۵ سوال مهم که باید پیش از انتخاب شغل کارگر ساختمان از خود بپرسید

0

شغل کارگر ساختمان یکی از شغل‌های پرزحمت است که تقاضا برای آن همیشه در بازار کار وجود دارد. این شغل سختی و چالش‌های زیادی دارد و پیش از ورود به آن باید درباره توانایی‌های خود مطمئن باشید. در ادامه، ۵ سؤال را با شما مطرح می‌کنیم که پیش از انتخاب شغل کارگر ساختمان باید از خود بپرسید.


۱- با زمینه‌های مختلف کار کارگر ساختمان آشنا هستید؟

حوزه ساخت‌وساز شامل زمینه‌های کارگری زیادی است و هرکدام بسته به نوعشان وظایف خاصی را برای کارگران در پی دارند. شما ممکن است در پروژه‌های ساخت ساختمان و بزرگ‌راه یا تخریب آن‌ها استخدام شوید یا حیطه کاری‌تان مربوط به حفر گودال‌های زیرزمینی یا حتی نصب دکل‌ها باشد. بهتر است پیش از انتخاب شغل کارگر ساختمان از این موضوع که دقیقاً باید در کدام حوزه کار کنید اطمینان حاصل کنید و چالش‌های آن زمینه کاری را بشناسید.

۲- آیا توانایی بدنی کافی برای این کار را دارید؟

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک کارگر ساختمان حرفه‌ای، توانایی بدنی بالای اوست. شما در این شغل مجبور هستید کار‌های سخت یدی را انجام دهید و ازاین‌رو باید بدنی ورزیده و آماده داشته باشید.

با انتخاب شغل کارگر ساختمان باید کار‌های سخت یدی را انجام دهید و ازاین‌رو باید بدنی ورزیده و آماده داشته باشید.

۳- آشنایی با چه مواردی به تقویت مهارت‌های شما کمک می‌کند؟

اگر به‌عنوان یک کارگر ساختمان در حوزه معماری و عمران دانشی ابتدایی داشته باشید و روش‌های نقشه‌کشی را بدانید، بسیار پیشرفت خواهید کرد. علاوه‌بر این، بهتر است انواع ماشین‌آلات ساخت‌وساز را بشناسید و نحوه کار با آن‌ها را بدانید.

با مهارت های کارگر ساختمان بیشتر آشنا شوید

۴- با ساعات طولانی کار مشکلی ندارید؟

پروژه‌های ساختمانی معمولاً طولانی‌مدت هستند و شما به‌عنوان کارگر ساختمان باید بتوانید در بازه‌های ۶ماهه یا بیشتر، هر روز در محل کار خود حاضر شوید و برای مدت طولانی (معمولاً بیش از ۸ ساعت) کار کنید.

۵- آیا می‌توانید با چالش‌های انتخاب شغل کارگر ساختمان کنار بیایید؟

کارگری ساختمان شغلی است که چالش‌های مخصوص به خود را دارد که باید پیش از انتخاب به آن‌ها فکر کنید. در ادامه، چند نمونه از آن‌ها را برای شما توضیح می‌دهیم:

  • ساعات کار طولانی: گفتیم که ممکن است نیاز باشد تا بیش از ۸ ساعت در روزکار کنید.
  • کار سخت و بدنی: در این کار ممکن است مجبور باشید بیل بزنید یا قطعاتی سنگین را جابه‌جا کنید.
  • نداشتن بیمه: برخی از شرکت‌های پیمانکاری ساختمان، کارگران را بیمه نخواهند کرد و اگر خدای‌ناکرده اتفاقی برای شما بیفتد، تحت پوشش بیمه نخواهید بود. البته این چالش راه‌حل‌های قانونی دارد.

آیا کارفرما می‌تواند کارگر را بیمه نکند؟ | محاسبه هزینه بیمه کارگری و پاسخ ۵ سوال مهم

با انتخاب شغل کارگر ساختمان ممکن است نیاز باشد تا بیش از ۸ ساعت در روزکار کنید.

راه‌های زیادی برای استخدام شدن به‌عنوان کارگر ساختمانی وجود دارد. می‌توانید به‌صورت محلی جستجو کنید و با پیمانکاران مختلف صحبت کنید تا در صورت وجود پروژه شما را به استخدام در بیاورند. اما توصیه ما این است که به سراغ سرویس استخدام آنلاین دیوار هم بروید.
در بخش استخدام و کاریابی سایت دیوار، کافی است عنوان شغلی مدنظر خود را تایپ کنید. روزانه تعداد زیادی آگهی استخدامی در این بستر منتشر می‌شوند و دیوار بر اساس موقعیت مکانی شما، بهترین گزینه‌ها را پیشنهاد می‌کند. پس تعلل نکنید، کار و درآمد در انتظار شما هستند.

بهترین آگهی‌های استخدام کارگر ساختمان را ببینید


 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.