عکس سانگ یانگ چیرمن با کیا اپیروس و مرسدس بنز E280

مقایسه سانگ یانگ چیرمن با کیا اپیروس و مرسدس بنز E280

سانگ یانگ با تولید چیرمن (Chairman) وارد رقابت با تعدادی از قدرتمندترین و مشهورترین برندهای تولید خودرو در جهان شده است، پس هنگام مقایسه هم چاره‌ای جز این نیست که این خودرو را در کنار تعدادی از مشهورترین مدل‌ها از قدرتمندترین برنده‌های تولید خودروی لوکس بگذاریم. نام‌هایی که شهرت و اعتبار فراوانی دارند و در بسین علاقه‌مندان به خودروهای لوکس همواره مورد توجه هستند.

نباید فراموش کرد که کم‌وبیش هیچ‌کدام از شرکت‌های کره‌ای در بازار خودروهای لوکس موفق ظاهر نشدند و علناً این بازار را به برندهای قدرتمند و بزرگ‌ واگذار کرده‌اند. در ادامه به مقایسه سانگ یانگ چیرمن با کیا اپیروس و مرسدس بنز E280 خواهیم پرداخت و این خودروی لوکس کره‌ای را با رقیبان فعلی‌اش مقایسه خواهیم کرد.

مقایسه‌ سانگ یانگ چیرمن با کیا اپیروس ۲۰۱۰

محصول لوکس و مجلل شرکت کره‌ای مشهور کیا به نسبت دیر وارد ایران شد. با این‌که نخستین مدل از این خودرو به سال ۲۰۰۴ توسط شرکت کیا به بازار خودرو عرضه شده بود، ولی بعد از ۵ سال تازه برای نخستین‌بار به بازار ایران وارد شد و با استقبال نسبتاً خوبی هم مواجه شد.

از نظر ارزش برند هم باید این نکته را در نظر گرفت که شرکت کیا به‌هر‌حال از سانگ یانگ معتبرتر و به‌نام‌تر است. با‌این‌حال شاید بهتر باشد علاوه ‌بر اعتبار و نام، به نکات ریزتر هم نگاهی بیاندازیم.

با مقایسه سانگ یانگ چیرمن با کیا اپیروس متوجه می‌شویم که هر دو خودرو به یک موتور ۶‌ سیلندر مجهز شده‌اند که علاوه ‌بر حجم موتور بالا مصرف بنزین قابل ملاحظه‌ای هم دارند. تیپ ۲۰۰ سانگ یانگ چیرمن به یک پیشرانه‌ ۲۷۹۹سی‌سی و تیپ ۲۲۰ آن به پیشرانه ۳۱۹۹سی‌سی تجهیز شده، حجم پیشرانه‌ اپیروس ۳۷۷۸ سی‌سی است و حسابی از رقیب هم‌شهری‌اش پرحجم‌تر است.

موتور چیرمن ۲۰۰ و ۲۲۰ به‌ترتیب می‌توانند ۱۹۴ و ۲۲۰ اسب بخار نیرو تولید کند، این قدرت را در مقابل قدرت موتور اپیروس در نظر بگیرید، ۲۶۶ اسب‌بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه. چیرمن و اپیروس هردو به جعبه‌دنده 5G ترونیک مجهز شده‌اند. در شتاب‌گیری دوباره اوضاع به نفع اپیروس است و این خودرو می‌تواند در ۷.۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰‌کیلومتر در ساعت برسد، این مدت برای چیرمن ۱۱‌ ثانیه است.

مصرف سوخت اپیروس هم بهتر از چیرمن است؛ ۱۰.۹‌ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر. این‌در‌حالی است که چیرمن ۱۲.۲‌ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر بنزین می‌سوزاند.

هر دو خودرو مجهز به امکاناتی نظیر حسگر دنده‌ عقب و قابلیت تنظیم برقی آینه‌های بغل هستند، ولی اپیروس امکانات رفاهی بیش‌تری نظیر بلندگوهای USB، حسگر باران و حسگر روشن و خاموش کردن خودکار چراغ‌ها ست.

