سخت ترین شغل های دنیا

آشنایی با سخت ترین شغل های دنیا و میزان درآمد آن‌ها

سخت‌ترین شغل دنیا کار کردن در معدن نیست! درست است که این شغل سخت و طاقت‌فرسا است، اما مشاغل دیگری هستند که از نظر استرس، سختی و خطرناک بودن در رتبه‌های بالاتری قرار می‌گیرند. اگر به دنبال فعالیت در بخش‌هایی مثل ارتش و نظامی‌گری، درمان و سلامت، نفت و گاز و حفاری، صنعت برق، صنعت فولاد، آتش‌نشانی و مواردی مثل این هستید، باید بدانید که وارد حیطه‌ای پرچالش می‌شوید که از سخت ترین شغل های دنیا به حساب می‌آیند.

در ادامه، با تعدادی از سخت ترین شغل های دنیا و میزان درآمد آنها آشنا می‌شوید و بهتر می‌توانید در مورد انتخاب چنین شغل‌هایی تصمیم‌گیری کنید.

سخت ترین شغل های دنیا چگونه تعیین می‌شوند؟

فشارهای جسمی و روانی که برخی از شغل‌ها به افراد وارد می‌کنند، مهم‌ترین دلایل برای رده‌بندی سخت ترین شغل های دنیا هستند. در کنار اینها، موارد دیگری مثل بدی آب و هوا، دور افتاده بودن محل کار، طولانی بودن ساعات کاری، استرس زیاد و همچنین پایین بودن دستمزد در برابر کار انجام‌شده، در تعیین اینکه چه شغل‌هایی در میان سخت‌ترین‌ها قرار می‌گیرند، تأثیرگذار هستند. در ادامه با در نظر گرفتن این عوامل، شغل‌هایی بررسی شده‌‌اند که به‌طور معمول بر سر سخت‌بودن آنها توافق وجود دارد.

راحت ترین شغل‌های دنیا | بررسی درآمد و ویژگی‌‌های آنها

فهرست سخت ترین شغل های دنیا

۱- ارتش

کار در ارتش یکی از سخت ترین شغل های دنیا محسوب می‌شود.

خدمت در ارتش و به‌طور کلی نیروهای مسلح، شغلی است که تقریباً همه بر سر سخت‌ترین بودن آن توافق دارند. با وجود اینکه سطوح مختلف ارتش سختی‌های خاص خود را دارد، اما تفنگداران و سربازانی که در خط مقدم جبهه‌ها و مناطق جنگی خدمت می‌کنند، سطح متفاوتی از سختی را تجربه می‌کنند. در کنار سخت‌بودن شرایط محیط و آماده‌باش بودن در تمام ساعات شبانه‌روز، این افراد استرس زیادی را هم تحمل می‌کنند. همچنین خطر آسیب فیزیکی و حتی ازدست‌دادن جانشان هم در هر لحظه این افراد را تهدید می‌کند. بنابراین شکی نیست که در ابتدای فهرست سخت ترین شغل های دنیا قرار بگیرد.

[table id=371 /]

۲- پزشکی و سلامت

کار در حوزه پزشکی و سلامت در فهرست سخت ترین شغل های دنیا رتبه دوم را دارد.

شاید قرار گرفتن پزشکی و به‌طور کلی بخش درمان در رده‌ دومین فهرست سخت‌ترین شغل‌های دنیا از نظر ما ایرانی‌ها عجیب باشد؛ آن هم با این رقابت سنگینی که برای ورود به رشته‌های پزشکی در کشور وجود دارد!

تفاوتی بین پرستار، امدادگر، پزشک، متخصص هوشبری و جراح وجود ندارد. این افراد هر روز با چالش جدیدی روبه‌رو می‌شوند و فشار روانی و جسمی‌ برای مراقبت از بیماران و تلاش برای نجات جان آنان، موضوعی است که هرروز با آن مواجه می‌شوند. در بسیاری از کشورها، این تلاش‌ها و فشارها درآمد خوبی برای کادر درمان به همراه دارد.

