صندوق کارآفرینی امید با حمایت از طرحهای اشتغال زا تا پایان سال جاری ۳۰۰ هزار شغل ایجاد میکند.
همه ما بارها ایدههایی برای شروع کسبوکاری کوچک در سر داشتهایم که به علت نداشتن سرمایه اولیه از آن صرفنظر کردهایم. در واقع در شرایط اقتصادی فعلی بسیاری از کارجویان به دنبال کار هستند، ولی سرمایه لازم برای شروع کار را ندارند. آگاهی از حمایت مالی مختلف موسسات و صندوقها از کسبوکارهای کوچک و پرداخت تسهیلات به آنها به توانمندسازی کارجویان و اشتغالزایی کمک میکند.
صندوق کارآفرینی امید (صندوق مهر امام رضا سابق)، یکی از نهادهای حامی کسبوکارهای خرد و کوچک، روستایی و خانگی است.
وظیفه صندوق کارآفرینی امید چیست؟
این کار در کاهش بیکاری و افزایش تولید ناخالص داخلی موثر است. نتیجه حمایت مالی این صندوق، توسعه اشتغال و کارآفرینی، توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار است.
بخش بزرگی از منابع مالی صندوق امید برای حمایت از طرحهای اشتغالزا و کسبوکارهای بازارمحور اختصاص داده شده و در نتیجه آن هدایت بازار به سمت مشاغل پایدار است.
صندوق کارآفرینی امید چگونه از طرح اشتغالزا حمایت میکند؟
نعمتالله رضایی، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در گفتوگو با ایسنا شرایط حمایت از طرحهای اشتغالزایی را اعلام کردهاست.
- در قدم اول هرکسی طرح اشتغالزایی داشته باشد میتواند به صورت فردی به صندوق کار آفرینی امید مراجعه کند و درخواست تسهیلات کند.
- صندوق کارآفرینی امید مجوز کسبوکار صادر نمیکند میتواند برای یک فعالیت اقتصادی با دستگاه مربوط تفاهمنامه امضا کند و در قالب تفاهمنامه در آن بخش اقتصادی که قرار است، فعالیتی انجام شود، طرح را حمایت میکند.
- طرحهای ارائهشده برای اشتغالزایی میتوانند در قالب خود اشتغالی، خویشفرما یا کارگاه کوچک و متوسط و معیشت محور باشند.
- در قدم بعدی صندوق کارآفرین امید تسهیلات را پرداخت میکند و برای اینکار فرد دارای طرح اشتغال باید به دستگاه مرتبط با شغلی که میخواهد ایجاد کند مراجعه کند و از سوی آن دستگاه برای دریافت تسهیلات به صندوق معرفی شود.
۳۰۰ هزار شغل چگونه ایجاد میشود؟
هدف صندوق کارآفرینی امید حمایت از ۱۰۰ هزار طرح اشتغالزا است. در صورت حمایت از این ۱۰۰ هزار طرح اقتصادی، اگر هر طرح برای سه نفر شغل ایجاد کند، با استفاده از تبصره ۱۸ بودجه ۱۴۰۱ و طی هماهنگیهای انجام شده با وزارت اقتصاد میتوانیم ۳۰۰ هزار شغل را ایجاد کنیم.
بنابر اعلام صندوق، تاکنون ۳۱ هزار و ۴۰۰ طرح در سال جاری تسهیلات دریافت کردهاند که برای این طرحها، مبلغ ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شدهاست.
شناسایی و حمایت از طرحهای دانشبنیان در طرح رویداد مدار
به علت نامگذاری امسال به نام «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین»، صندوق کارآفرینی امید با اعلام حمایت مالی از طرحهای دانشبنیان، پرداخت ۲۰۰۰ میلیارد تومان از منابع خود به طرحهای دانش بنیان اختصاص دادهاست.
صندوق کارآفرینی امید با همکاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری در طرحی با عنوان رویداد مدار، با اولویت روستاها، از طرحهای مولد، دانش بنیان، اشتغال آفرین و روستایی حمایت میکند. در تفاهم اولیه ۲۰۰۰ میلیارد تومان از منابع در این بخش سرمایهگذاری میشود تا طرحهای دانش بنیان شناسایی شوند. ابتدا طرحها معرفی میشوند و بعد از بررسی در صورتی که طرح دانشبنیان باشد، اقدامات لازم را برای حمایت انجام میشود.
در دیوار بخوانید:
جدیدترین آگهیهای استخدام را در دیوار ببینید
***
اخبار استخدام را در بلاگ دیوار بخوانید