راهنمای خرید خودروی اسپرت

راهنمای خرید خودروی اسپرت

ماشین اسپرت چی بخرم؟ اگر به دنبال پاسخ این سوال هستید، باید بگوییم که در این مطلب از راهنمای خرید خودروی اسپرت قصد داریم تا بهترین خودروهای اسپرت بازار ایران را به شما معرفی کنیم.

خودروهای اسپرت دارای ویژگی‌های خاص فنی و طراحی هستند. این خودروها که غالباً در کلاس کروک، کوپه یا فست‌بک قرار می‌گیرند گاهی در کلاس‌های کراس‌اوور، مینی یا هاچ‌بک هم دیده می‌شوند؛ هرچند به ندرت!

شاخصه مهم‌تر ماشین‌های اسپرت، خصوصیات فنی آن‌ها به ترتیب توان و قدرت بالای موتور، سقف سرعت و شتاب بیشتر از نمونه‌های غیر اسپرت، محور محرک عقب و گیربکس‌ با شیفتر فرمان محسوب می‌شود. همچنین، خودروهای اسپرت عموماً دارای شاخصه‌هایی از خودروهای لوکس هستند، البته اِلِمان‌های صد درصد تجملی و لوکس‌گرایانه را غالباً در سوپر اسپرت‌ها شاهد هستیم.

با این توضیحات و دریافت شناختی کلی از خصوصیات خودروهای اسپرت، به سراغ راهنمایی برای خرید این کلاس در ایران می‌رویم. ناگفته نماند خودروهای اسپرت عموماً از قیمت بالایی برخوردار هستند و در بازار ایران نمی‌توان این کلاس را محصولی عمومی دانست. 

 در هر صورت در ادامه بهترین خودروهای اسپرت بازار ایران را به شما معرفی می‌کنیم تا شاید پاسخی باشد برای سوال ماشین اسپرت چی بخرم؟ که ذهن شما را درگیر خودش کرده است.

با ۲ میلیارد تومان ماشین اسپرت چی بخرم؟

شاید بتوان در این بازه قیمتی، خودروهای متعددی را با این ادعا یافت که در قالب یک پکیج اسپرت ارائه می‌شوند، برای مثال نیسان جوک اسپرت و یا هیوندای النترا اسپرت. در واقع، این خودروها عموماً تنها با اضافه کردن یک سیستم توربو به موتور و کمی بالاتر بردن راندمان عملکرد آن‌ها، به عنوان نسخه اسپرت عرضه می‌شوند.

در هر صورت باید گفت، تعداد خودروهای اسپرت واقعی در بازار ایران بسیار محدود است، به‌خصوص در قیمت‌های پایین‌تر. به طوری که در بازه قیمتی کمتر از دو میلیارد تومان به سختی می‌توان ماشین اسپرت قابل قبولی پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: با ۹۰۰ میلیون چه ماشینی بخرم؟

تویوتا GT 86

۱ – تویوتا GT 86 (مدل ۲۰۱۳)

GT 86 را می‌توان ارزان‌ترین خودروی اسپرت واقعی بازار داخل دانست. این خودروی جوان‌پسند و خوش‌ساخت از محصولات محبوب تویوتای خوش‌سابقه است. در واقع، تویوتا این محصول خود را در سال ۲۰۱۲ با همکاری سوبارو تولید و رونمایی کرد.

از خصوصیات خاص این خودروی دیفرانسیل عقب بیشینه قدرت ۲۰۰ اسب بخاری موتور ۲ لیتری‌اش و صفر تا صد ۶ ثانیه‌ای است. این خودرو که در دو مدل ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ توسط ایرتویا وارد ایران شد، با دو گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک و دستی عرضه شد.

مصرف سوخت ۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر از بهترین مزایای تویوتا GT 86 است. در عین حال نباید واردات محدود، نبود قطعات یدکی، پیچیدگی سیستم فنی و گران بودن هزینه نگهداری آن را از خاطر دور نگه داشت. همچنین این خودرو مانند دیگر محصولات تویوتا با فقر امکانات رفاهی روبرو است که در خودروهای اسپرت بیش از پیش اهمیت پیدا می‌کند. 

در هر صورت، تویوتا GT 86 یکی از بهترین خودروهای اسپرت بازار ایران است که می‌تواند پاسخ خوبی برای سوال ماشین اسپرت چی بخرم؟ باشد.

