مقایسه کیا ریو صندوقدار با هیوندای اکسنت و تویوتا یاریس صندوقدار

مقایسه کیا ریو صندوقدار با هیوندای اکسنت و تویوتا یاریس صندوقدار

کیا ریو صندوقدار از بین خودروهای وارداتی و خودروهای تولید داخل، رقبای متعددی دارد. در این مقاله، به مقایسه کیا ریو صندوقدار با هیوندای اکسنت و تویوتا یاریس صندوقدار می‌پردازیم.

کیا ریو صندوقدار از بین خودروهای وارداتی و خودروهای تولید داخل، رقبای متعددی دارد. برای ارزیابی قابلیت‌ها و تسهیل انتخاب خودرویی کارآمد و متناسب با بودجه و نیاز مشتریان این سدان کره‌ای را با رقیب و هم‌وطنش، یعنی هیوندای اکسنت در نسخه دنده‌اتومات و نسل سوم از تویوتا یاریس سدان می‌توان مورد مقایسه قرار داد. در این مقاله، ما به مقایسه کیا ریو صندوقدار با هیوندای اکسنت و تویوتا یاریس صندوقدار می‌پردازیم.

مقایسه کیا ریو صندوقدار با هیوندای اکسنت

هیوندای اکسنت (Hyundai accent) یکی از محصولات خوش‌نام و باکیفیتِ شرکت هیوندای کره‌جنوبی است. این خودرو همانند ریو صندوقدار در کلاس سدان کوچک و یا کامپکت کوچک قرار دارد. نسخه موردمقایسه در این مطلب، در بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ میلادی به ایران وارد شده است.

هیوندای اکسنت طراحی هماهنگ و ساده‌ و درعین‌حال مدرنی دارد. ازنظر ظاهری هیوندای اکسنت در مقایسه کیا ریو صندوقدار طراحی جذاب و اصولی‌تری را دارد و خودرویی زیباتر تلقی می‌شود. درمقابل، کابین کیا ریو دارای طراحی ساده و فاقد هیجانی خاص است. کیفیت کلی داشبورد و ادوات آن نیز در حد متوسط است و در برخی موارد، کیفیت کلی هیوندای اکسنت بیشتر ارزیابی می‌شود.

مقایسه کیا ریو صندوقدار با هیوندای اکسنتکیا ریو صندوقدار از نمای روبه‌رو

این دو خودروی کره‌ای پیشرانه ۴ سیلندر دارد. هیوندای اکسنت با حجم‌ موتور ۱۶۰۰ سی‌سی و حداکثر قدرت ۱۲۸ اسب‌ بخار درمقابل هم‌وطن کره‌ای خود با حجم‌ موتور ۱۴۰۰ سی‌سی و ۱۰۷ اسب‌ بخار قدرت، از توان فنی بیشتری برخوردار است.

در بحث گشتاور، شتاب اولیه و سرعت نیز هیوندای اکسنت عملکرد بهتری در مقایسه کیا ریو صندوقدار دارد. جعبه‌دنده برای این دو سدان کره‌ای ۴ سرعته است. دو خودرو با قرارگرفتن در سیکل ترکیبی ۷ لیتری، از نمونه خودروهای کم‌مصرف محسوب می‌شود و هر دو مخزن سوخت ۴۳ لیتری دارد.

سیستم‌های کنترل و پایداری نظیر ESP،ASR ،BAS و TCS برای این سدان‌های کره‌ای به‌ کار رفته است. استاندارد‌ آلایندگی ریو سدان یورو ۵ و هیوندای اکسنت یورو ۴ است که نشان می‌دهد ریو بیشتر دوستدار محیط‌زیست است.

در بحث تجهیزات و امکانات رفاهی، هیوندای اکسنت عملکرد بهتری دارد. مواردی که از دو خودرو آسیایی ذکر شد، برای به‌حرکت‌درآوردن و عملکرد قابل‌قبول یک سدان کوچک شهری کافی است؛ با این تفاوت که هیوندای اکسنت در بیشتر موارد، در مقایسه کیا ریو صندوقدار جایگاه بهتری دارد.

شما می‌توانید آخرین آگهی‌های خرید و فروش هیوندای اکسنت را در سایت دیوار مشاهده کنید.

مقایسه کیا ریو صندوقدار با تویوتا یاریس صندوقدار

کمپانی تویوتا ژاپن از سال ۱۹۹۹ میلادی اقدام به طراحی، تولید و عرضه ۴ نسل از خودرویی با عنوان تویوتا یاریس سدان (TOYOTA YARIS SEDAN) کرده است. نسل سوم این سدان در مدل‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۶ به ایران وارد شد.

این خودرو یکی از زیباترین خودروهای سدان موجود در ایران به حساب می‌آید که البته رقبای زیادی ازجمله کیا ریو صندوقدار دارد. این سدان ژاپنی توانست باتکیه‌بر ویژگی‌های خاصش، مشتریانی را در ایران برای خود دست‌ و پا کند.

نمای داخلی کیا ریو صندوق‌دار ۲۰۱۶
نمای داخلی کیا ریو صندوق‌دار ۲۰۱۶

بدنه تویوتا یاریس صندوقدار در نسل سوم پیشرفته و مدرن است. طراحی داخلی یاریس صندوقدار با ظاهر بیرونی ماشین هماهنگ است و ارگونومی خوبی در مقایسه کیا ریو صندوقدار دارد. بااین‌حال مواد به‌کاررفته در آن کیفیت مطلوبی ندارد و می‌توان گفت ریو صندوقدار در این ‌مورد از کیفیت بهتری برخوردار است.

این سدان ژاپنی پیشرانه‌ای با ظرفیت ۱۵۰۰ سی‌سی دارد. این پیشرانه امکان تولید ۱۰۶ اسب‌ بخار قدرت و ۱۴۰ نیوتن‌متر گشتاور را دارد. یاریس می‌تواند طی کمتر از ۱۲ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد و حداکثر سرعتی برابر با ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت را تجربه کند. حجم پیشرانه کیا ریو صندوقدار ۱۴۰۰ سی‌سی است و تفاوت فاحشی بین عملکرد فنی آنها دیده نمی‌شود.

هر دو خودرو با سوزاندن حدود ۷ لیتر بنزین به‌صورت ترکیبی، در زمره خودروهای کم‌مصرف است. استاندارد آلایندگی یاریس صندوقدار یورو ۴ و کیا ریو صندوقدار یورو ۵ است و مخزن سوخت آنها ظرفیت یکسانی دارد.

در مقایسه کیا ریو صندوقدار با تویوتا یاریس از نظر ایمنی، هر دو خودروی شهری تجهیزات تقریباً یکسانی دارد و توانستند از مؤسسه ایمنی اروپا ۵ ستاره را دریافت کنند.

با وجود اینکه هر دو خودرو ازنظر امکانات رفاهی و دیگر تجهیزات اِلمان‌های کافی را به‌عنوان خودروی کوچک شهری دارد، ولی تویوتا یاریس راه‌یافته به بازار خودروی کشورمان فاقد امکاناتی چون سیستم کنترل پایداری است و حتی تعداد ایربگ‌های آن به دو عدد کاهش یافته است. این امر نشانگر کاهش سطح ایمنی این خودرو و کم‌اعتبارترشدن آن ۵ ستاره‌ای است که در این خصوص دریافت کرده است؛ درحالی‌که ریو سدان از امکانات ایمنی بیشتری برخوردار است و ایمن‌تر و مجهزتر است.

پیشنهاد می‌کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مطلب مقایسه تویوتا یاریس ۱۵۰۰ سی‌سی با هیوندای i20 و هیوندای اکسنت را مطالعه کنید.
نمای پشت کیا ریو صندوقدار
نمای پشت کیا ریو صندوقدار ۲۰۱۶

با وجود اینکه کیا ریو صندوقدار قیمت کمتری نسبت به تویوتا یاریس دارد، ولی کارشناسان بازار خودرو همین قیمت را نیز برای این سدان کره‌ای زیاد می‌دانند. البته از کیا ریو صندوقدار در این نسل تعداد محدودتری وارد شده و همین موضوع نیز باعث شده است که بازار ضعیف‌‌تری نسبت به یاریس ژاپنی داشته باشد.

شما می‌توانید آخرین آگهی‌های خرید و فروش تویوتا یاریس صندوقدار را در سایت دیوار مشاهده کنید.

جمع‌بندی

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده و اطلاعات خوبی از مقایسه کیا ریو صندوقدار در اختیارتان قرار داده باشد. همچنین شما می‌توانید با مراجعه به لینک زیر از جدیدترین قیمت خرید و فروش این خودرو در بازار مطلع شوید:

آخرین قیمت خرید و فروش کیا ریو صندوقدار

نظر شما درباره خودروهای بالا چیست؟  به نظر شما کدام یک از این خودروها ارزش خرید بیشتری دارند؟ نظرات و تجربیات خودتان را از طریق ثبت دیدگاه با ما و سایر خوانندگان بلاگ دیوار در میان بگذارید.

اخبار مرتبط

۵ نکته مهم برای خرید امن خودرو از دیوار

شرط تایید مالکیت برای ثبت آگهی رایگان دیوار در دسته خودرو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *