروز

پاترول هرچند دیگر واقعاً قدیمی شده، اما هنوز مشتریان خودش را در بازار دارد. حالا ۵۰ سال می‌شود که این خودروی ارتش ژاپن در خیابان‌های ایران جولان می‌دهد و هنوز هم جزو پرطرف‌دارهاست. در تمام دوران تولید این خودرو، ۶۱ هزار ۵۵۲ دستگاه نیسان پاترول در کشور ما تولید شد. حالا هم با آن‌که مدت‌ها از توقف تولیدش می‌گذرد، هنوز مشتریان خود را دارد. در این مقاله به سراغ مقایسه نیسان پاترول با خودروهای هم‌رده‌اش، یعنی پاژن و تویوتا لندکروز می‌رویم و این خودروها را از منظرهای مختلف با هم بررسی می‌کنیم.

مقایسه نیسان پاترول با پاژن

اگر بخواهیم برای قضاوت به ظاهر خودرو استناد کنیم، پاژن را می‌توان خودروی زیباتری محسوب کرد. در این خودروی جمع‌وجور از دو نوع موتور سانتانا و مگا استفاده ‌شده که هرکدام از آن‌ها جعبه‌دنده‌های خاص خود را دارد. پاژن‎هایی که موتور سانتانا دارند جعبه‌دنده‌شان ۵ دنده و ۴ دنده لندروری‌اند. در سوی مقابل، پاژن موتور مگا جعبه‌دنده‌های پاترولی و هیوندای دارد.

بیش‌ترین خریدوفروش‌های پاژن در بازار، نمونه‌هایی هستند که موتورهای ۳۰۰۰ سی‌سی دارند و قدرت‌شان حدود ۱۵۰ اسب‌بخار است. این قدرت موتور وقتی با جعبه‌دنده‌های ۵ دنده همراه می‌شود فوق‌العاده قوی می‌شود. یکی از دلایلی که می‌توان برای خرید پاژن هزینه کرد، موتوری است با قدرت بالا و همچنین هماهنگی عالی‌اش با جعبه‌دنده که باعث می‌شود از آن به‌راحتی در مسیرهای دشوار و در شرایط آفرود استفاده کرد.

حالا اگر دل‌تان به خرید پاژن رضا نمی‌دهد، گزینه دیگر پیش‌روی شما پاترول است. پاترول خودرویی برای ارتش است؛ نیسان پاترول حقیقتاً شاسی‌بلندی با موتور قوی‌ای با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی است. با مقایسه نیسان پاترول با پاژن باید گفت که قدرت موتور پاترول برای یک خودروی آفرود فوق‌العاده است و می‌تواند شما را به نقاطی ببرد که شاید خیلی از شاسی‌بلندها توانایی‌اش را نداشته باشند. اگر برای خرید پاترول دنبال بهانه بیش‌تری می‌گردید، می‌توانید از امکانات کولر، سیستم هیدرولیک و امکان خواباندن صندلی‌های عقب برای ایجاد فضای بیش‌تر، بیشترین بهره را ببرید.

هرچند میل‌لنگ‌های ضعیف، جعبه‌دنده ۴ دنده، پوسیدگی بدنه و همچنین مصرف بالای سوخت این خودرو از عواملی است که می‌تواند باعث شکست آن در رقابت با پاژن و ایجاد انگیزه بیش‌تر برای خرید پاژن می‌شود. از دیگر ایراداتی که به پاترول می‌شود نسبت داد این است که ایمنی بسیار پایینی دارد و جلوبندی و اتاقک آن در ضربات ناشی از تصادف شدیداً جمع می‌شود.

با مقایسه نیسان پاترول با پاژن به این نتیجه می‌رسیم که موتور مورد استفاده در پاترول نسبت به پاژن‎ قوی‌تر است؛ این موتور کمک می‌کند که مدل‌های دودر و چهاردر آن برای سواری در شرایط مختلف رانندگی محدودیتی نداشته باشند. از ایرادات مهمی که می‌توان به پاترول‌ها وارد دانست قدیمی بودن آن است که باعث می‌شود یافتن قطعات برای این خودرو دشوار شود. این در حالی است که بدنه پاژن و دیفرانسیل آن بسیار مستحکم است و برای رانندگی در شرایط سخت انتخاب ایده‌آلی محسوب می‌شود. رانندگی با پاژن راحت‌تر است و راننده کنترل بهتری نسبت به وضعیت خودرو دارد.

در پایان می‌توان گفت قیمت پاژن و پاترول تفاوت زیاد و تعیین‌کننده‌ای در انتخاب ندارد. درنتیجه بیش‌تر باید سعی کرد از سلامت بدنه و جعبه‌دنده خودروها و همچنین عملکرد موتورشان در شرایط مختلف اطمینان حاصل کرد.

پیشنهاد می‌کنیم برای بالا بردن اطلاعات خود در این زمینه، مطلب مقایسه پاژن با خودروهای هم‌رده را هم مطالعه کنید.

