پژو آردی را باید با خودروهایی در بازه قیمتی زیر ۱۰ میلیون تومان مانند پیکان کارکرده، پرایدهای قدیمیتر و … مقایسه کرد. در این مقاله، به مقایسه پژو آردی با پژو RDi و پراید و رنو پیکی میپردازیم.
مقدمهای بر مقایسه پژو آردی
پژو آردی را باید بهعنوان خودرویی قدیمی در نظر گرفت که خط تولیدش تعطیل شده و جای خودش را به نمونههای دیگر داده است و دیگر بازار مصرف و خرید و فروش گستردهای ندارد. به همین منظور بهتر است که این خودرو را با خودروهای ارزان و همرده مورد مقایسه قرار دهیم.
لازمبهذکر است که در این مقایسه فقط پژوهای آردی معمولی لحاظ شده است و پژوی آردی آی را باید بهعنوان مدل دیگری از خانواده پژو در نظر گرفت.
مقایسه پژو آردی با پژو RDi
همان طور که شرح داده شد، پژو RDi را میتوان بهعنوان نسخه ارتقایافته و جدیدتر پژو آردی در نظر گرفت. اگر توانستید این دو خودرو را در یک سطح قیمت پیدا کنید، بدیهی است که میبایست پژو RDi را انتخاب کنید.
فرمان هیدرولیک، اضافهشدن کولر، اصلاح مصرف سوخت، افزایش شتاب، اصلاح صدای جعبهدنده و … از مزیتهای پژو آردی آی است که باعث میشود انتخاب راحتتری در پیش داشته باشید. همچنین، استاندارد آلایندگی پژو آردی آی یورو ۴ ذکر شده است و از این نظر هم ارتقایافته است.
مقایسه پژو آردی با پراید
پراید جزو خودروهای پرفروش داخل کشور است که در نسخهها، تاریخها و قیمتهای مختلف از سوی سایپا تولید و عرضه شده است. در واقع، وقتی پای قیمت به میان میآید، شما میتوانید در بازههای قیمتی ۱۰۰ میلیون تومان، یک نمونه از پرایدهای تولیدشده را هم قرار دهید.
نسبت به پژو آردی شاید بتوان گفت که پراید شهریتر و کمخرجتر است. از طرفی، خرید و فروش پراید راحتتر است و قطعات و خدمات موردنیازش با سهولت بیشتری فراهم میشود. حجم موتور پراید نسبت به پژو آردی ۲۰۰ سیسی کمتر است. همچنین، مصرف سوخت پراید نیز کمتر است.
هر دو خودرو در سرعت بیشتر از ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت دچار مشکلاتی در سیستم ترمز و ایمنی هستند؛ بااینحال فرمانپذیری، سرعت نهایی و امنیت در پژو آردی بیشتر است.
پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر، مطلب مقایسه پراید صندوقدار با پراید هاچبک و تیبا را هم بخوانید.
مقایسه پژو آردی با رنو پیکی
رنو پیکی روزگاری در پارسخودرو و برای اقشاری تولید شد که نمیتوانستند خودروی ارزانقیمت پراید را تهیه کنند. این خودرو از اواخر سال ۱۳۸۰ وارد بازار شد و تولید آن تا سال ۱۳۸۶ ادامه داشت. سپس، نسخه بهروزشده و ارتقایافته آن تحتعنوان نیو پیکی تولید شد.
رنو پیکی در ابتدا با موتور ۱۱۰۰ سیسی هیوندای آتوز راهی بازار شد و سپس موتور ۱۳۰۰ سیسی پراید جایگزین آن شد.
این پیشرانه ابتدا بهصورت کاربراتوری و سپس انژکتوری تولید میشد. بیشتر قطعات این خودرو متعلق به پراید است. در مجموع، وجود عوامل و ویژگیهایی چون سبکی پیکی و ازدسترفتن تعادلش در سرعتهای زیاد، کوچکی کابین، ضعف در طراحی بدنه، بیکیفیتی اتاق و … باعث میشود در مقایسه و رنو پی کی، برتری را به پژو آردی بدهیم.
سخن آخر
امیدواریم این مطلب که دربارهٔ بررسی و مقایسه پژو آردی است، برای شما مفید بوده باشد. همچنین میتوانید در سایت دیوار آگهیهای خرید و فروش پژو آردی را مشاهده کنید.
نظر شما درباره خودروهای بالا چیست؟ نظرات و تجربیات خودتان را از طریق ثبت دیدگاه با ما و سایر خوانندگان بلاگ دیوار در میان بگذارید.