مقایسه و بررسی انواع کیا سراتو

آشنایی با تیپ‌های کیا سراتو

0

بهترین مدل کیا سراتو کدام است؟ یا کدام کیا سراتو را بخریم؟ کیا سراتو یک خودروی کامپکت است که از سال ۲۰۰۴ تاکنون روی خط تولید شرکت کیا موتورز قرار دارد. در طول این سال‌ها بازارهای بین‌المللی شاهد ۴ نسل از این خودروی جذاب بودند. به لطف شرکت اطلس‌خودرو که نماینده رسمی کیاموتورز کره‌ جنوبی در ایران است، این خودرو فرصت حضور در بازار کشور را در ۳ نسل پیدا کرد. این ۳ نسل از انواع کیا سراتو موفقیت خوبی در بازار کشورمان برای خود دست و پا کردند و محبوبیت زیادی به دست آوردند.

نسل اول و نسل دوم (مدتی) وارداتی بودند و بعد از سال ۱۳۹۳ شرکت سایپا، مونتاژ آن را در کشور آغاز نمود، به این علت در بازار با عناوین سراتو وارداتی و سراتو مونتاژ (یا سایپایی (کد اتاق TD)) شناخته می‌شود. نسل سوم این خودرو در ۲ تیپ سدان و کوپه البته با تعداد محدودی وارد کشور شد. متأسفانه به علت تحریم و محدودیت واردات اتومبیل، نسل چهارم سراتو نتوانسته است در بازار ایران عرض اندام کند.

فهرست انواع کیا سراتو در بازار ایران

در ادامه قصد آشنایی با انواع تیپ‌های کیا سراتو و بررسی تفاوت آن‌ها را داریم تا در آخر متوجه شوید که بهترین مدل این خودرو برای شما کدام است.

انواع کیا سراتو و آشنایی با تفاوت تیپ‌های آن
کیا سراتو نسل اول (LD)

۱. کیا سراتو نسل اول (LD)

همان‌طور که اشاره شد، نسل اول از انواع کیا سراتو از سال ۲۰۰۴ در بازارهای جهانی عرضه می‌شد که با عنوان LD در دنیا شناخته می‌شود. در سال ۲۰۰۷ با تلاش‌های اطلس‌خودرو بالاخره مجوز وارد کردن مدل ۲۰۰۸ به ایران کسب شد. این خودرو با داشتن طراحی جذاب، پیشرانه کم‌ مصرف و قیمت مناسب (در آن زمان)،  به‌عنوان یک خودروی کره‌ای مطمئن توانست جایی در دل خریداران ایرانی برای خود باز کند.

قلب تپنده‌ کیا سراتو نسل اول ۴ سیلندر ۲ لیتری بود که توان تولید ۱۴۳ اسب بخار قدرت و ۱۹۰ نیوتن‌متر گشتاور را داشت که با کمک گیربکس ۴ سرعته خودکار این نیرو به چرخ‌های جلو منتقل می‌شد. کیا سراتو نسل اول به ۱۱ ثانیه نیاز داشت تا قادر باشد خود را از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند.

کروز کنترل، سنسور پارک عقب، تنظیم برقی آینه‌های همراه با گرمکن‌، سنسور باران، نمایشگر درون آینه وسط، سانروف برقی و چراغ اتوماتیک، برخی از مهم‌ترین امکانات این خودرو است. البته باید افزود که با وجود گذشت سال‌ها از تولید نسل اول کیا سراتو و عرضه‌ آن به بازارهای جهانی، این اتومبیل  از لحاظ امکانات رفاهی در وضعیت خوبی قرار دارد.

مزایای نسل اول کیا سراتو (LD):

  • این اتومبیل کره‌ای از هندلینگ مناسبی بهره می‌برد.
  • مصرف سوخت آن اقتصادی ارزیابی شده است.
  • سراتو کیفیت به‌نسبت خوبی دارد.
  • با وجود وزن تقریباً بالا، در شتاب‌گیری و سبقت‌های ناگهانی خوب عمل می‌کند.
  • با در نظر گرفتن زمان تولید این نسل، باید گفت که از امکانات مناسبی بهر‌مند است.

معایب نسل اول کیا سراتو (LD):

  • کابین به‌طور مناسب ایزوله نشده است و صدا بیش از حد به داخل خودرو نفوذ می‌کند.
  • از ترمزهای قوی بهره‌مند نیست.
  • استهلاک بالایی دارد.

اگر به دنبال بهترین مدل کیا سراتو هستید و بودجه‌ای محدود دارید، شاید نسل اول کیا سراتو بهترین گزینه برای شما باشد.

بر اساس داده‌های موجود در بازار، قیمت کیا سراتو نسل اول در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ حدود ۲۰۰ میلیون تومان است.