شما می‌توانید با مراجعه به سایت دیوار از آخرین قیمت خرید و فروش تویوتا GT 86 مطلع شود.

هیوندای جنسیس کوپه

۲ – هیوندای جنسیس کوپه (مدل ۲۰۱۳)

جنسیس که به عنوان برند لوکس و لاکچری هیوندای شناخته می‌شد، مدتی است از هیوندای جدا شده و جای خود را به آزرا گرنجور بخشیده است. در واقع، جنسیس کوپه ۲۰۱۳ آخرین نسخه این خودرو است که تحت نظارت و پوشش هیوندای و با این پیشوند عرضه شد.

این خودروی نسبتاً لوکسِ دیفرانسیل عقب، در این نسخه با تغییراتی زیادی مواجه بود و در چهره، مشخصات فنی، امکانات رفاهی و سطح تجهیزات ایمنی پیشرفت محسوسی داشت.

موتور ۳.۸ لیتری ۶ سیلندر آن در کنار گیربکس ۸سرعته اتوماتیک، قابلیت شرکت در مسابقات گرند تورینگ را به این خودرو می‌دهد. بیشینه قدرت این موتور ۳۰۰ اسب بخار ، سقف سرعتش ۲۴۰ کیلومتر در ساعت و صفر تا صد آن ۶ ثانیه است.

نقطه ضعف جنسیس را می‌توان در بیش‌فرمانی خودرو در قدرت‌های بالا و سخت بودن کنترل آن دانست. همچنین هزینه نگهداری بالا و حساسیت موتورش به بنزین‌های بی‌کیفیت از دیگر معایب این خودرو به شمار می‌رود.

اگر ماشین اسپرت چی بخرم؟ سوال شما نیز هست، بد نیست نگاهی به هیوندای جنسیس کوپه داشته باشید. این خودرو شاید بتواند آنچه که در یک خودرو می‌خواهید را در اختیارتان قرار دهد.

شما می‌توانید آخرین آگهی‌های خرید و فروش هیوندای جنسیس کوپه را در سایت دیوار مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: با یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون چه ماشینی بخرم؟

بهترین خودروهای اسپرت بازار در بازه ۲ تا ۳ میلیارد تومان 

برخلاف تصور، با بالا بردن بودجه در این کلاس، نمی‌توان صاحب خودروی چندان به‌روزتری شد که البته این اتفاق مختص بازار ایران است.

به این ترتیب کهدر فاصله قیمت دو تا سه میلیارد تومان می‌توان به سراغ خودروهای مدل ۲۰۱۱ یا ۲۰۱۲ یا حتی قدیمی‌تر اما از برندهای آلمانی و اروپایی رفت که به دلیل واردات محدود و تعداد کم، افزایش قیمتی غیر معمول داشته‌اند. 

در ادامه نگاهی به بهترین خودروهای اسپرت بازار در بازه قیمتی ۲ تا ۳ میلیارد تومان می‌اندازیم.

پورشه کیمن S | ماشین اسپرت چی بخرم؟

۳ – پورشه کیمن S (مدل ۲۰۱۱)

سومین خودروی راهنمای خرید خودروی اسپرت پورشه کیمن S هست. کیمن S یک سوپر اسپرت شیک از پورشه است که اصالت آلمانی آن می‌تواند ضمانت کیفیت تمام عیارش باشد. این نسل از کیمن در  دو تیپ معمولی و اسپرت در سال ۲۰۱۲ وارد ایران شد و به سرعت در میان جوانان به محبوبت دست یافت.

این خودروی دیفرانسیل عقب که رقبایی مانند بنز SLK و آلفارومئو C4 دارد، با موتور ۳.۵ لیتری ۶ سیلندر و جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک تیپ‌ترونیک خود، توان تولید ۳۲۰ اسب بخار قدرت و ۳۷۰ نوتن‌متر گشتاور دارد. صفر تا صد آن زیر ۶ ثانیه و سقف سرعتش ۲۷۵ کیلومتر در ساعت است. به این ترتیب با یک موشک زمینی، اما مسن طرف هستیم که خرید آن حدود ۲.۵ میلیارد تومان آب می‌خورد.

این سوپر اسپرت لوکس، اما با این قیمت، سطح امکانات رفاهی رضایت بخشی ندارد و نمی‌توان از آن توقع چندانی داشت. ناگفته نماند خشکی سیستم تعلیق که خصیصه تمام اسپرت‌کارها است، در کیمن کمی آزاردهنده‌تر به نظر می‌رسد. 

