سانگ یانگ اکتیون بهعنوان شاسیبلندی جمع و جور رقبای زیادی را در مقابل خود میبیند. این کلاس خودروسازی هم رقبای زیادی دارد و هم تعداد زیادی از این رقبا در بازار ایران فعال هستند. در این مقاله، ما به مقایسه سانگ یانگ اکتیون با کیا اسپورتیج و هیوندای توسان نسل دوم میپردازیم.
مقدمهای بر مقایسه سانگ یانگ اکتیون
خودروهای شاسیبلند کوچک در دنیا رقبای زیادی دارد. همچنین به نظر میرسد که خریداران ایرانی از این تیپ خودرو استقبال زیادی میکنند و ترجیح میدهند که سوار انواع گوناگون از این تیپ خودرو شوند. به این دلیل، هنگام مقایسه کار اکتیون بهنسبت مشکل است؛ چون باید در مقابل نمونههای گوناگون و متنوع از شرکتهای معتبر خودروسازی، بهخصوص از کشور کره که زادگاه سانگ یانگ هم به حساب میآید، رقابت کنند.
گزینهٔ همیشه جذاب سانگ یانگ برای رقابت در این بازار شلوغ، قیمتِ کمتر محصولات سانگ یانگ از جمله اکتیون و نسل جدیدترش اکتیون نیو است. به همین دلیل این خودرو در بازار مشتری خودش را دارد و همواره میتواند در مقابل حریفان رقابت کند. در اینجا اکتیون نیو را بهعنوان نسل جدید این خودرو با نمونههای رقیب و مشابه مقایسه میکنیم تا تصویر بهتری از این خودرو برای شما ترسیم شود.
مقایسه سانگ یانگ اکتیون با کیا اسپورتیج
اولین خودرویی که ما در مقایسه سانگ یانگ اکتیون به آن میپردازیم، کیا اسپورتیج است. مدل موردنظر ما نسل سومی است که در سال ۲۰۱۰، کیا از آن پردهبرداری کرد و از سال ۲۰۱۱ به بازارهای جهانی عرضه شد.
این مدل از اسپورتیج هم در سال ۲۰۱۳ وارد بازار ایران شد و باتوجهبه عملکرد و خاطرات خوبی که برادر بزرگترش از خود بهجای گذاشت و با اتکا به ویژگیهای مثبت خود، توانست در بازار ایران به خودروی محبوبی تبدیل شود.
کیا اسپورتیج از موتوری ۲٫۴ لیتری ۴ سیلندر بهره میبرد که قادر است ۱۷۷ اسب بخار قدرت و ۲۲۷ نیوتنمتر گشتاور تولید کند. جعبهدنده ۶ سرعته اتوماتیک تیپترونیک این قدرت را به هر چهارچرخ (AWD) منتقل میکند. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو ۹٫۲ لیتر و شتاب صفر تا ۱۰۰ آن ۱۰٫۵ ثانیه است. با این خودرو میتوانید حداکثر سرعتی برابر با ۱۸۵ کیلومتر بر ساعت را تجربه کنید.
در طرف دیگر سانگ یانگ اکتیون قرار دارد که دارای موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ با حجم ۲٫۳ لیتری از نوع تنفس طبیعی است. این موتور میتواند حداکثر قدرتی برابر ۱۴۸ اسب بخار و حداکثر گشتاوری برابر ۲۱۴ نیوتنمتر تولید کند. این قدرت بهوسیله جعبهدنده ۶ سرعته اتوماتیک تیپترونیک به هر چهارچرخ انتقال پیدا میکند. شتاب صفر تا ۱۰۰ سانگ یانگ ۱۴٫۱ ثانیه و حداکثر سرعت این خودرو ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. این خودرو دارای مصرف سوخت ترکیبی ۹٫۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.
از مهمترین آپشنهای در نظر گرفتهشده برای کیا اسپورتیج میتوانیم به ۶ کیسه هوا، سیستمهای ترمز ABS ،ESP ،DBC و HAC، سانروف پانوراما، استارت بدون کلید، آینه وسط الکتروکرومیک بههمراه نمایش تصویر دوربین عقب، گرمکن صندلیهای جلو و سیستم صوتی اشاره کنیم.
سانگ یانگ اکتیون نیز ویژگیها و تجهیزات رفاهی مانند ۶ کیسه هوا، سیستم صوتی مجهز به ۶ بلندگو و آمپلیفایر، سیستم کنترل خودرو در سرپایینی یا HDC، تنظیم ارتفاع نور چراغهای جلو، آینههای الکتروکرومیک، کروزکنترل، سنسور باران، آینههای جانبی برقی مجهز به گرمکن، سانروف، شیفتر تعویض دنده پشت فرمان و گرمکن صندلیهای جلو را در اختیار شما قرار میدهد.
پیشنهاد میکنیم برای مشاهده آخرین قیمت خرید و فروش کیا اسپورتیج به سایت دیوار مراجعه کنید.