مقایسه‌ سانگ یانگ چیرمن با مرسدس بنز E280

نباید فراموش کرد که نخستین مدل‌های سانگ یانگ چیرمن از موتور و گیربکس مرسدس بنز استفاده می‌کردند و از این جهت این خودرو به این کارخانه‌ بزرگ آلمانی مدیون است. با این‌حال، هر دو خودرو به نوعی رقیب یکدیگر در بازار خودرو به حساب می‌آیند.

در بازار ایران اما برای بررسی به سراغ مدلی رفتیم که سال‌ها در ایران مونتاژ می‌شد، بنز کلاس E280 مدل ۱۳۸۸ که توسط کارخانه ایران خودرو مونتاژ می‌شد.

با مقایسه سانگ یانگ چیرمن با مرسدس بنز E280 متوجه می‌شویم که هر دو خودرو به یک موتور ۶ سیلندر با آرایش خورجینی مجهز هستند. حجم موتور دو خودرو تفاوت دارد به این ترتیب که چیرمن تیپ ۲۰۰ به یک پیشرانه‌ ۲۷۹۹ سی‌سی و تیپ ۲۲۰ به پیشرانه ۳۱۹۹ سی‌سی است، در طرف دیگر بنز با حجم پیشرانه ۲۹۹۶ سی‌سی قرار دارد.

موتور این مدل از بنز می‌تواند نیرویی معادل ۲۳۱ اسب‌بخار در ۶۰۰۰ دور در دقیقه را تولید کند، این‌در‌حالی است که قدرت موتور چیرمن چیرمن ۲۰۰ و ۲۲۰ به‌ترتیب ۱۹۴ و ۲۲۰ اسب بخار است. موتور چیرمن به حداکثر گشتاور ۲۷۰ نیوتن‌متر در ۴۷۰۰ دور در دقیقه می‌رسد که این رقم برای موتور بنز معادل ۳۰۰ نیوتن‌متر در ۲۵۰۰ دور در دقیقه است.

شتاب‌گیری بنز بهتر است و می‌تواند در ۷.۳ثانیه به سرعت ۱۰۰کیلومتر در ساعت برسد، در‌حالی‌که چیرمن برای رسیدن به سرعت ۱۰۰کیلومتر بر ساعت به ۱۱‌ثانیه زمان نیاز دارد.

در بحث امکانات رفاهی هم، هر دو خودرو به امکاناتی نظیر حسگر دنده عقب، سامانه‌ تنظیم برقی آینه‌های بغل و کروزکنترل مجهزند، اما مرسدس بنز حسگر باران و سامانه‌ کنترل باد لاستیک هم دارد. باک بنز ۵ لیتر بیشتر از چیرمن گنجایش دارد که معادل ۶۵لیتر می‌شود. اما چیرمن از نظر استاندارد آلایندگی وضعیت بهتری دارد و با کسب امتیاز یورو ۵ از مرسدس بنز با امتیاز یورو ۴ با طبیعت مهربان‌تر است.

اگر قصد مسابقه دارید، بنز تا ۲۵۰ کیلومتر در ساعت سرعت می‌گیرد، چیرمن نیز می‌تواند به حداکثر سرعت ۲۴۰ کیلومتر در ساعت دست یابد. هر دو خودرو اما به یک جعبه‌دنده ۷‌دنده اتوماتیک تیپ ترونیک مجهز هستند.

با این حال، از لحاظ امنیت وضع بنز به‌مراتب بهتر است و در حالت عادی به ۶ کیسه هوا تجهیز شده که بنا‌به خواست خریدار تا ۸ کیسه هوا هم قابل افزایش است.

امیدواریم که این مقایسه سانگ یانگ چیرمن با خودروهای هم‌رده‌اش توانسته باشد اطلاعات مفیدی از این خودرو و ارزش خرید آن در اختیارتان قرار دهد.

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search