فهرست باکیفیت و بی‌کیفیت‌ترین خودروهای داخلی منتشر شد

0

جدیدترین گزارش کیفیت خودروهای داخلی که توسط وزارت صمت اعلام شده، حکایت از ثبات نسبی سطح کیفی محصولات خودروسازان کشور دارد. در این گزارش همچنین فاکتور میزان رضایتمندی مشتریان از خودروها در بازه زمانی سه ماه پس از تحویل نیز گنجانده شده است.

بر این اساس، رده‌ بندی کیفی خودروها علاوه بر ارزیابی عادی گذشته، به میزان رضایتمندی مشتریان نیز وابسته شده است. گویا این شاخص به دستور وزارت صمت اضافه شده و طبق آن آخرین وضع کیفی سه ماهه خودروها نیز ملاک ارزیابی سطح کیفیت ماهانه‌شان قرار گرفته و خواهد گرفت.

در آذر ماه امسال در گروه خودروهای سبک و در بخش وانت و لیست قیمتی یک، وانت نیو پیکاپ فوتون دیزلی شرکت ایران خودرو دیزل سه ستاره کیفی به دست آورد.

در لیست قیمتی دو گروه خودروهای سبک و در بخش وانت نیز وانت های کارا ۲۰۰۰ تک کابین تیپ ۳ و وانت کارا ۲۰۰۰ دو کابین تیپ ۳ از تولیدات شرکت بهمن موتور، خودرو سایپا ۱۵۱ شرکت سایپا بن‌رو و همچنین وانت نیسان ریچ زامیاد موفق به کسب سه ستاره کیفی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: آیا قیمت ۱۸ خودرو از اول بهمن ماه گران می شود؟

در همین گروه، وانت آریسان شرکت ایران خودرو دیزل با کسب دو ستاره کیفی در رده بعدی جای گرفته است و وانت‌های نیسان تک سوز و دوگانه سوز شرکت زامیاد هر کدام یک ستاره کیفی به دست آوردند.

در گروه سبک بخش سواری در لیست قیمتی یک، مزدا ۳ نیو شرکت بهمن موتور موفق به کسب ۵ ستاره کامل کیفی شد. در این لیست قیمتی، خودرو تیگو ۷ تولید شده در شرکت مدیران خودرو سه ستاره کیفی دریافت نموده است.

همچنین در لیست قیمتی ۲، پژو ۲۰۰۸ ایران خودرو ایکاپ موفق به کسب ۵ ستاره کامل کیفی شد و بالاترین کیفیت را به همراه مزدا ۳ نیو در میان تمامی خودروهای سبک در آذر ماه امسال به خود اختصاص داد.

هایما S7 اتوماتیک ایران خودرو خراسان و SWM G01F شرکت سیف خودرو چهار ستاره کیفی را از آن خود نموده و به عنوان باکیفیت‌ترین خودرو SUV مونتاژی معرفی شدند.

جک S3 و جک S5 کرمان موتور در این لیست قیمتی سه ستاره‌ای شدند و SWM G01 سیف خودرو نیز سه ستاره کیفی به دست آورد. در این گروه و این کلاس قیمتی ام‌وی‌ام X33S مدیران خودرو نیز دو ستاره کسب کرد.

همچنین، در کلاس قیمتی چهار، خودروهای پژو ۲۰۷ و دنا پلاس از ایران خودرو هر کدام چهار ستاره کیفی به دست آوردند. در این لیست قیمتی، رانا، پژو ۲۰۶ SD، پژو ۲۰۶ و دنا همگی از محصولات ایران خودرو سه ستاره کیفی را از آن خود کردند و پژو پارس اتوماتیک ایران خودرو نیز سه ستاره ای شدند.