در جدول زیر، چند کشور اول در پرداخت درآمد سالانه به بخش پزشکی و سلامت، قابل‌مشاهده هستند:

[table id=372 /]

جدیدترین فرصت‌های شغلی حوزه درمانی، زیبایی و بهداشتی را ببینید

۳- کارگر دکل نفتی

کارگرهای دکل نفتی یکی از سخت ترین شغل های دنیا را دارند.

این شغل به خاطر ساعات کار طولانی و بدی آب و هوا، از نظر روحی و جسمی بسیار فرساینده و مخرب است. دستمزد این شغل اغلب به‌صورت ساعتی و با درنظرگرفتن هزینه غذا و محل اسکان محاسبه می‌شود. برنامه کاری کارگران دکل نفتی معمولاً شامل ۶ هفته کار روی دکل و ۶ هفته مرخصی است. از آنجایی که شغل‌های مرتبط با نفت و گاز و انرژی پتانسیل زیادی برای کسب درآمد دارند، طرف‌داران زیادی هم دارند که اغلب این افراد خطرات مرتبط با کار را هم چندان جدی نمی‌گیرند.

معرفی شغل ‌های فنی پرطرفدار در صنعت نفت

همه چیز درباره مرخصی استحقاقی قانون کار و بررسی قوانین آن

در جدول زیر، کشورهایی که بیشترین دستمزدها را برای کار روی دکل‌های نفتی پرداخت می‌کنند، گردآوری شده‌ است:

[table id=373 /]

۴- کارگر نصب کابل‌های برق

کارگر نصب کابل‌های برق یکی از سخت ترین شغل های دنیا را دارد.

کار در ارتفاع بالا و در مجاورت کابل‌های برق، بی‌شک استرس زیادی دارد. این شغل یکی از مرگبارترین و سخت ترین شغل های دنیا است؛ البته افراد کمی هم برای انجام آن داوطلب می‌شوند. خطرات این کار عبارت است از:

  • امکان سقوط افراد در هر لحظه
  • رعد و برق
  • سقوط اشیا و ابزار کار
  • کار نکردن تجهیزات ایمنی

در ادامه، فهرستی از کشورهایی که دستمزد خوبی برای این شغل پر خطر پرداخت می‌کنند، تهیه شده است:

[table id=374 /]

۵- جوشکار سازه‌های فولادی

جوشکار سازه‌های فولادی یکی از سخت ترین شغل های دنیا را دارد.

کارگران سازه‌های فولادی، تیرها، ستون‌ها و سایر قطعات فولادی را برپا می‌کنند، کنار هم قرار می‌دهند و در نهایت هم با جوش دادن آنها به یکدیگر، اسکلت‌های فولادی را می‌سازند. همین توضیح کوتاه در مورد روند کاری آنها نشان‌دهنده عمق سختی و طاقت‌فرسا بودن این شغل است. سر و کار داشتن با فولاد و سایر مصالح سنگین و همچنین ابزارهای خطرناک در تمام طول روز، آن‌ها را از نظر جسمی و روانی به‌شدن تحت فشار قرار می‌دهد. این شغل تقریباً در تمام دوره‌ها به‌عنوان یکی از سخت ترین شغل های دنیا طبقه‌بندی می‌شود و معمولاً دستمزد زیادی هم برای آن پرداخت می‌شود.

کشورهایی که بیشترین پرداختی‌ها را برای این شغل را دارند، در جدول زیر قابل بررسی هستند:

[table id=375 /]

۴ سوال مهم که باید پیش از انتخاب شغل جوشکاری از خود بپرسید

مهارت های جوشکار | هر آنچه که یک جوشکار باید بداند

جدیدترین آگهی‌های استخدام جوشکار را ببینید

۶- آتش‌نشانی

آتش‌نشانی در رتبه ششم فهرست سخت‌ترین شغل‌های دنیا

نیازی نیست که در مورد خطرناک بودن شغل آتش‌نشانی توضیح داده شود. مواجهه هر روزه با خطراتی مثل آتش‌سوزی، تصادفات، نشت مواد شیمیایی و درگیر بودن با نجات جان انسان‌ها از خطر، نیازمند توان روحی و جسمی زیادی است. آتش‌نشانان به خاطر کار در شرایط بسیار خطرناک، همواره در معرض آسیب‌‌های جدی قرار دارند. آموزش‌هایی که آتش‌نشانان برای کسب مهارت می‌بینند، تمرینات هرروزه و آماده‌باش بودن در تمام لحظات، این شغل را تبدیل به یکی از سخت‌ترین شغل‌های دنیا کرده است.

