نمایی از تویوتا لندکروز ۴ در

مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در با لکسوس LX و بی‌ام‌و X6 50

مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در با خودروهای آفرود دیگر برای کسانی که به‌دنبال آفرودسواری و رانندگی در مسیرهای غیرجاده‌ای هستند، بسیار جذاب است.

لندکروز ۴ در یکی از بهترین‌های تویوتا به‌شمار می‌آید و از بهترین شاسی‌بلندهای آفرودی جهان است. با انتخاب چنین خودرویی، هم می‌توانید به‌راحتی در مسیرهای غیرجاده‌ای رانندگی کنید و هم ازنظر فنی، استقامت و … چیزی کم نداشته باشید. مگر از تویوتا چیزی غیر از این هم می‌شود انتظار داشت؟

نسل پنجم این خودرو که به لندکروز ۴ در معروف است، در سال ۲۰۰۸ راهی کشورمان شد. نسل‌های قبل از آن هم، همان پرادوهای معروف هستند. نسل پنجم این خودروهای آفرودی، معروف به J200، شش و هشت سیلندر هستند و امکاناتی مانند کمکی حرکت شیبی، کنترل کشش و پایداری، ایربگ‌های زانویی و تعلیق KDSS دارد.

۴ سال بعد، نسخه‌های به‌روز‌شدهٔ تویوتا لندکروز نیز راهی کشورمان شد. ویژگی جالب این خودروها این بود که در بخش فنی‌شان، پیشرانه‌های شش سیلندرشان قدرتی معادل هشت سیلندرهای سابق را داشتند؛ بدون اینکه مصرف بیشتری داشته باشند. به‌روزرسانی‌هایی هم در ظاهر این خودروهای نیوفیس انجام شده بود اما در نهایت، ورود ماشین‌های لوکس ممنوع و نمونه‌های به‌روزتر این خودرو هم کمتر دیده شد. با وجود این، به واسطه کیفیت‌ این خودروها، نمونه‌های کارکرده‌اش به‌خوبی نگهداری و معامله می‌شدند و قیمت‌شان روزبه‌روز بیشتر می‌شد.

در بازار خودروی ایران برای این خودرو در مقایسه با نسخه‌های قدیمی‌اش، رقبایی مانند کیا موهاوی، بی‌ام‌و X6 و لکسوس LX و برای نیوفیس آن هم که در سال ۲۰۱۲ وارد کشور شده است، رقبایی مانند پورشه کاین، بی‌ام‌دبلیو X5 و … وجود دارد.

در ادامه این مطلب قصد داریم به مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در با لکسوس LX و ب‌ام‌و X6 بپردازیم تا ببینیم لندکروز چهار در در برابر این رقبای قدرتمندش چه حرفی برای گفتن دارد.

مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در
تویوتا لندکروز ۴ در از نمای روبه‌رو

مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در با لکسوس LX

هر دو مدل تویوتا لندکروز ۴ در را می‌توان با نسخه‌های قدیمی‌تر لکسوس LX مقایسه کرد؛ اما نکته جالبی که باید قبل از هرچیزی بدانیم، این است که هر دوی این خودروها متعلق به یک برند، یعنی تویوتا هستند. در واقع، لکسوس برندی است که خودروهای لوکس و خاص‌تر تویوتا را تولید می‌کند؛ پس برندهٔ این رقابت هرکدام که باشند، نتیجهٔ نهایی به نفع تویوتاست.

در مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در با لکسوس LX ابتدا باید به این نکته توجه کنیم که هر دو خودرو کاملاً گران‌قیمت هستند و هرکسی قادر به تهیه آنها نیست. لکسوس ال‌ایکس ۵۷۰ نمونهٔ مورد بررسی ما از لکسوس است تا نزدیکی بیشتری در مقایسه با تویوتا لندکروز ۴ در داشته باشد.

هندلینگ و کیفیت رانندگی در هر دو خودرو یکسان است، با این تفاوت که مدل لکسوس در مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در وضعیت بهتری دارد. این برتری طبیعی است؛ چراکه ما دربارهٔ خودرویی لوکس از برند تویوتا صحبت می‌کنیم که در کمپانی لکسوس تولید می‌شود.

مقایسه طراحی داخلی تویوتا لندکروز ۴ در با لکسوس LX

از نظر طراحی ظاهری هم حتماً برگ برنده با لکسوس است؛ چون تویوتا خودش انتخاب کرده است که لکسوس‌ها شیک‌تر و لاکچری‌تر باشند. در مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در با لکسوس LX570 از نظر طراحی داخل کابین، آپشن‌ها و حس و حالی که به آدم می‌دهد،  قطعاً لکسوس یک سر و گردن بالاتر است. کیفیت ساخت هر دو خودرو هم یکسان است، با این تفاوت که خرید و فروش لندکروزها در ایران کمی راحت‌تر است.

مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در
نمای داخلی تویوتا لندکروز ۴ در

مزایای لندکروز ۴ در در مقایسه با لکسوس ال ایکس

  • عایق‌بندی مناسب کابین
  • توان بالای آفرودسواری
  • فضای جادار کابین
  • بازار خرید و فروش دست دوم مناسب
  • فنربندی نرم و با کیفیت

از طرفی دیگر، لکسوس هم کیفیت ساخت بالایی دارد. این خودرو از نظر فنی و شتاب، توانایی آفرود، تجهیزات استاندارد و کیفیت بالای آنها حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و درواقع یک استاندارد برتر در این حوزه است. مصرف بالای شهری آن ها، هزینهٔ نگهداری زیاد، کمبود قطعات و … را باید عیب مشترک هر دو خودرو دانست.