بیشتر بخوانید:‌ قیمت کارخانه خودروهای تولید داخل از قیمت جهانی بیشتر شد

در این لیست، سمند تبریز ایران خودرو تبریز، پژو پارس خراسان ایران خودرو ، پژو پارس کرمانشاه ایران خودرو، پژو پارس ایران خودرو ، پژو پارس مازندران ایران خودرو مازندران همگی ۳ ستاره کیفی را از آن خود کردند.

همچنین پژو پارس ایران خودرو فارس، پژو پارس اتوماتیک ایران خودرو کرمانشاه، پژو پارس صنایع خودروسازی فردا و سورن ایران خودرو تبریز نیز سه ستاره کیفی کسب کردند.

پژو ۴۰۵ خراسان ایران خودرو نیز در این لیست قیمتی، دو ستاره کیفی را از آن خود کرد.

جدول کیفی خودروهای داخلی
جدول کیفی خودروهای داخلی

در سطح قیمتی پنج نیز کوییک R پارس خودرو، کوییک و تیبا ۲ و تیبا ۲ پلاس شرکت سایپا، ساینای کاشان و تیبای سایپا سیتروئن و همچنین ساینای پارس خودرو موفق به دریافت ۳ ستاره کیفی شدند.

در بخش کامیونت، کامیونت ایسوزو NMR85 بهمن دیزل موفق به کسب ۵ ستاره کامل کیفی شد و بالاترین کیفیت را در میان تمام خودروهای سنگین در آذرماه از آن خود کرد.

این خودرو سنگین در ارزشیابی مهرماه و آبانماه نیز توانست ۵ ستاره کامل کیفی را از آن خود کند. کامیونت ایسوزو NPR75K و کامیونت شیلر بهمن دیزل چهار ستاره کیفی کسب کردند و کامیونت الوند شرکت سایپا دیزل نیز سه ستاره کیفی را از آن خود کرد.

در بخش کامیون نیز کامیون ایسوزو NPR75M بهمن دیزل چهار ستاره کیفی به دست آورد. کامیون بنز WH ایران خودرو دیزل نیز سه ستاره کیفی به دست آوردند.

بیشتر بخوانید: کارخانه ساخت موتور ۱۵۵ اسب بخاری در ایران راه‌اندازی می‌شود

در بخش کشنده‌، خودروی کشنده نیو فوتون Auman شرکت ایران خودرو دیزل توانست چهار ستاره کیفی را به دست آورد و کشنده FAW J6 سیباموتور نیز چهار ستاره ای شد.

در بخش مینی‌بوس نیز مینی‌بوس ایسوزو سحر شرکت بهمن دیزل چهارستاره کیفی به دست آورد و شیلر بهمن دیزل نیز در لیست چهار ستاره ها قرار گرفت.

همچنین، مینی بوس آرین از تولیدات شرکت ایران خودرو دیزل نیز توانست ۳ ستاره کیفی را از آن خود کند.زاز آنجا که کیفیت یکی از دغدغه‌های مهم مشتریان در بازارهای خودرو به‌ شمار می‌رود، برخی موسسات در دنیا اقدام به بررسی کیفی خودروهای مختلف کرده و گزارش‌های مربوطه را در اختیار افکار عمومی و همچنین خودروسازان می‌گذارند.

این کار سبب می‌شود اولا مشتریان از سطح کیفی انواع خودروهای موجود در بازار مطلع شوند و ثانیا خودروسازان نیز با دریافت نظرات مثبت و منفی از بازار، نقاط ضعف شان را تا حد امکان برطرف می‌کنند. در ایران نیز اگرچه کیفیت خودروها به‌ صورت رسمی از سوی مرجع مربوطه اعلام می‌شود، با این حال، مشتریان بیشتر ترجیح می‌دهند به جای استفاده از اطلاعات این مرجع، از طریق شنیداری و به اصطلاح «دهان به دهان» نسبت به کیفیت خودروها اطلاعات لازم را کسب کنند.

***

شما می‌توانید آخرین اخبار خودرو را از بلاگ دیوار دنبال کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.