[table id=376 /]

۷- چوب‌بری

چوب‌بری یکی از پرخطرترین و سخت ترین شغل های دنیا است.

قرار گرفتن شغل چوب‌بری در فهرست سخت ترین شغل های دنیا شاید عجیب باشد، اما اینطور نیست. قدرت بدنی بسیار بالا و علاقه به کار کردن در طبیعت، پیش‌شرط‌های کار در این شغل است. چوب‌برها باید تجهیزات سنگینی با خود حمل کنند و گاهی هم باید با همین تجهیزات از درختان بزرگ بالا بروند. شاید ساده به نظر برسد، اما کار کردن در شرایط آب و هوایی بد، خطر سقوط از درخت و همینطور افتادن شاخ و برگ و تنه درختان قطع‌شده، از حمله سختی‌های این شغل است.

جدول زیر نشان‌دهنده کشورهایی است که بیشترین دستمزدها را برای این شغل خطرناک پرداخت می‌کنند:

[table id=377 /]

۸- مأمور جست‌وجو و نجات

مأمور جست‌وجو و نجات یکی از سخت ترین شغل های دنیا را دارد.

کار کردن در تیم جست‌وجو و نجات می‌تواند به‌شدت سخت باشد. برای موفقیت در این شغل، افراد باید در کنار توانایی تفکر مستقل و دقت زیاد به جزئیات، از نظر روانی هم آمادگی مواجه‌شدن با خطرات و نا امیدی‌ها را داشته باشند. فرقی ندارد که فرد عضو گارد ساحلی باشد که با امواج سهمگین دریاهای آزاد روبه‌رو می‌شود یا در کوهستان و تاریکی شب، در دمای زیر صفر مشغول جست‌وجو است؛ این فرد باید تحت شرایط سخت، با سرعت و متمرکز کار کند. پس شکی نیست که این مأموریت جزء سخت‌ترین شغل‌های دنیا خواهد بود.

[table id=378 /]

۹- خلبان

خلبانی در فهرست سخت‌ترین شغل‌های دنیا قرار دارد

خلبانی یکی از سخت‌ترین شغل‌های دنیاست. جدا از همیشه در رفت‌و‌آمد بودن، خلبانان خطوط هوایی در هر لحظه باید با شرایطی مثل بدی آب و هوا، مسافران ناراضی و عصبانی، تأخیرهای زیاد، تعمیرات طولانی‌مدت هواپیما و همینطور قرار گرفتن در معرض آسیب‌های جسمی و روحی، دست‌و‌پنجه نرم کنند. تمرینات و آموزش‌های در حین خدمت و آزمایش‌های پزشکی دائمی هم هستند که خلبانان همواره باید برای آماده بودن آنها بگذرانند.

پردرآمدترین شغل های فنی و حرفه ای کدامند؟
آشنایی با مشاغل سخت | ویژگی‌ها، چالش‌ها و مزایای آن‌ها

با وجود تمام این سختی‌ها، خلبانی یکی از پررقابت‌ترین مشاغل دنیاست و مسیر رسیدن به پروازهای بین‌المللی و خطوط هوایی معتبر، بسیار دشوار است. جدول زیر، کشورهایی که بیشترین دستمزد را برای خلبانی پرداخت می‌کنند، نشان می‌دهد:

[table id=379 /]

جمع‌بندی

ورود به مشاغلی که در رده‌ سخت‌ترین‌ها  قرار می‌گیرند، به نیروی جسمی و روانی بالایی نیاز دارد و فرد باید بتواند در شرایط سخت، توانایی فیزیکی و فکری خود را متمرکز نگه دارد. عموم این شغل‌ها، درآمدهای بالایی در سطح جهانی دارند؛ اما ورود به آن‌ها شرایط سخت و پیچیده‌ای دارد.