مقایسه سانگ یانگ اکتیون با هیوندای توسان نسل دوم
خودروی دیگری که در مقایسه سانگ یانگ اکتیون قرار میگیرد، هیوندای توسان نسل دوم است. توسان از آن دست مدلهایی است که در ایران طرفداران خودش را پیدا کرده است و بازار کم و بیش قدرتمندی دارد. هیوندای توسان بدون شک یکی از محبوبترین شاسیبلندهای بازار ایران است.
هیوندای توسان ۲۰۱۰ در بازارهای جهانی با پیشرانههای مختلفی عرضه شد، ولی نسخهای که به بازار ایران راه یافت، به موتوری ۲٫۴ لیتری ۴ سیلندر مجهز است. حداکثر قدرت این موتور ۱۷۷ اسب بخار و گشتاور آن ۲۷۷ نیوتنمتر است که میتواند از پس شرایط مختلف بهخوبی برآید. این قدرت را جعبهدندهای ۶ سرعته خودکار اتوماتیک تیپترونیک به هر چهارچرخ این خودرو منتقل میکند و میتواند هیوندای توسان را در مدتزمان ۱۰ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند.
مصرف ترکیبی هیوندای توسان ۲٫۳ لیتری معادل ۹٫۲ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است. این خودرو موفق به کسب استاندارد آلایندگی یورو ۴ شده است. سانگ یانگ اکتیون نیز دارای موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ با حجم ۲٫۳ لیتری از نوع تنفس طبیعی است. این موتور میتواند حداکثر قدرتی برابر ۱۴۸ اسب بخار و حداکثر گشتاوری برابر ۲۱۴ نیوتنمتر تولید کند. جعبهدنده سانگ یانگ اکتیون از نوع ۶ دنده خودکار تیپترونیک است. شتاب صفر تا ۱۰۰ سانگ یانگ ۱۴٫۱ ثانیه و حداکثر سرعت این خودرو ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. این خودرو دارای مصرف سوخت ترکیبی ۹٫۸ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.
در مقایسه سانگ یانگ اکتیون از نظر امکانات رفاهی، هیوندای توسان نسل دوم دارای امکاناتی نظیر سنسور پارک، دوربین دید عقب، سنسور نور، استارت و ورود بدون کلید، گرمکن صندلی، آینههای جانبی برقی بههمراه گرمکن، آینه الکتروکرومیک، سیستم تهویهمطبوع و کنترل کیفیت هوا، سقف پانوراما، کروز کنترل، ۶ عدد کیسه هوا، سیستمهای ترمز و پایداری ABS, EBD, ESP, HAC, DBC, TCS اشاره کرد.
در طرف دیگر سانگ یانگ اکتیون دارای امکاناتی نظیر سیستمهای ترمز و پایداری نظیر ABS، ESP، EBD، سیستم فعال محافظت از واژگونی ARP، سیستم کنترل سرعت خودرو در سرپایینی HDC، کیسه هوای جلو، کناری و سرنشینان عقب، سیستم قفلشدن خودکار درها در سرعت زیاد، تنظیم ارتفاع نور چراغهای جلو، آینههای الکتروکرومیک، سنسور باران، کروزکنترل، سیستم تهویهمطبوع خودکار با کنترل رطوبت هوا، آینههای جانبی مجهز به گرمکن و با قابلیت تاشوندگی برقی، سانروف، روکش چرمی صندلیها، گرمکن صندلیهای جلو، سنسور نور و شیفتر تعویض دنده روی فرمان است.
ازنظر طراحی میتوان هیوندای توسان را در مقایسه سانگ یانگ اکتیون بهتر دانست؛ اما وقتی صحبت از قیمت به میان میآید، ذکر این نکته خالی از لطف نیست که سانگ یانگ اکتیون از توسان قیمت مناسبتری دارد. پس اگر دنبال خودروی باکیفیتتر و لوکستری هستید، هیوندای توسان و اگر بهدنبال خودروی ارزانتر هستید، اکتیون بهمراتب گزینه بهتری برای شما خواهد بود.
پیشنهاد میکنیم برای مشاهده آخرین قیمت خرید و فروش هیوندای توسان نسل دوم به سایت دیوار مراجعه کنید.
جمعبندی
امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده و اطلاعات خوبی از مقایسه سانگ یانگ اکتیون در اختیارتان قرار داده باشد. همچنین شما میتوانید با مراجعه به لینک زیر از جدیدترین قیمت خرید و فروش این خودرو در بازار مطلع شوید:
آگهیهای خرید و فروش سانگ یانگ اکتیون
نظر شما درباره خودروهای بالا چیست؟ به نظر شما کدام یک از این خودروها ارزش خرید بیشتری دارند؟ نظرات و تجربیات خودتان را از طریق ثبت دیدگاه با ما و سایر خوانندگان بلاگ دیوار در میان بگذارید.