مقایسه نیسان پاترول با خودروهای هم‌رده

مقایسه نیسان پاترول با تویوتا لندکروزر

مقایسه نیسان پاترول با تویوتا لندکروز شاید آن چیزی باشد که دقیقاْ به دنبالش هستید. پاترول سری ۱۶۰ براساس طراحی‌های آن زمان اتاقی جعبه‌ای و چهار‌گوش دارد ولی سادگی و رعایت اصول اولیه طراحی باعث شده تا این طرح خیلی رنگ کهنگی به خود نگیرد و در مقابل رقبای زمان خود نیز، همچنان زیبا به‌نظر آید. پاترول استیشن دارای طول زیادی است و در مقابل عرض نسبتاً کمی دارد که این اتفاق در برابر لندکروزر سری ۶۰ کاملاً مشهود است. زوایای در‌ها و خصوصا آمبولانسی‌بودن درِ عقب باعث شده تا ورود و خروج و بارگیری در آن تاحد زیادی راحت باشد و همچنین قوس کم بدنه، تعمیر و نگهداری اتاق را آسان‌تر کرده است.

از رقبای پاترول سری ۱۶۰ می‌توان به تویوتا لندکروزر سری ۶۰، جیپ واگونیر یا همان جیپ آهو، رنجروور کلاسیک، لندرور سری ۳ و… اشاره کرد. ولی در این بین مستقیم‌ترین رقیبش تویوتا لندکروز و جیپ واگونیر به‌حساب می‌آید. پاترول در مقایسه با تویوتا لندکروزر امتیازات و البته کاستی‌هایی دارد.

با مقایسه نیسان پاترول و تویوتا لندکروز باید گفت که موتور پاترول پر‌قدرت‌تر از این تویوتاست، ولی شتاب‌گیری آن را ندارد. نرمی سواری با این خودرو هم در رقابت با لندکروز عقب می‌افتد. پاترول طراحی داخلی ساده‌ای دارد و در این مورد هم لندکروزر را می‌توان بالا‌تر از آن دانست. نکته مثبت پاترول در مقایسه با لندکروز سخت‌جانی جعبه‌دنده و دیفرانسیل‌های آن است که میزان خرابی‌شان در پاترول حداقل است.

اتاقک داخلی پاترول، نسبت به لندکروزر به‌خوبی در مقابل جریان هوا عایق‌بندی شده و در سرعت‌های بالا احساس کمی از برخورد هوا با بدنه خواهیم داشت. این ویژگی در کنار استیشن‌بودن این خودرو باعث می‌شود فنربندی نرمی داشته باشد و بتوان با آن با راحتی بیش‌تری در مسیر‌های بلند تردد کرد. پیشرانه این خودرو در صورتی که در سلامت باشد، کاملاً نرم و بی‌صداست و می‌توان گفت فریاد‌های آن هنگام بالا بردن دور موتور از شنیدنی‌ترین‌ها در مقابل رقبا خواهد بود. درمقابل، در اوایل دهه ۱۹۸۰ فروش این لندکروزرها از مرز ۱ میلیون گذشت. یکی از دلایل این موضوع به آفرود خوب این خودرو و محور یکپارچه با قفل دیفرانسیل مربوط بود. برای کسب بازار خودروهای شاسی‌بلند خانوادگی با قابلیت‌های خارج و داخل جاده‌ای هماهنگ، می‌توان از لندکروز J60 استفاده کرد که فضای بیش‌تری داخل اتاقک و تجهیزاتی مثل سیستم تهویه‌مطبوع، سواری راحت دارد و باعث می‌شود این خودروی دودیفرانسیل نسبت به نسل‌های پیشین خود به سطح بالاتری ارتقا پیدا کند.

پیدا کردن لوازم یدکی برای هر دو خودرو کار ساده‌ای نیست ولی پاترول نسبت به لندکروزر قیمت کم‌تری دارد. بازار خرید پاترول دسته‌دوم به‌مراتب بهتر از تویوتا لندکروزر سری ۶۰ است، که به‌نوعی آن را در بین آفرودبازهای ارزان‌پسند به خودروی بورسی تبدیل کرده است. به‌طور کلی اگر بخواهیم ویژگی‌های این دو خودرو  را مقابل هم بگذاریم، باید به پاترول در بخش‌هایی چون قدرت موتور، سخت‌جانی بخش انتقال قدرت، فراوان‌تر بودن قطعات و تعمیرکاران و بازار دسته‌دوم بهترش رأی دهیم و تویوتا لندکروزر را در طراحی داخل و خارج و هماهنگی بخش قوای محرکه برنده بدانیم.

امیدواریم که این مقایسه پاترول با رقبای هم‌سطح حودش در بازار توانسته باشد اطلاعات خوبی در این زمینه در اختیارتان قرار دهد. برای مشاهده آخرین قیمت نیسان پاترول دو در به بخش آگهی‌های سایت دیوار مراجعه کنید.

نظر شما درباره این مقایسه چیست؟ خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات‌تان را از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما و سایر خوانندگان بلاگ دیوار در میان بگذارید.

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search