خرید و فروش و قیمت کیا سراتو ۲۰۰۴

جدیدترین آگهی‌های کیا سراتو ۱۶۰۰ سی‌سی
انواع کیا سراتو و آشنایی با تفاوت تیپ‌های آن
کیا اسپکترا

۲. کیا اسپکترا، کیا سراتو نسل دوم (TD)

در حالی که سال ۲۰۰۸ خریداران ایرانی تازه با نسل اول کیا سراتو آشنا شده بودند، شرکت کیا موتورز نسل دوم کیا سراتو (کیا فورته (Forte)) و یا کیا سراتو TD را معرفی کرد و با ۳ کلاس سدان، کوپه و هاچ‌بک به فروش رساند. با کمک شرکت اطلس‌خودرو نسل دوم کیا سراتو در سال ۲۰۱۰ با ۲ نسخه کوپه و سدان به ایران آمد. این نسل در بدو حضور خود، با وجود رقبای قَدَری مانند مزدا ۳ و تویوتا کرولا موفق شد به جایگاه خوبی در لیست فروش دست یابد.

به دلیل خوشنامی تولیدات کره‌ای به‌خصوص محصولات شرکت کیا موتورز در ایران و همچنین با طراحی خوب نسل دوم از انواع کیا سراتو این اتومبیل در بازار ایران خوش درخشید؛ و همین شد که شرکت اتومبیل‌سازی سایپا برای تولید آن در داخل کشور با کیاموتورز قرارداد بست و از سال ۱۳۹۳، نسل دوم سراتو توسط سایپا مونتاژ شد.

خودرویی را که سایپا مونتاژ می‌کرد، اوایل فقط با پیشرانه ۱٫۶ لیتری ۴ سیلندر با قدرت ۱۲۴ اسب‌بخار و گشتاور ۱۵۷ نیوتن‌متر عرضه می‌شد، ولی بعدها نسخه ۲ لیتری با توان ۱۵۶ اسب‌بخار و گشتاور ۱۹۴ نیوتن‌متر هم تولید شد. سایپا این خودرو را در دو مدل معمولی و آپشنال ارائه می‌داد که نسخه معمولی آن به گیربکس دستی ۶ سرعته و نسخه آپشنال به گیربکس ۶ سرعته خودکار تیپ‌ترونیک مجهز بود.

این نسل از انواع کیا سراتو از لحاظ امکانات رفاهی خوب بود، برخی از تجهیزات سراتو ‌آپشنال سایپا عبارتند از دکمه استارت، ورود و خروج کیلس، کمربندهای پیش‌کشنده، سامانه رهیاب، نمایشگر ۷ اینچی، چراغ‌های اتوماتیک با قابلیت تنظیم زاویه نور، سنسور پارک، آینه‌های تاشونده برقی و … است.

مزایای کیا سراتو نسل دوم (TD):

  • طراحی بدنه زیبا و هماهنگی را شاهد هستیم.
  • از صندوق عقب جاداری بهره می‌برد.
  • شتاب‌گیری مقبولی به‌ویژه در شروع حرکت دارد.
  • فرمان‌پذیری خوب یکی دیگر از ویژگی‌های این خودرو است.
  • مصرف سوخت نسبتاً بهینه‌ای دارد.
  •  موتور و گیربکس هماهنگی خوبی با هم دارند. 

معایب کیا سراتو نسل دوم (TD):

  • کیفیت نه‌چندان خوب مواد استفاده شده در کابین که غالباً پلاستیک سخت و سیاه هستند.
  • کیفیت پایین صندلی‌ها که ابدا ارگونومی مناسبی  ندارد.
  • سراتو وارداتی از کیفیت بهتری نسبت به سراتوی مونتاژ شده در داخل دارد.

بر اساس داده‌های موجود در آگهی‌های دیوار، قیمت کیا سراتو نسل دوم در اواخر اردیبهشت ماه ۱۴۰۱

حدود ۴۰۰ میلیون تومان است.

خرید و فروش و قیمت کیا سراتو ۲۰۰۸

انواع کیا سراتو و آشنایی با تفاوت تیپ‌های آن
کیا سراتو نسل سوم

۳. کیا سراتو نسل سوم (YD)

در ادامه آشنایی با تیپ های کیا سراتو به سراغ نسل سوم می‌رویم. در این نسل شاهد طراحی بسیار متفاوت نسبت به قبل هستیم که در جولای ۲۰۱۲ با چهره‌ای زیبا و جسور به جهانیان عرضه شد. نسل سوم کیا سراتو که شباهت زیادی به نسل‌های قبلی خود نداشت و از هر نظر یک اتومبیل مستقل به‌حساب می‌آمد، موفق شد در بدو ورود به بازار فروش چشمگیری را نصیب شرکت کیا موتورز کند.

