معرفی ۵ شغل زنانه با سرمایه کم

معرفی ۵ شغل زنانه با سرمایه کم | بررسی شرایط و درآمد‌

بسياری از زنان به دلایل گونانی شرایط کار در خارج منزل را ندارند یا تمایل دارند خود کسب درآمد کنند. در این مطلب به معرفی شغل زنانه با سرمایه کم می‌پردازیم.

امروزه شرایط اقتصادی به‌گونه‌ای است که اغلب مردم به دنبال کار‌هایی با سرمایه‌گذاری کم هستند. بسیاری از زنان به دلایل گوناگونی مانند نگهداری از فرزندان یا سالمندان، شرایط کار در خارج منزل را ندارند یا تمایل دارند شغل زنانه با سرمایه کم داشته باشند.

در سال‌های گذشته، به‌واسطه گسترش اینترنت مشاغلی گوناگونی به وجود آمده‌‌اند که بسیاری از زنان خانه‌دار با سرمایه کم می‌توانند درآمد خوبی از آنها کسب کنند. در ادامه این مقاله به معرفی ۵ شغل زنانه با سرمایه نه چندان زیاد می‌پردازیم که می‌توان درآمد خوبی از آنها به دست آورد. با ما همراه باشید.


۵ شغل زنانه با سرمایه کم

در ادامه به شرح و بررسی ۵ شغل می‌پردازیم که زنان می‌توانند از آنها درآمد زیادی به دست آورند، در حالی که برای شروع به سرمایه اندکی نیاز دارند.

۱. طراحی لباس

طراحی لباس یک شغل زنانه با سرمایه کم است

طراحی لباس یکی از مشاغلی است که می‌‌تواند درآمد زیادی برای خانم‌ها داشته باشد. برای موفقیت در این حرفه لازم است که دوره‌های مرتبط را بگذرانید و با الگو‌های دوخت و برش، رنگ‌شناسی، پارچه‌شناسی، نرم‌افزار‌های طراحی لباس و دوخت‌های تزئینی آشنا باشید. طراحی لباس به‌عنوان یک شغل زنانه با سرمایه کم می‌تواند انتخاب عالی برای افردی باشد که به دنبال مشاغل خانگی هستند. در سال ۱۴۰۱ کف درآمد یک طراح لباس ۸ میلیون تومان است.

۱۰ ایده کارآفرینی برای سال جدید با سرمایه کمتر از ۵ میلیون تومان

برنامه‌ ریزی برای زنان شاغل و ایجاد تعادل بین کار و زندگی

۲. آرایشگری

آرایشگری یکی از بهترین شغل‌های زنانه است که شروع آن به سرمایه چندان زیادی نیاز ندارد، اما در طولانی‌مدت با کسب مهارت لازم، می‌توان درآمد خوبی از آن به دست آورد. درآمد این شغل به عوامل مختلفی مانند موقعیت مکانی سالن، تخصص، مهارت، خدمات و سابقه کار بستگی دارد. میانگین درآمد یک آرایشگر حدود ۷ تا ۱۵ میلیون تومان است. البته سطح درآمد یک آرایشگر مبتدی با یک آرایشگر ماهر تفاوت زیادی دارد.

۳. قالی‌بافی

قالی‌بافی یکی از هنر‌هایی است که در میان خانم‌ها طرفداران زیادی دارد. سرمایه اولیه‌‌ای که برای این شغل نیاز خواهید داشت، هزینه وسایل قالی‌بافی و دوره‌های آموزشی است؛ البته دوره‌های قالی‌بافی در مراکز فنی و حرفه‌ای به‌صورت رایگان برگزار می‌شود. از همین رو، قالی‌بافی یک شغل زنانه با سرمایه کم به حساب می‌آید.

میزان درآمد یک بافنده قالی باتوجه‌به میزان مهارت بافنده، تعداد رنگ و چله استفاده در فرش متفاوت است. متوسط درآمد یک بافنده مبتدی ۳ الی۶ میلیون تومان، بافنده متوسط ۶ تا ۹ میلیون تومان و بافنده ماهر بیش از ۹ میلیون تومان است. هرچقدر توانایی‌های بافنده بیشترباشد، درآمد او هم به همان میزان افزایش خواهد داشت.

۴. آشپزی

شغل دیگری که به آن می‌پردازیم، آشپزی است. اگر به درست‌کردن غذا یا کیک و شیرینی علاقه دارید، می‌توانید آن را به یک کسب‌و‌کار تبدیل کنید و با انتشار عکس غذا‌های خود درشبکه‌های اجتماعی یا فروش آن‌ها در پلتفر‌های مختلف، به درآمد خوبی دست پیدا کنید. میزان درآمد آشپزی بسته به مهارت، نوع غذا و موقعیت جغرافیایی متفاوت است. اما حدود درآمد آن از طریق فروش در برنامه‌ها، ماهانه ۵ تا ۶ میلیون تومان است.

برخی کار‌های هنری آشپزخانه‌ای درآمدزا عبارتند از:

  • پخت مربا؛
  • تهیه سیر داغ، پیاز داغ و بادمجان سرخ‌کرده؛
  • پاک کردن سبزی؛
  • پخت غذای خانگی؛
  • تهیه ترشی و شور.

پردرآمدترین شغل های پاره وقت کدامند و چگونه می‌توان از آن‌ها کسب درآمد کرد؟

کار در منزل و مزایا و معایب آن | ۶۳ ایده برای آنکه مدیر کسب‌وکار خود باشید!

۵. گرافیست

گرافیست یک شغل زنانه با سرمایه کم است

گرافیست یک شغل دیگر زنانه با سرمایه کم است. طراحی پوستر و کارت پستال و طرح برای پست‌های شبکه‌های اجتماعی از طریق برنامه فتوشاپ و ایلاستریتور، می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای خانم‌ها باشد. تنها سرمایه‌ای که برای شروع این کار نیاز دارید، یک سیستم است تا بتوانید برنامه‌های گفته‌شده را در آن نصب کنید. حداقل درآمد یک گرافیست ۹ میلیون تومان است.

چالش‌های پیش روی مادران شاغل و راهکارهایی برای غلبه بر آن‌ها
همه چیز درباره خوداشتغالی | چگونه از وام خوداشتغالی و تسهیلات بانکی آن استفاده کنیم؟

جمع‌بندی

بسیاری از زنان به دلیل نگهداری از فرزندان خود، داشتن فرد سالمند در منزل یا دلایل دیگر، شرایط کار در خارج منزل را ندارند یا تمایل دارند با کمترین هزینه بتوانند کسب‌وکار خود را راه‌اندازی نمایند. در این مقاله به معرفی ۵ شغل زنانه با سرمایه کم پرداختیم تا شاید بتوانیم به کسب درآمد بانوان کشور کمکی کرده باشیم.

نظر شما چیست؟ آیا نام شغل دیگری در این فهرست خالی است؟ دیدگاهتان را در قسمت نظرات به‌ اشتراک بگذارید.


 

اخبار مرتبط

از بلدرچین تا فرش؛ داستان موفقیت خانواده ضیائیان با دیوار

چطور با رسید جعلی کلاه سرمان نرود؟ مقابله با رایج‌ترین نوع کلاهبرداری اینترنتی

پشتیبان هوشمند دیوار: راهکار ۲۴ ساعته برای حل مشکلات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

متن سربرگ خود را وارد کنید

search