به نظر شما جای چه مشاغلی در این فهرست خالی بود؟ آیا فکر می‌کنید توانایی و آمادگی انتخاب چنین مشاغلی را دارید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.


 

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

4 پاسخ

  1. همه میدونن سخت ترین کار کار کردن تو معدنه کسایی ک گفتین بیشتر از نظر روحی و خطراتش بود مثل برقکار یا پزشکی تا سختی و جون کندنش

  2. سلام.حفاری معدن وکارهای حفرچاه عمیق ومرمت قنات ها سخت ترین وکم درآمدترین شغل هاس که حتی بیمه ندارن.۳۰۰متر الی۸۰۰مترزیرزمین کارکردن وخطر وسختی وخطرات سقوط وریزش وخفگی وقرق شدن وهزاران خطردیگه بااندک مزدی که به این۲یا۳شغل اختصاص دادن که درکل اشتباهه وبیش از اینها به کره ای یاافغانی هامیدن

  3. کارهای حفاری معدن وحفاری چاه آب کشاورزی یاتعمیرومرمت قنات های آب که معدن کار یامقنی باید۳۰۰الی۷۰۰مترزیرزمین کارکنه باکلی خطرآب وکمبودهوااکسیژن وریزش وخراب شدن ریه وکبد وسقوط وریزش هزاران تن خاک براثررانش یاگردوخاک فراوان ونفس کشیدن وسط گردوخاک یارماتیسم وکمردرد وپادرد وهزاران خطردیگه که متاسفانه بعضی ها حتی بیمه نمیکنن وفقط تاوقتی توان داشته باشی میخان بعضی ها سواستفاده های مالی میکنن وکارگربایدجبران کنه کارکنه تافقط بااندکی حقوق بتونه زندگیشوجمع جور نگه داره اگرم ترک کارکنه کاری نیست چون افغانی هاایران راگرفتند وچین وکره درآمدهاشون از۱۰کارگرایرانی بیشتره چون اوناخارجی هستن وماایرانی وگرنه کارکردنشون باایرانی مساوی ویکسانه.متاسفم برای خودم که مجبورم بااین گرونی مجبورم بااین حقوق ناچیز وقیمت های هجومی ساعتی کناربیام وگرنه میمیرم وکسی جنازمو جمع نمیکنه

  4. ۷سال پیش من مقنی قنات کارمیکردم ومزدم۳۵هزارتمن بود وبنا۱۵هزارتمن .ماشین۱۰تن آجر۴۵هزارتمن.الان روزی۶۵۰هزارمزدمیگیرم چون کاررامیدن به پیمانکار اونم کارندیده وکارنکرده کلی ازسروته دستمزدها میزنه ومهندس ناظر میزنه ومتصدی میزنه بعدهرچی موندمیدن واسه قنات ومقنی وکاریزکارقنات.من۲۳ساله حفاری کارمیکنم دریغ ازیک روزبیمه یامزد استاندارد یاتشکر یاحمایت.بعخیلی ها میان خودشونو مقنی جامیزنن ونظم کاروشیب آب قنات راخراب میکنن ویاداخل چاه خرابکاری وخسارت ودرعمل هیچ وپوچ ولی شعاردادن هاحرفاشون مثل مهندسین کاربلد وچندین برابرمزدمیگیرن.ازمزد واقعی بیشتروبهتر.من وچندین نفردیگه خدایی ازاین مزدها راضی نیستم ونیستیم امابخاطرخودمون وخانواده وبچه ومستاجری و….مجبوریم ..آخه کی میاد۲۵۰مترزیرزمین وسط آب سرد کارکنه بدون بیمه بدون حمایت های دیگه بعددستمزدش باکارگران بنایی روی زمین کارمیکنند یکی باشه.این انصافه که متصدی ومهندس یاپیمانکار از دولت وجهادکشاورزی مزدبگیرن بعدازحق دستمزدکارگر ومقنی هم حق حساب بگیرن ویک سوم دستمزد بدن به افرادی مثل ما.انصاف نیست.درست نیست بخدا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search