بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی

بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی چه اهمیتی دارد؟

اگر در حین کار اتفاقی برای کارگر ساختمانی رخ دهد، هزینه‌های درمانی و حتی دیه او بر دوش کارفرماست. راه قانونی برای جبران این خسارات، استفاده از بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی است. برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

خطرهای زیادی در کمین کارگران ساختمانی است. زحمت‌کشانی که برای آجر به آجر بالا رفتن یک ساختمان از جانشان مایه می‌گذارند و به فراخور شغلشان، سختی‌های فراوانی را هم متحمل می‌شوند. از آنجایی که در این نوع از کار، مخاطرات زیادی برای کارگران وجود دارد، جدا از سرنوشت نامعلومی که ممکن است در انتظار این کارگران باشد، استرس و نگرانی کارفرمای مسئول را نباید از خاطر برد. این کارفرماست که مسئولیت اصلی کار را بر دوش دارد. اگر اتفاقی در حین کار برای کارگر ساختمانی رخ دهد، هزینه‌های درمانی، پزشکی و حتی دیه آن‌ها بر دوش صاحب‌کار یا همان کارفرماست. راه و چاره قانونی که برای این اتفاقات در نظر گرفته شده است استفاده از بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی توسط کارفرماست. در نظر داشته باشید، هرچه فرد کارفرما مسئولیت‌پذیرتر باشد و خودش را در قبال کارگران متعهد بداند، در تعهدات بیمه‌ای خود در قبال کارگرانش وظیفه‌شناس‌تر است.
اگر درباره چندوچون بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی نمی‌دانید، با ما همراه باشید تا از این مدل بیمه و مزایای آن بیشتر آگاه شوید. شما در این مقاله پاسخ سؤالات زیر را خواهید گرفت:

۱- بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی چیست؟

بیمه مسئولیت کارفرما برای پوشش خساراتی است که برای کارگران در محل ساختمان بیمه‌شده اتفاق بیفتد.

در تمام مراحل ساخت یک ساختمان مثل تخریب، گودبرداری، خاک‌برداری، نصب اسکلت ساختمان، نصب نمای ساختمان و… ممکن است حادثه‌های زیادی برای کارگران اتفاق بیفتد؛ از یک شکستگی ساده دست‌وپا تا خدایی نکرده قطع عضو و فوت شدن.
همان‌طور که در قانون آمده (ماده ۶۶ قانون تامین اجتماعی)

وقتی برای کارگر در محیط کار اتاقی بیفتد که باعث نقص عضو و ایجاد هزینه‌های پزشکی و حتی مرگ شود، وظیفه کارفرماست که هزینه‌های مربوطه را پرداخت کند.

اینجاست که اهمیت بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی معلوم می‌شود.
بیمه مسئولیت کارفرما برای پوشش خساراتی است که ناشی از اشتباه مهندس ناظر، سهل‌انگاری، غفلت، اشتباه ساختمانی یا کارگران ساختمان در محل ساختمان بیمه‌شده اتفاق بیفتد. این خسارات می‌تواند مالی و جانی باشد و شرکت بیمه‌کننده وظیفه دارد که مبلغ خسارت را بپردازد.

۲- مزایای بیمه مسئولیت کارفرما چیست؟

اگر به‌عنوان کارفرما از این بیمه را استفاده کنید، خسارتی که در هنگام بروز حادثه وارد می‌شود در اسرع وقت و با مبلغی واقعی و عادلانه جبران می‌شود. بنابراین علاوه بر مسائل مالی، آرامش خیال کارفرما از بابت پرداخت خسارات و غرامت اتفاقات ناگوار حفظ می‌شود.

۳- مهم‌ترین نکاتی که کارفرما باید بداند

بیمه مسئولیت کارفرما با بیمه حوادث فرق می‌کند

  • کارفرما باید بداند که اگر برای سازمان تامین اجتماعی اثبات شود که حادثه یا خسارتی که به کارگر وارد شده ناشی از محیط کار بوده، این حق برای تامین اجتماعی محفوظ است که برای دریافت خسارت از کارفرما پیگیر باشد.
  • آسیب‌های ناشی از زلزله تحت پوشش بیمه مسئولیت ساختمانی نیست.
  • حق بیمه مسئولیت کارفرما، بر اساس متراژ زیربنای کل ساختمان محاسبه می‌شود.
  • کارفرما باید دقت کند تمدید بیمه مسئولیت تا زمانی که اخرین کارگر روی ساختمان مشغول کار است اهمیت دارد.
  • بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی همان بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارگران، بیمه مسئولیت ساختمانی، بیمه ساختمانی، بیمه حوادث ساختمانی است.
  • در میزان مسئولیت کارفرما نسبت به حوادثی که برای کارگر رخ می‌دهد، فرقی بین کارگر روزمزد، ساعتی، دائم نیست.
  • به دلیل اینکه ارایه لیست نام کارگران برای کارفرما سخت است، بیمه مسئولیت کارفرما معمولا بدون نام و بر اساس متراژ ساختمان صادر می‌شود.
  • پوشش این بیمه‌نامه خسارات و صدمات بدنی ناشی از کار را تا سقف دیه تامین می‌کند.
  • یک نکته مهم این است که بیمه مسئولیت کارفرما با بیمه حوادث فرق می‌کند؛ خیلی‌ها این دو را یکسان می‌دانند اما بیمه حوادث یک بیمه‌نامه فردی است و کارفرما برای پوشش کارگران ساختمان باید از خدمات بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی استفاده کند.

۴- بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی چه خساراتی را جبران می‌کند؟

  • جبران هزینه پزشکی و جراحی بسته به سقف مبلغ خرید بیمه
  • غرامت فوت با توجه به میزان مشخص دیه در ماه عادی یا ماه حرام
  • دیه ارش یا مبلغ دیه‌ای که پزشکی قانونی برای نقص عضو تعیین می‌کند

 

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search