تا همین دو سال پیش، معرفی یک مدل جدید AMG توسط مرسدس، به معنی روبهرو شدن با خودرویی مجهز به یک پیشرانه غول پیکر V8 بی نظیر با صدای همانند یک موسیقی متن مهیج، زیبا و دلنشین بود. اما رفتهرفته با جایگزینی قوای محرکه الکتریکی بهجای پیشرانه های درونسوز، مرسدس آامگ نیز تغییر رویه داده و استراتژی خود را در توسعه پیشرانههای الکتریکی دگرگون نمود و امروز شاهد رونمایی از دومین خودروی برقی در خط تولید مرسدس AMG، پس از مدل AMG EQS هستیم.
مرسدس AMG EQE 53 به عنوان دومین محصول پرفورمنس AMG، از همان طراحی آشنا نسخه معمولی EQE بهره میبرد که به مانند برادر بزرگتر خود، یعنی AMG EQS 53 تنها در برخی جزئیات با نسخه معمولیاش متفاوت است که از جمله این تفاوتها، میتوان به جلوپنجره پانامریکانا مدلهای AMG با ریتمی از نوارهایی عمودی اشاره کرد که البته این جلوپنجرهها در خودروهای الکتریکی برخلاف خودروهای بنزینی که علاوه بر زیبایی وظیفه عبور جریان هوا و خنککنندگی موتور را بر عهده دارند، صرفا جنبه تزئینی دارد و به نوعی تنها بیانگر هویت و امضای طراحی آن برند است. اینکه چهره و استایل کلی محصولات برقی جدید مرسدس زشت یا زیبا هستند، موضوعی است که جای بحث فراوان دارد و به نظر میرسد مخالفان یا منتقدان این سبک طراحی کمی بیشتر از طرفداران آن هستند.
[horizontal_slider url=’tehran/car/mercedes-benz?has-photo=true’ title=”جدیدترین آگهیهای مرسدس بنز”]
در نمای جانبی، نوارهای کرومی محیط شیشهها، جای خود را به نوارهای مشکی رنگ دادهاند تا در کنار رینگهای جدید، ویژگیهای بصری و زیبایی شناختی این مدل اسپرت را تکمیل کنند. همچنین، در نمای عقب نیز اضافه شدن یک اسپویلر کوچک با لبههای مشکی، کنتراست جذابی را با سایر المانها و جزییات اسپرت این مدل ایجاد کرده است.
در داخل کابین نیز، ارتقا و بهبودهای انجام شده توسط AMG را میتوان در فرم صندلیهای اسپرت، غربالک فرمان جدید و سطوح تیره به همراه تزئیناتی به رنگ قرمز متضاد مشاهده کرد؛ ضمن اینکه سیستم «Hyperscreen» همچنان به عنوان یک گزینه سفارشی در دسترس خواهد بود و AMG برای افزایش لذت و هیجان رانندگی، صداهای مصنوعی را تحت عنوان «AMG Sound Experience» و بسته به حالت رانندگی انتخاب شده، از طریق سیستم MBUX پخش می کند. با این حال، مهمترین تغییر انجام شده بر روی AMG EQE را میتوان در پیشرانه آن جستجو کرد.
بیشتر بخوانید: کوکتلی از مرسدس بنز؛ نقد طراحی و بررسی تاریخچه مرسدس بنز CLS
جایی که طبق ادعای آ ام گ، EQE 53 در نسخه استاندارد به همراه دو پیشرانه الکتریکی و سیستم چهارچرخ متحرک 4Matic+، قدرتی معادل ۶۱۷ اسب بخار و گشتاوری ۹۵۰ نیوتن متری را تولید میکند. با این حال، با انتخاب بسته سفارشی «Dynamic Plus» میتوان قدرت پیشرانه را به صورت موقتی و در برخی شرایط خاص به ۶۷۷ اسب بخار و ۱۰۰۱ نیوتن متر گشتاور افزایش داد. این مدل با استفاده از حالت «Race Start» میتواند در مدت ۳/۲ ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد و در حالت استاندارد نیز این مدت زمان به ۳/۴ ثانیه افزایش خواهد یافت. از دیگر ویژگیهای فنی این سدان الکتریکی، میتوان به سیستم تعلیق بهینه شده به همراه حالت «AMG Ride Control»، حالتهای رانندگی«AMG Dynamic Select» که برای هندلینگ و آیرودینامیک بهتر، ارتفاع خودرو را به اندازه نیم اینچ کاهش میدهد، اشاره کرد.
مرسدس میگوید که AMG EQE 53، بر اساس استاندارد چرخه اروپا «WLTP» از برد مسافتی بین ۴۳۴ تا ۵۱۸ کیلومتری برخوردار است که البته بسیار کمتر از برد ۶۶۰ کیلومتری نسخه استاندارد میباشد، ضمن آنکه با ۱۵ دقیقه شارژ، می تواند مسافتی معادل ۱۸۰ کیلومتر را طی کند. مرسدس AMG هنوز اطلاعاتی از قیمت و نیز زمان دقیق عرضه مدل منتشر نکرده است.