شما می‌توانید با مراجعه به سایت دیوار، از آخرین قیمت خرید و فروش پورشه کیمن S مطلع شوید.

بیشتر بخوانید: با ۴ میلیارد چه ماشینی بخرم؟

مرسدس بنز SLK320

۴ – مرسدس بنز SLK320 (مدل ۲۰۱۲)

اگر بپرسید ماشین اسپرت چی بخرم؟ مرسدس بنز SLK320 یکی دیگر از خودروهای خوب برای پیشنهاد است. این خودرو که نسخه‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۲ آن در بازار دیده می‌شود، با دو حجم ۲ و ۳.۵ لیتری وارد شده، اما نسخه ۲۰۱۲ آن که نمونه ارزنده‌تر آن نیز محسوب می‌شود، تنها با حجم ۳.۵ لیتر در ایران ابراز وجود کرد.

SLK رودستر کامپکتی است که می‌تواند همچنان یک اسپرت لاکچری محسوب شود. ارزش بالای آن به دلیل واردات بسیار محدودش و البته توانایی‌های عجیبش است. انتقال قدرت ۳۰۰ اسب بخاری موتور ۳.۵ لیتری ۶ سیلندر آن به محور عقب، توسط یک گیربکس ۷ سرعته اتوماتیک تیپ‌ترونیک صورت می‌گیرد.

سقف سرعت این زیبای کم‌نظیر ۲۵۰ کیلومتر در ساعت و شتاب صفر تا صدش کمتر از ۶ ثانیه ثبت شده است. این نسل از SLK فرمان‌پذیری بهتری نسبت به نسل‌های پیشین خود دارد و می‌توان از سیستم تعلیق آن به عنوان برتری‌اش در برابر رقبا یاد کرد. نقص آن شاید تنها دید محدود راننده به عقب باشد. 

 در هر صورت، برای اطلاع از قیمت خرید و فروش مرسدس بنز می‌توانید به سایت دیوار مراجعه کنید.

بهترین خودروهای اسپرت بازار بیشتر از سه میلیارد تومان

با توجه به این حقیقت که سوپر خودروهای موجود در بازار ایران را بعضاً ۱۰ تا ۱۲ میلیارد تومان نیز قیمت‌گذاری می‌کنند، برای قیمت بالای ۳ میلیارد تومان نمی‌توان بازه‌ای خاص در نظر گرفت.

خودروهایی مانند بی‌ام‌و i8 یا مازراتی گرند کابریو قیمت‌هایی بالای ۱۰ میلیارد را به خود دیده‌اند و حتی گفته می‌شود SLS بلک AMG مرسدس بنز که ۵ نسخه از مدل ۲۰۱۵ آن وارد کشور شده است، با مبلغی حدود ۴۰ میلیارد تومان هم خرید و فروش می‌شود. 

در ادامه، باقی خودروهای این راهنمای خرید خودروی اسپرت را بررسی می‌کنیم.

لوتوس الیزه S

۵ – لوتوس الیزه S (سال ۲۰۱۶)

نسل سوم این زیبای انگلیسی که به تعداد بسیار محدود و در سال ۲۰۱۶ وارد ایران شد، یک اسپرت مسابقه‌ای به تمام معناست و بیش از لوکس و لاکچری بودن، خاص و متفاوت دیده می‌شود. لوتوس را ایلیا موتور در دو تیپ  الیزه S و کاپ ۲۲۰ وارد ایران کرد که نسخه الیزه به دلیل نداشتن بدنه فیبر کربن با قیمت مناسب‌تری خرید و فروش می‌شود.

این خودروی ۱.۷ لیتری، سقف توانی معادل ۲۱۷ اسب بخار و گشتاور ۲۵۰ نیوتن‌متر دارد. سقف سرعت آن ۲۳۴ کیلومتر در ساعت و شتاب صفر تا صدش زیر ۵ ثانیه است. 

لوتوس الیزه S که تداعی کاملی از کلاس اسپرت است یک گیربکس ۶ دنده دستی دارد که قدرت موتور را به دیفرانسیل عقب قفل شونده آن منتقل می‌کند. مشکل الیزه S نامناسب بودن آن برای مصارف شهری قلمداد می‌شود چرا که آن را خودرویی مناسب پیست می‌دانند. 

