تقاضای بسیار زیاد و محدودیتهای گسترده فروش لندکروز جدید صف عجیبی را برای تحویل گرفتن این خودرو به وجود آورده است. خریدارن باید حدود ۴ سال برای دریافت خودروی خود در نوبت باشند.
از ماه گذشته بهدلیل کمبود بعضی قطعات این خودرو، تولید آن متوقف شده است. تا پیش از این اتفاق، ظرفیت خط تولید لندکروز تویوتا برای ۱۲ ماه بعد پر شده بود. تخمین زده شده است که خریداران در برخی مناطق بهویژه استرالیا که تعداد عرضه محدود است، مجبور شوند تا ۴ سال در نوبت تحویل بمانند.
اگرچه لندکروز جدید در بازار آمریکا عرضه نخواهد شد، بااینحال تویوتا نسخه مشابه لندکروز در برند لوکس خود یعنی لکسوس الایکس را برای بازار آمریکا و کانادا تولید خواهد کرد. بر اساس برنامه تویوتا، نسخه جدید لندکروز در بسیاری از مناطق ازجمله اروپا نیز عرضه نخواهد شد. این خودرو قرار است فقط در مناطق محدودی ازجمله ژاپن، شرق آسیا و خاورمیانه به فروش برسد.
در سال ۱۹۵۱ تویوتا تصمیم گرفت که خط تولید لندکروزر را راهاندازی کند. این خودرو که لندروور را به چالش میکشید، از یک سیستم چهار چرخ متحرک برخوردار بود و توانست ظرف مدت کوتاهی به محبوبیت جهانی دست پیدا کند.
تویوتا تا سال ۲۰۱۹ موفق شده بود بیش از ۱۰ میلیون دستگاه از این خودرو را در بسیاری از بازارهای خودرو جهان به فروش برساند. لندکروز هنوز هم در استرالیا و بسیاری از شهرها و کشورهایی که ازنظر محیط و دما یکی از پر چالشترینهاست، جزء پرفروشترین وسیله نقلیههای چهار چرخ متحرک است.
تویوتا بهجای موتور ۸ سیلندر، در نسل جدید از یک موتور ۶ سیلندر بنزینی توربو استفاده کرده است که ۴۱۵ اسب بخار نیرو تولید میکند. دنده ماشین هم ۱۰ سرعته اتوماتیک است. همچنین در بعضی کشورها، احتمالاً لندرکروز دیزل با موتور ۳٫۳ لیتری، قدرت ۳۰۵ اسب بخار و گشتاور ۷۰۰ نیوتنمتر هم عرضه خواهد شد.
با وجود اینکه بدنه از نو طراحی شده، اما ابعاد ماشین تغییری نکرده است و طراحان کماکان ظاهر آشنای لندکروز را حفظ کردهاند. تغییرات نسبت به نسل قبل، بیشتر در اتاق ماشین دیده میشود. تویوتا نسل قبلی لندکروز را ۱۳ سال پیش ساخت و اتاق ماشین در سالهای گذشته قدیمی شده بود. وزن این مدل بهدلیل استفاده از گیربکس بزرگتر و اضافهشدن توربوشارژر بیشتر است و به ۳۲۳۰ کیلوگرم میرسد.
قیمت این محصول ۴۲ هزار و ۳۴۵ پوند اعلام شده که ۲۰۰۰ پوند گرانتر از نسل قبلی است. برای نمونههای آپشنال قیمت به ۵۷ هزار و ۴۹۰ پوند افزایش پیدا میکند؛ زیرا دارای سیستم کنترل دمای درون خودرو مبتنی بر وضعیت آب و هوای بیرونی، قفل دیفرانسیل عقب، گرمکنهای صندلی، افزونههای مشکیرنگ جانبی و لنزهای جدید چراغ است.
آخرین قیمت تویوتا لندکروز ۴ در
***
شما میتوانید اخبار خودرو را در بلاگ دیوار مطالعه کنید.
10 پاسخ
کی مرد کی موند تو ۴ سال اوناهم از آشغال ساز های ایرانی الگو گرفتن انگاری نمیتونی ماشین تحویل مشتری بدی ماشین نساز من کارم مکانیکیه کار همه رو تو یه روز انجام میدم انسان باید تههد داشته باشه
استاد متعهد.اینا اگه ۱۰۰سال منتظرشون باشی ارزش داره .میدونی چی سوار شدی .تا بخوای یک سال بخاطر لگن سایپا و ایرانخودروصبر کنی .
داداش حالت خوب نیستا؟؟؟تویوتا لندکروزه.زبونم لال پژو۴۰۵ دوگانه سوز نیستش که.من حاضرم تا اخر عمرم واسش برم توی صف
استاد تعهد کارخونه یه چیزی داره بنام ظرفیت تولید??
اگر چهل سال هم منتظر باشی مطمئن چهل سال هم برات کار میکنه بدون کوچکترین عیب. ارزش داره واقعا کار صادقانه ودرست را انها انجام میدهند وما مسلمان ودزد هستیم
ماپولمون اینقدربی ارزشه که حتی هزینه مسافرت تامرز پاکستان هم نداریم چه برسه بخوایم بریم اونورا ،خوشبختانه کل اینترنت و فضای مجازی هم که فیلتره و برطبق خواسته خواستانداران ازبیرون خط قرمزی که دور خودمون و مرزمون و مغزمون کشیدن هیچ اطلاعی از دنیای بیرون نداریم. همین الان با آی پی هرکشوری تویوتاروسرچ کنین درنمایندگی تویوتادر همون کشور هرمدلی که دوست دارین حتی شرایط اقساط انتخاب کنیدببینید بیشترین زمان تحویل خودرو بیشتر از۴۸ساعت نیست چه برسه به یکماه . . .
مگه چندتا ایران تو دنیا داریم!!!؟
هیچ کجا ایران نمیشه . . .!!!؟
مسئولان وبخصوص صاحبان صنایع بزرگ اگر ذره ای صادق بودند وضع ما از کل دنیا بهتر بود چه فایده که همه دزدند
آقای میرسلیم نکندنصف سایپا مال شما باشد میشود گفت تو یکی کدام جوان را سرکار بردی که حالا بیکار شود ،خجالت بکش بااین کارشکنی هایی که توی این مملکت انجام می دهید و ملت و کشور رو بیچاره کردید
حتمآبیادبازارایران ۳۰میلیاردتومن ملت شریف مهمانداران ایرانی دست ودلبازمیخرندمهم نیست براشون پول دارن.
تویوتا هیچ ماشینی رو دستش نیست ما یه لندکروز دو اف قدیمی داشتیم هم کشتی بودیعنی مینداختی تو سیلاب ردمیشد میرفت تا رو کاپوتش آب میزد خاموش نمیشد هم کوهنوردبود هم تو جاده خوب بود فقط نمیتونست پرواز کنه دیگه همه کار میکرد.