این خودرو به واسطه‌ شرکت اطلس‌خودرو از سال ۲۰۱۴ وارد کشور شد و با ورودش رقیبانی چون مزدا ۳ و تویوتا کرولا را با چالش جدی مواجه کرد. اطلس خودرو در سال ۲۰۱۷ مدل فیس‌لیفت YD را با خیابان‌های ایران آشنا کررد. نسل سوم هم با دو موتور ۱٫۸ و ۲ لیتری در بازار خودروی ایران معامله می‌شود.

این خودرو با پیشرانه ۲ لیتری همراه با  ۴ سیلندر ارائه شده است که توان تولید ۱۵۸ اسب‌بخار قدرت و ۱۹۴ نیوتن‌متر گشتاور را دارد. موتور ۱٫۸ لیتری آن هم قدرتی برابر با ۱۴۸ اسب بخار و ۱۷۳ اسب بخار تولید می‌کند. هر دو نسخه دیفرانسیل جلو هستند و وظیفه منتقل کردن نیروی موتور به عهده‌ یک گیربکس ۶ سرعته خودکار است. این خودرو در ۱۱ ثانیه خود را از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رساند؛ همچنین در هر سیکل ترکیبی ۷٫۳ لیتر مصرف سوخت این کیا سراتو می‌باشد.

از امکانات مهم سراتو YD این نوع از انواع کیا سراتو باید به سانروف، پدال شیفتر، سیستم مولتی مدیا با نمایشگر ۴٫۸ اینچی و ۶ اسپیکر، دوربین عقب، بلوتوث، پورت USB، اپل‌کارپلی، اندروید اتو، سنسور نور و باران و صندلی‌های جلو مجهز به گرمکن و سردکن، اشاره نمود.

مزایای کیا سراتو نسل سوم (YD):

  • فضای کابین با بدنه هماهنگی جذب کننده‌ای دارد. 
  • YD از هندلینگ خوبی بهره می‌برد.
  • امکانات رفاهی کامل این خودرو رقبا را به چالش کشانده بود.
  • شتاب اولیه مناسبی نسبت به وزنش دارد.
  • جعبه دنده به خوبی با موتور هماهنگ است، همچنین این اتومبیل از تعلیق خوب برخوردار است.

معایب کیا سراتو نسل سوم (YD):

  •  فضای صندلی‌های عقب اندکی کمی است.
  • فرمان پذیری نسبتاً ضعیف از معایب نسل سوم سراتو می‌باشد.
  • مصرف سوخت نسبتاً بالایی دارد.

بر اساس داده‌های موجود در آگهی‌های دیوار، قیمت کیا سراتو نسل دوم در اواخر اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ حدود ۷۰۰ میلیون تومان است.

خرید و فروش و قیمت کیا سراتو ۲۰۰ سی‌سی اتوماتیک

در آخر کدام کیا سراتو را بخریم؟

شرکت کیا موتورز یک خودروساز پرآوازه در دنیاست. این شرکت در سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۸ موفق به دریافت عنوان باکیفیت‌ترین اتومبیل‌ساز از مؤسسه جی‌دی پاورز آمریکا شد. بر همین اساس کیفیت اتومبیل‌های تولیدی این شرکت از نظر دوام قطعات از پورشه و بی‌ام و و لکسوس و کادیلاک هم بیشتر است.

حضور این برند در بازار کشورمان هم غنیمتی است تا بتوان سوار خودروهای با کیفیت شد. البته در این روزهای آشفته بازار ایران که قیمت خودروهای وارداتی بسیار بالا رفته، کمتر کسی هست که توان خرید خودروهای باکیفیت را داشته باشد.

ما در این مطلب تفاوت انواع کیا سراتو را بررسی کردیم تا انتخاب برایتان راحت‌تر شود، بااین‌حال شما مخاطبین گرامی اگر بخواهید از میان خودروی وارداتی موجود در بازار ایران مخصوصاً کیا سراتو (با این عنوانی که دریافت کرده) را انتخاب می‌کنید یا رقبایش را؟

امیدواریم که مطلب بررسی انواع کیا سراتو در بازار ایران توانسته باشد اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار داده باشد. نظر شما درباره تفاوت انواع کیا سراتو در بازار ایران چیست؟ آیا تجربه سواری با این مدل‌ها را دارید؟ به نظر شما کدام یک از این مدل‌ها بالاترین ارزش خرید را دارند؟ نظرات و پیشنهادات خودتان را از طریق بخش دیدگاه‌ها با ما در میان بگذارید.

جدیدترین آگهی‌های کیا سراتو
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.