مشاهده وضعیت مالیاتی برای مالکان + آدرس سازمان امور مالیاتی

0

سازمان امور مالیاتی مالیات واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای گران قیمت را محاسبه و نتایج آن را منتشر کرده است. مالکان برای مشاهده وضعیت مالیاتی خود، اطلاع از میزان مالیات و پرداخت آن، به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی MY.TAX.GOV.IR مراجعه کنند.

به گزارش بلاگ دیوار، کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ در هفته گذشته، سقف معافیت مالیاتی را دو برابر کرد. خانه‌ها و باغ ویلاهایی که ارزش آنها تا سقف ۲۰ میلیارد تومان است، از پرداخت مالیات معاف هستند.

همچنین میزان مالیات خانه و باغ ویلاهای گران قیمت نسبت به مازاد ۲۰ تا ۲۵ میلیارد تومان یک در هزار، نسبت به مازاد ۲۵ تا ۳۵ میلیارد تومان دو در هزار، نسبت به مازاد ۳۵ تا ۵۰ میلیارد تومان سه در هزار، نسبت به مازاد ۵۰ تا ۷۰ میلیارد تومان چهار در هزار و نسبت به مازاد ۷۰ میلیارد تومان پنج در هزار است.

به تازگی سازمان امور مالیاتی مالیات واحدهای مسکونی و باغ ویلاهای گران قیمت را محاسبه کرده و نتایج آن را در درگاه الکترونیکی سازمان منتشر کرده است.

چگونه از وضعیت مالیاتی خود را مطلع شویم؟

مشاهده وضعیت مالیات خانه

همه‌ی مالکان از جمله کسانی که ارزش ملکشان از ۲۰ میلیارد تومان بیشتر است، می‌توانند برای مشاهده وضعیت مالیاتی خود، اطلاع از میزان مالیات و پرداخت آن، به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی MY.TAX.GOV.IR مراجعه کنند.

سازمان امور مالیاتی در این اطلاعیه تاکید کرده که مهلت پرداخت این مالیات تا پایان بهمن ماه امسال است. در صورتی که مشمولان مالیات خود را پرداخت نکنند، برگه اجرایی برای آنها صادر می‌شود. همچنین اگر کسی اعتراض داشته باشد، قابل طرح و رسیدگی است. در این سامانه پرونده مالیاتی فرد از جمله مالیات بر مسکن، خودرو، نقل و انتقال و … وجود دارد.

مالکان معاف از پرداخت مالیات

کمیسیون تلفیق علاوه بر افزایش سقف معافیت مالیاتی، دو نوع معافیت دیگر برای صاحبان مالکان خانه‌های خالی در نظر گرفته است.

مالکان می‌توانند خانه‌ای که در آن زندگی می‌کنند را به عنوان اقامتگاه اصلی در سامانه ملی املاک و اسکان ثبت کنند، سازمان امور مالیاتی برای این نوع املاک مالیات وضع نمی‌کند. دو نوع معافیت مالیاتی که مجلس برای صاحبان مالکان خانه‌های خالی در نظر گرفته این است. مالکان علاوه بر اقامتگاه اصلی، می‌توانند یک واحد مسکونی هم در شهر دیگری داشته باشند و آنها را به عنوان اقامتگاه فرعی معرفی کنند که مشمول پرداخت مالیات نمی‌شود.

همچنین این خانواده می‌تواند در شهر محل اقامتگاه اصلی، یک خانه خالی به نام عضو دیگر خانواده داشته باشد و برای آن مالیاتی پرداخت کند. بنابراین یک خانواده می‌تواند سه خانه داشته باشد اما مالیاتی پرداخت نکند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.