۷ شغل پردرآمد برای معلولین و افراد توان‌یاب

0

بخشی از توانایی‌های توان‌یابان و معلولین، به‌واسطه یک حادثه یا به‌صورت مادرزادی با محدودیت‌هایی روبروست. محدودیت‌هایی که می‌تواند کار و زندگی روزمره آن‌ها را تحت‌الشعاع قرار دهد. در کشورهای در حال توسعه، معلولیت و توان‌یابی بیشتر از سایر کشورها می‌تواند به محدودیت در انتخاب شغل منجر شود و به همین دلیل، انتخاب شغل برای این افراد گاهی به یک دغدغه بدل می‌شود؛ در چنین شرایطی، فرقی ندارد که از ابتدای زندگی با مساله معلولیت روبه‌رو شده باشند یا این شرایط در اثر بیماری یا سانحه به وجود آمده باشد. درست است که با داشتن معلولیت، خدمت‌رسانی به خود، خانواده و کار کردن دشوار به نظر می‌رسد اما فرد توان‌یاب می‌تواند شرایط زندگی و کاری مناسب خودش را داشته باشد و نباید اجتماع را ترک کند. با ما همراه شوید تا ۷ شغل پردرامد برای معلولین و توان‌یابان را مرور کنیم و مطمئن باشید که هر فردی با هر شرایطی، با توجه به توانمندی‌های خود می‌تواند شغل مناسب و پردرآمدی را انتخاب کند.

۱- رانندگی

افراد توان‌یاب محدودیت در جابه‌جایی دارند و اوضاع شهری از لحاظ در نظر گرفتن امکانات شهری برای عبور و مرور آن‌ها نابسامان است. رانندگی و مستقر بودن در ماشین شخصی، گزینه مناسبی است که یک شغل پردرامد برای معلولین محسوب می‌شود. توان‌یابان دارای کارت بهزیستی، از پرداخت کمیسیون به شرکت‌های تاکسی اینترنتی مسافری معاف هستند.

۲- اپراتور دستگاه‌های تولید در محیط‌های صنعتی

اپراتورهای دستگاه‌های تولیدی و صنعتی مثل سیستم پمپ نفت و اپراتورهای پالایشگاه و دستگاه‌های اندازه‌گیری مورد نظر هستند که واحدهای تصفیه یا فرآوری نفت را کنترل می‌کنند. اپراتوری دستگاه‌های تولید از جمله مشاغلی است که نیاز به تحرک بالایی ندارد و در لیست درآمدزاترین مشاغل روز دنیا است و می‌تواند جزو گزینه‌های شغل های پردرامد برای معلولین باشد.

۳- استخدام در تیم خدمات مشتری

این کار برای توان‌یابانی که تکلم مناسبی دارند، ایده‌آل است و یک شغل پردرآمد محسوب می‌شود. اگر از فن بیان بالایی برخوردار هستید، در این حرفه سخنگوی شرکت مورد نظر خواهید بود و به سوالات مشتریان پاسخ می‌دهید. سوالاتی مربوط به نحوه کار شرکت یا کارگاهی که در آن مشغول به کار هستید.

پشتیبانی و خدمات مشتری یک شغل پردرامد برای معلولین است

۴- تعمیرکار خودرو

جراحی خودرو و سروکله زدن با موتور و رادیات ماشین سخت است، اما هم نیاز به تحرک و جابه‌جایی زیادی ندارد و هم درآمد آن به زحمتش می‌ارزد و می‌تواند از گزینه‌های شغل پردرآمد برای معلولین باشد.

۵- بازاریابی تلفنی

بازاریابی از جمله مشاغلی است که نیاز به تحرک بالایی ندارد و ضمنا شغل بازاریابی این روزها خیلی فراگیر شده. اگر بتوانید با استفاده از فنون بازاریابی، مشتری‌ها را جذب کنید و فروش محصول را بالا ببرید، پورسانت خوبی دریافت می‌کنید.

۶- انواع کارهای مونتاژ

مونتاژ کامپیوتر، کلید و پریز، چندراهی برق، سیم سیار، لوازم برقی، قطعات صنعتی، لوازم الکترونیک و حتی مونتاژ انواع اسباب‌بازی‌های رباتیک هم جزو مشاغلی هستند که درآمد خوبی دارند و به توان حرکتی بالایی نیازمند نیستند.

مونتاژ و تعمیر لوازم الکترونیکی یک شغل پردرامد برای معلولین است

۷- نقشه‌کشی

پیش‌بینی می‌شود که نیاز به نقشه‌کش در حوزه معماری بین سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۶، هشت‌درصد افزایش یابد. همچنین، انتظار می‌رود فرصت‌های نقشه‌کشی در حوزه برق و الکترونیک در همین بازه زمانی، هفت‌درصد افزایش یابد. با این آمار، تهیه نقشه‌های فنی بر اساس مشخصات و محاسبات معین، از جمله گزینه‌هایی است که می‌تواند به‌عنوان شغل پردرامد برای معلولین مطرح شود.

۶۳ ایده برای کار در منزل

اجرای طرح سهمیه  ۳ درصدی استخدام معلولان با حمایت دولت

همه چیز درباره خوداشتغالی | چگونه از وام خوداشتغالی و تسهیلات بانکی آن استفاده کنیم؟


 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.