پروژه ۲۸ نفره دانشجویی آلپاین؛ معرفی و بررسی کانسپت آلپاین A4810

نقد طراحی و تحلیلی بر سوپر اسپرت هیدروژنی و کانسپت A4810 به قلم علیرضا محمدزاده

0

حاصل ایده‌پردازی ۲۸ دانشجوی کارشناسی ارشد رشته طراحی حمل و نقل در Istituto Europeo di Design Turin یا همان IED ایتالیا با کمپانی Alpine منجر به خلق کانسپت سوپر اسپرت A4810 هیدروژن‌سوز گردید.

هدف این پروژه خلق خودرویی برای سال ۲۰۳۵ است که دارای فناوری های آینده‌نگرانه باشد و در عین حال، به برند آلپاین نیز وفادار بماند. آلپاین A4810 ابرخودرویی است که از ترکیب خطوط منحنی‌ و حجم‌های ارگانیک زیادی در طراحی آن استفاده شده است.

چراغ‌های جلو در نوک دماغه قرار گرفته اما به هنگام خاموشی نامرئی هستند. گلگیرها به دلیل پُف زیاد بالاتر از بقیه سطح دماغه قرار می‌گیرند و محفظه سرنشین در مرکز خودرو جانمایی شده است‌. طراحی بخش پشتی بدنه دارای بازوهای پروازی است که بخش اصلی بدنه را به گلگیرها متصل می‌کند. هنگامیکه از بالا به خودرو نگاه می‌کنید، شاهد یک فرم دُم‌مانند به شکل W هستید که چراغ‌های عقب عمودی در هر لبه و خروجی اگزوز دوگانه در مرکز وجود دارد.

تیم دانشجویان دخیل در پروژه همچنین یک کابین آینده‌نگرانه برای A4810 طراحی و ساخته‌اند. در این بخش نیز غربالک فرمان از داشبورد فاصله دارد و نمایشگرهای دیجیتالی در هر یک از طرفین، آنچه را که در پشت خودرو اتفاق می‌افتد به طور دقیق و کامل نشان می‌دهد.

جدیدترین آگهی‌های خودرو

تِم کلی کابین و رنگ غالب قرمز است که فضایی مهیج و سرشار از آدرنالین را به سرنشین منتقل می‌کند. ۴۸۱۰ در نام مفهومی خود اشاره‌ای به ارتفاع کوه «مون بلان» دارد که بخشی از آلپ است. دانشجویان طراحی خودرو IED طول کلی این ابرکانسپت را با ۵۰۹۱ میلی‌متر طول، به همراه عرض ۲۰۱۰ میلی‌متر و ارتفاع ۱۰۵۵ میلی‌متری در نظر گرفته‌اند که ضمن یک پُز خوب بر روی زمین، تناسباتی جذاب را نیز پدید آورده است.

با اینکه هدف این است که A4810 دارای یک پیشرانه هیدروژنی باشد، اما فعلا هیچ جزئیاتی درباره قوای محرکه آن منتشر نشده و بیشترین تمرکز تیم خبری آلپاین بر روی طراحی بدنه خودرو بوده است. در شروع پروژه، هر دانشجو اقدام به ایده‌پردازی برای استایل بدنه خودرو نمود و سپس تیم آلپاین دو ایده را انتخاب کرده و از دانشجویان خواست تا طرح نهایی آن را ارائه نمایند. مشارکت آلپاین با اشتیاق، پیگیری و حضور مستمر تیم‌های طراحی و فنی همراه بود و نقطه عطف دیگری در همکاری بین‌المللی این شرکت و دانشگاه IED محسوب می‌شود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.