در مقایسه لندکروز ۴ در با لکسوس ال‌ایکس، وجه مشترک آنها محور محرک دو دیفرانسیل با قفل الکترونیکی و محدود کننده لغزش است. حجم پیشرانه لکسوس ۱٫۷ لیتر بیشتر از حجم پیشرانه ۴ لیتری لندکروز ۴ در است. بنابراین، بی‌دلیل نیست که قدرت تولیدشدهٔ آن ۳۸۳ در مقابل ۲۷۱ اسب ‌بخار است. این ویژگی در شتاب بیشتر لکسوس و همچنین حداکثر سرعت آن، ۲۲۰ کیلومتر در ساعت و ۲۰ کیلومتر بیشتر از لندکروز، نمود می‌یابد.

این خودروها سوخت بنزین را در سطح بالایی می‌بلعند، ولی میزان مصرف آن در لندکروز کمتر است. ازنظر آپشن‌ها هم نتیجه مشخص است؛ زیرا ما به مقایسه مدلی به‌نسبت غیرلوکس با یک مدل لوکس پرداخته‌ایم. به‌طورکلی، لکسوس سطحی جدید از آپشن‌ها را مطرح می‌کند که هر خودروسازی قادر به عملیاتی‌کردن آن نیست.

در آخر باید بگوییم که در این مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در، باید نمونه لکسوس را بهتر بدانیم؛ چرا که قدرت بیشتری تولید می‌کند، آپشن‌های به‌روزتر، قدرت مانور و شتاب مناسب‌تری دارد. هرچند ازنظر قیمت به‌طرز قابل‌توجهی گران‌تر است؛ مبلغی که باعث می‌شود خیلی‌ها از کنار این خودرو به‌آرامی عبور کنند و لندکروز ۴ در را انتخاب کنند.

مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در
نمای پشتی تویوتا لندکروز ۴ در

مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در با بی‌ام‌و X6 50

مقایسه بعدی یک مقایسه ژاپنی و آلمانی است. در واقع، مقایسه کشورهایی که در صنعت خودروسازی به کیفیت و استانداردهای بالا شهرت دارند. در این‌ قسمت ما به مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در با بی‌ام‌و X6 50 پرداخته‌ایم.

از نگاهی اجمالی برای مقایسه این خودرو با بی‌ام‌دبلیو، باید اشاره کنیم که هندلینگ و کیفیت رانندگی ب‌ام‌و بهتر است. بی‌ام‌دبلیو X6 50 در طراحی ظاهری هم کمی بهتر ظاهر شده است؛ چون به‌طورکلی بی‌ام‌دبلیو استانداردهای بالایی برای طراحی خودرو دارد.

طراحی داخلی کابین، آپشن‌ها و احساس راحتی در آن برای هر دو خودرو تقریباً نمره یکسانی می‌گیرد. نکته جالب‌ این‌ است که کیفیت لندکروز ۴ در را باید بهتر بدانیم؛ برتری خاصی که کمی هم معنادار است. اما نکته اینجاست که در قیاس با تویوتا لندکروز ۴ در، بازار خرید و فروش آنها بهتر از بی‌ام‌دبلیو X6 50 است.

مزیت‌های لندکروز در مقایسه با بی‌ام‌و X6 50

  • عایق‌بندی مناسب کابین
  • قدرت آفرود بالا
  • فنربندی نرم
  • کابین بسیار جادار

در آن سوی این قیاس، بی‌ام‌و X6 50 هم دست خالی نیست؛ پایداری عالی، کیفیت بالای ساخت، قدرت پیشرانه، آپشن‌ها و … از مزیت‌های این مدل محسوب می‌شود تا در این رقابت کم نیاورد.

از جالب‌ترین نکته‌های مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در با بی‌ام‌دبلیو آن است که پیشرانه بی‌ام‌دبلیو X6 50 فقط ۴۰۰ سی‌سی بیشتر است؛ اما قدرتی که تولید می‌کند، کمی کمتر از دو برابر لندکروز است. به همین نسبت هم شتاب آن بسیار کمتر و ۴۰ اسب‌بخار است که می‌تواند قدرت بیشتری تولید کند.

آپشن‌های بی‌ام‌دبلیو X6 50 هم وضعیت بهتری دارد، چراکه به‌طورکلی خودرویی لوکس محسوب می‌شود. آپشن‌هایی مانند کروز کنترل هوشمند، کنترل ایستایی و سرعت در سربالایی و سرپایینی، کنترل کشش و ایربگ‌ها و … که وضعیت بهتری در این خودرو دارند و بعضی از آنها در لندکروز وجود ندارد. بنابراین باید حق را به بی‌ام‌و X6 50 داد، البته اگر بتوانید از پس هزینه‌ها، پیداکردن قطعات، روغن موتور اصل آن برآیید.

جمع‌بندی

امیدواریم که این مطلب اطلاعات مفیدی دربارهٔ مقایسه تویوتا لندکروز ۴ در، در مقایسه با سایر خودروهای آفرودی در اختیار شما قرار داده باشد. با مراجعه به سایت دیوار از آخرین قیمت این خودرو به سایت دیوار مراجعه کنید:

آگهی‌های خرید و فروش تویوتا لندکروز ۴ در

نظر شما درباره مقایسه بالا چیست؟ به‌نظر شما کدام یک از این خودروها ارزش خرید بیشتری دارند؟ آیا تجربه سواری با هر سه خودرو را داشته‌اید؟ نظرات و تجربیات خودتان را با ما در میان بگذارید.

اخبار مرتبط

۵ نکته مهم برای خرید امن خودرو از دیوار

شرط تایید مالکیت برای ثبت آگهی رایگان دیوار در دسته خودرو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *