کسانی که میخواهند به سمت هاچبکهای لوکس و اسپرت و گرانقیمت بازار بروند، انتخابهای محدودی دارند زیرا مشتریان این دست خودروها چندان فراوان نیستند و در مقابل این تقاضای محدود، عرضه کمی در بازار وجود دارد. اما به همین نسبت، رقبایی برای آلفارومئو میتو (Alfa Romeo Mito) نیز در بازار خودرو وجود دارد؛ هیوندای ولستر، DS 3، اسمارت فور ۲ و … . در ادامه این مطلب به مقایسه آلفارومئو میتو با هیوندای ولستر و دی اس ۳ میپردازیم و این خودرو را در کنار همتایانش بررسی میکنیم.
مقایسه آلفارومئو میتو با هیوندای ولستر
مقایسه آلفارومئو میتو با هیوندای ولستر، یک مقایسه کرهای و ایتالیایی است بین دو هاچبک جمعوجور و کوچک بازار خودرو. از نظر ظاهر، البته ما در یکسو با میتو روبهرو هستیم که به تعبیر برخی، زیباترین و خاصترین هاچبک بازار لقب گرفته است، با آن گِلگیرهای پُفکرده و جلوپنجره مثلثی و طراحی خشن و … . خودرویی که بیشباهت به مدلهایی از خودروی فِراری هم نیست. در این زمینه، قطعاً باید برتری را به آلفارومئو میتو داد که در برابر یک طراحی کرهای، توانسته دست برتر را داشته باشد.
طراحی کابین میتو را میتوان مناسبتر و کلاسیکتر از ولستر دانست، ضمن اینکه کیفیت متریال بهکاررفته در کابین میتو نیز، بهمراتب وضعیت بهتری دارد. از نظر آپشنها نیز دو خودرو تقریباً وضعیت یکسانی دارند، با این تفاوت که کرهایها معمولاً سعی میکنند در خودروهای خود، آپشنهای بیشتری را بگنجانند، به همین دلیل چند مورد در ولستر وجود دارد که در میتو به چشم نمیخورد، که البته تفاوت معناداری ایجاد نمیکند.
با مقایسه آلفارومئو میتو با هیوندای ولستر از نظر کارکرد فنی به این نتیجه میرسیم که حجم موتور ولستر ۱۵۹۱ سیسی و حجم موتور میتو ۱۳۶۸سیسی است. ولستر ۱۳۸ اسببخار قدرت در ۶۳۰۰ دور در دقیقه تولید میکند و میتو ۱۳۵ اسببخار در ۵۲۵۰ دور در دقیقه. ضمن اینکه حداکثر سرعت و شتاب موجود در میتو بهتر است.
درکل، اگر بحث قیمت در میان نباشد، گزینه ایتالیایی، یعنی آلفارومئو میتو خودروی بهتر و پرقدرتتر و ارزندهتری محسوب میشود. اما اگر بحث هزینه و امکان خریدوفروش و سهولت در نگهداری برایتان مهمتر باشد، باید به انتخاب هیوندای ولستر فکر کنید.
مقایسه آلفارومئو میتو با DS 3
حال به مقایسه آلفارومئو میتو با دی اس ۳ میرسیم که مقایسه فرانسوی و ایتالیایی است. البته در تولید دی اس ۳ برندهای مختلفی از کشورهای مختلف حضور داشته و دارند، اما پایه و اساس این خودرو را باید فرانسوی بدانیم. وقتی به ظاهر DS 3 نگاه میکنیم، با خودرویی شیک و لوکس و گرانقیمت روبهرو میشویم. بهنظر میرسد که از نظر ظاهر، کمی در انتخاب مابین این دو خودرو به دردسر بیافتیم، زیرا هر دو عنصر خاص و اسپرت بودن را در دل خود دارند.
طراحی ظاهری دی اس ۳، بهروزتر و چشمنوازتر از آب درآمده است چون سازندگان خودرو روی این مزیت، بهعنوان برگ برنده خود، تمرکز بسیاری داشتهاند. چراغهای دی اس ۳ متفاوتاند و جلوپنجره مشبک و مشکی، چهرهای خاصتر به دی اس ۳ بخشیده است.
در حقیقت، طراحی میتو را باید کلاسیکتر و سادهتر و طراحی دی اس ۳ را مدرنتر ارزیابی کرد. طراحی نمای کناری دی اس نیز بهمراتب جذابتر از میتو درآمده است. کابین دو خودرو نیز ویژگیهای منحصربهفرد خود را دارند، با این تفاوت که باید کابین DS3 را مدرنتر و بهروزتر بدانیم. پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر، مطلب مقایسه دی اس ۳ با سایر خودروهای همرده را نیز مطالعه کنید.
با مقایسه آلفارومئو میتو با دی اس ۳ از نظر کارکرد موتور باید گفت که وضعیت میتو بهواسطه نوع پیشرانه بهکاررفته در آن اندکی بهتر است و برای علاقهمندان به رانندگیِ هیجانی، میتواند گزینه مناسبی باشد. هرچند اگر هدف رانندگی شهری و عادی باشد، شاید بتوان حتی DS 3 را گزینه بهتری دانست. از سوی دیگر، بهواسطه حضور نمایندگی این خودرو در ایران، وضعیت خدمات و تأمین قطعات آن بهتر ارزیابی میشود.
امیدواریم که این مقایسه توانسته باشد اطلاعات مفیدی از آلفارومئو میتو در اختیارتان قرار دهد. شما میتوانید با مراجعه به بخش آگهیهای خودرو در سایت دیوار از آخرین قیمت خرید و فروش آلفارومئو میتو مطلع شوید.