با مراجعه به سایت دیوار می‌توانید آخرین آگهی‌های خرید و فروش لوتوس الیزه S را مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: با ۶ میلیارد چه ماشینی بخرم؟

ب‌ام‌و سری ۶ گرن کوپه

۶ – ب‌ام‌و سری ۶ گرن کوپه

این کوپه چشم‌نواز که آخرین نسخه‌های وارداتی آن به ایران مربوط به سال ۲۰۱۳ می‌شود، از نسل جدید اسپرت‌های لوکس کمپانی ب‌ام‌و است و جلوه کاملی از وقار و نظم آلمانی در صنعت خودرو سازی.

در این سری، نسخه 650i از قدرت و توانایی بالاتری برخوردار است و البته قیمت بیشتری هم دارد. موتور ۴.۴ لیتری آن توان تولید ۴۴۹ اسب بخار قدرت و ۴۵۰ نیوتن‌متر گشتاور دارد که این قدرت و گشتاور توسط جعبه دنده ۸ سرعته خودکار استپ ترونیک به محور عقب آن منتقل می‌شود.

شتاب صفر تا صد این خودرو کمتر از ۵ ثانیه و سقف سرعتش ۲۵۰ کیلومتر در ساعت است. برای خودروهای آلمانی نقصی نمی‌توان تعریف کرد به غیر از هزینه نگهداری بالا، قطعات یدکی کم‌یاب و پیچیدگی سیستم‌های فنی که کار تعمیرات آن‌ها را ضعیف می‌کند. 

 برای مشاهده قیمت خرید و فروش ب‌ام‌و سری ۶ گرن کوپه به بخش آگهی‌های خودرو در سایت دیوار مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: بهترین شاسی بلندهای بازار ایران را بشناسید

آخر ماشین اسپرت چی بخریم؟

در نهایت باید اضافه کرد که آنچه در این راهنما ارائه شده‌ است، شامل اطلاعاتی پیرامون خودروهای اسپرت زیر ۱۰ میلیارد تومن و غالبا کمتر از ۶ یا ۷ میلیارد در بازار فعلی ایران است و با در نظر گرفتن ارزش در برابر خرید آن‌ها. هرچند نمی‌توان گفت که آیا برای مثال خودرویی مانند تویوتا GT86 به واقع ارزش ۱.۵ میلیارد تومان را دارد یا خیر، اما در برابر نمونه‌های دیگر موجود، در بازه‌های قیمتی متفاوت، بهترین انتخاب‌ها معرفی شده‌اند. مواردی که بازده بالای موتور در آن‌ها مورد تایید کارشناسان قرار گرفته است و خصوصیات اصلی و لازم یک اسپرت خودرو را دارند.

در هر صورت امیدواریم که این راهنمای خرید خودروی اسپرت توانسته باشد به سوالات شما پاسخ دهد. شما می‌توانید با مراجعه به دسته‌بندی چه ماشینی بخرم؟ در بلاگ دیوار، سایر راهنمای خرید ما مانند بهترین خودروهای کروک در بازار یا بهترین خودروهای کوپه بازار ایران را هم مطالعه کنید.

نظر شما درباره راهنمای خرید بالا چیست؟ آیا خودرویی در این فهرست هست که ما آن را فراموش کرده باشیم؟ نظرات و پیشنهادات خودتان را با ما در میان بگذارید.

اخبار مرتبط

۵ نکته مهم برای خرید امن خودرو از دیوار

شرط تایید مالکیت برای ثبت آگهی رایگان دیوار در دسته خودرو

3 پاسخ

  1. واسه اینکه بگیم اسپرت ترینش کدومه معلومه لوتوس اما اگه بخوایم یک ماشین رو بکوبیم یک چیزی خفن ازش دربیاریم جنسیس کوپه و تویوتا gt86 مناسبند(انتخاب خودم جنسیس) چون قیمتشون نسبت به بقیه کمتره بودجه اسپرت کردنشم کمتر از بقیه است راحت تر هم اسپرت میشن چون قطعه هاشون گیر میاد .لوتوس الان کم کم ۳ میلیارد هست بخوای ماشین مسابقه ای رو اسپرت کنی باید تمام قطعه هاش دونه به دونه وارد کنی که دردسر داره. bmw و بنز هم قیمتشون خیلی خیلی زیاده با پولشون همین جنسیس رو ۲۰۰ اسب بخار باهاش گرفت . موتور خودش و ecu و توربو شارژ و سوپر شارژ و اگزوز ها و.. همه رو تقویت کنی قیمتش کمتر از همین bmw سری ۶ در میاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *