بررسی سِوِن کانسپت؛ یکی از خودروهای الکتریکی آینده هیوندای

هفتِ مفهومی!

سبد محصولات الکتریکی هیوندای با سرعت نسبتاً بالایی در حال تکمیل شدن است. پس از معرفی مدلهای مفهومی ۴۵ و Prophecy و همچنین، Ioniq5 به عنوان اولین مدل الکتریکی هیوندای که در قالب یک خودروی هاچبک کراس تولید می‌شود، حال این خودروساز کره‌ای در موتورشو لس‌آنجلس از جدیدترین کانسپت الکتریکی خود در قالب یک شاسی بلند الکتریکی «SUVE» پرده‌برداری کرد.

کانسپت SEVEN که در واقع پیش نمایشی از شاسی بلند الکتریکی Ioniq7 خواهد بود مجموعه‌ای متمایز از نوآوری‌های طراحی و فناوری‌های پیشرفته است که در قالب یک معماری ساده و مینیمال رونمایی شد.

کانسپت Seven بر اساس پلتفرم مدولار الکتریکی «E-GMP» گروه هیوندای ساخته شده است و با توجه به فاصله بین دو محور بلند و کفی تخت پلتفرم مورد استفاده، معرف کلاسی کاملاً جدید از خودروهای شاسی‌بلند الکتریکی است. هیوندای در کانسپت جدید خود، تعریفی متفاوت از یک شاسی‌بلند الکتریکی را به نمایش گذاشته که با جزییات خاصی همانند لبه پایین کاپوت، بدنه‌ای کشیده و به دور از اغراق، تناسباتی پخته و فرم پردازی‌های هندسی و منطقی در کنار فاصله کشیده دو محور که به آن اشاره شد، ذهنیت و تعریف همیشگی از استایل کلی SUV‌های سنتی با فرمی جعبه‌ای شکل و موتوری احتراقی را کاملاً بهم ریخته است.

سانگ یاپ لی «SangYup Lee» معاون ارشد و رئیس طراحی گلوبال هیوندای درباره کانسپت سون میگوید: «این مدل مسیری رو به جلو را برای آنچه که SUVها در عصر خودروهای برقی نیاز دارند در قالب یک فرم آیرودینامیکی با فلسفه‌ای جدید در طراحی هموار می‌کند و توصیفی جدید از فضای داخلی را در این کلاس به نمایش می گذارد. همانطور که اشاره شد، حجم‌پردازی های به‌دور از اغراق و فرم ساده و مینیمال، شخصیتی مقتدر، آرام و در عین حال قدرتمند از یک اس یو وی الکتریکی به نمایش گذاشته که همین موضوع، تضاد شخصیتی جالبی را برای آن به وجود آورده است».

در نمای جلو یک نوار نوری LED به همراه پیکسل‌های پارامتریک که در واقع امضای مدل های الکتریکی Ioniq هیوندای خواهد بود در عریض‌تر جلوه دادن این کانسپت اثرگذار بوده است، ضمن آنکه دو چراغ عمودی در طرفین جلوپنجره با مشبک‌های مصنوعی بر جذابیت‌های آن افزوده و چهره‌‌ای عریض و مسلط بر جاده را در ذهن تداعی می‌کند.

در نمای جانبی نیز در کنار حجم‌پردازی‌های قوی اما ساده‌ای که به آن اشاره شد، می‌توان به طراحی رینگ‌های آن به عنوان یک ویژگی عملکردی اشاره کرد که دارای فلاپ‌های فعال بوده و با توجه به نیاز ترمزها مبنی بر خنک‌تر شدن باز و بسته می‌شوند.

در نمای عقب نیز یک درب شیشه‌ای با لوگوی نورانی هیوندای و LED نواری چراغ عقب، مطابق آنچه که در نمای جلو شاهدش بودیم تکمیل‌کننده این بخش است. اما فضای کابین داخلی اتمسفری دلپذیر و ممتاز دارد که اولویت طراحی آن، به نوآوری‌های اصطلاحاً فضایی تعریف شده که آزادی بیشتری را برای سرنشینان به همراه دارد و امکان ارتباط بیشتر و آسانتر سرنشینان با یکدیگر را بهبود بخشیده است.

کفی تخت و فاصله محوری ۳/۲ متری آن، به طراحان این امکان را داده است تا چیدمان صندلی‌ها، حالتی شبیه به مبلمان خانگی و کاناپه‌های راحتی یا هَپی چِیرهای آمریکایی را پیدا کنند. البته می‌توان چیدمان صندلی‌های چرخان با فرم مواج را بر اساس حالت رانندگی خودکار و یا کنترل شده توسط راننده تنظیم کرد.

از دیگر ویژگی‌های متمایز در داخل کابین می‌توان به استفاده از مواد پایدار و تجدیدپذیری مانند گچ معدنی، چوب بامبو و پارچه‌های صندلی با خواص ضد باکتریایی و بهداشتی اشاره کرد ضمن آنکه وجود چرم طبیعی در این کانسپت هیچ مفهوم و تعریفی نداشته و برای همیشه حذف شده است. با توجه به ساختار کانسپت Seven و پلتفرم الکتریکی هیوندای که پایه محصولاتی همچون Ioniq5, کیا EV6 و جنسیس GV60 است، این مدل نیز از باتری‌های ۳۵۰ کیلو وات ساعتی استفاده می‌کند که می‌تواند برد حرکتی معادل ۴۸۳ کیلومتر را داشته باشد.

هیوندای هنوز زمان دقیقی را برای معرفی و عرضه نسخه تولید انبوه سِوِن مشخص نکرده، اما می‌توان انتظار داشت که Ioniq7 در اواخر سال ۲۰۲۳ میلادی یا در ابتدای سال ۲۰۲۴ میلادی و البته با چهره ای تولیدی و نه اینچنین آینده نگرانه وارد بازار شود.

قیمت خرید و فروش انواع خودروی هیوندای

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search